Bekijk Desch Plantpak op:

Functie:
Monteur E/M Technische Dienst

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Desch Plantpak
IJzerwerf 14
6641 TK  Beuningen

Contact:
Frans-Willem Dieleman
06-57745016

Plaatsingsdatum:
11/05/2021

Monteur E/M Technische Dienst

Desch Plantpak is voor de groeiende internationale productielocatie in Beuningen, nabij Nijmegen, op zoek naar een Monteur E/M. Sta jij ook voor meer groen en wil jij werken met duurzame producten aan een circulaire economie? Solliciteer dan als Monteur Elektrotechniek of Mechanisch monteur en let’s Grow Together!

Wat ga je doen?

Het uitvoeren van onderhouds-reparatie, modificatie, vervangings-en nieuwbouwwerkzaamheden aan apparatuur, installaties en gebouwen op elektrotechnisch gebied. Je helpt mee bij het ombouwen van machines t.b.v. productwisselingen en ondersteunt hierbij de productiemedewerkers. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verbetervoorstellen aandraagt bij je collega’s. Vanzelfsprekend toon je betrokkenheid en neem je verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieubeleid.

Over Desch Plantpak en jouw werkomgeving

Desch Plantpak produceert diverse thermovorm tuinbouwproducten waaronder o.a. potten, containers en transport trays. Wij zijn een jonge, dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. De afdeling Technische Dienst bestaat op dit moment uit 7 medewerkers. Je rapporteert aan het Hoofd technische Dienst.

Wij vragen

  • Afgeronde MBO opleiding, niveau 3/4 in de richting mechanica of elektrotechniek
  • Pre: werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productie organisatie
  • Een accurate, resultaatgerichte en actieve werkhouding
  • Communicatief vaardig met de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Maximale reistijd 45 minuten van Beuningen

Er wordt 24/7 productie gedraaid en dit vraagt van jou een flexibele inzetbaarheid als het gaat om werktijden en consignatiediensten.

Wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een Internationale en dynamische organisatie, waarin de kernwaarde “Growing Together” voorop staat. Het arbeidsvoorwaardenreglement van Desch Plantpak B.V. biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. De mogelijkheid bestaat arbeidsvoorwaarden uit te wisselen en je ontvangt een vaste 13e maand. Door de constante groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Meer weten of direct solliciteren?

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Frans-Willem Dieleman via 06-57745016. Appen kan ook, op een moment dat dit voor jou uit komt!

Solliciteer direct via de sollicitatieknop met je naam en telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.