Bekijk M&R Regeltechniek op:

Functie:
Monteur Meet & Regeltechniek

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
M&R Regeltechniek
Lipsstraat 50C
5151 RP Drunen

Contact:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
21/12/2022

Monteur Meet & Regeltechniek

Bij M&R Regeltechniek uit Drunen (Noord-Brabant) hebben we een vacature voor een Monteur Meet- en Regeltechniek. Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan waar jij geen nummer bent? Ben je klaar met zware elektra kabelhaspels sjouwen in de kou? Bij ons is het werk licht en werk je warm binnen op schone plekken aan mooie projecten. Pluspunt: je toekomstige collega’s zijn vrolijke gasten, in voor een geintje en staan altijd voor elkaar klaar. Bovendien nemen we jouw reistijd 100% voor onze rekening. Wel zo eerlijk! Zoek je een nieuwe technische uitdaging en prettige werkomgeving? Kom dan op de koffie en maak kennis met ons.

Wat ga je doen?

Regeltechniek is het hart van een goed functionerende WTB-installatie en in jouw nieuwe baan ga jij complete regelinstallaties en gebouwbeheersystemen installeren. Doel is warmtepompen, luchtbehandelingskasten, meet en regeltechnische componenten en natturlijk de convectionele cv-ketels goed met elkaar laten communiceren. Je werkt zelfstandig of in teamverband bij onze klanten en je werkzaamheden zijn:

 • Je trekt nieuw leidingwerk op basis van technische schema’s.
 • Je vernieuwt of vervangt schakelkasten en installeert regelapparatuur.
 • Je voert een I/O test uit en stelt in bedrijf.
 • Je bestelt zelf je eigen materiaal in de app of pc.
 • Klaar? Dan draag je complete installaties over aan de collega’s van beheer.

Onze projecten duren een paar dagen/weken tot een paar maanden. We hebben nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteit op bijzondere plekken. Hou je van afwisseling en wil je eens niet op pad dan mag je in onze moderne werkplaats ook nieuwe regelkasten en panelen bouwen. En we betalen altijd 100% jouw reistijd, want bij ons is reistijd = werktijd. Beloofd!

Wat breng je mee?

 • Je hebt een MBO opleiding Meet- en Regeltechniek of Elektrotechniek.
 • Je hebt werkervaring als monteur of installateur.
 • Je communiceert makkelijk in de Nederlandse taal.
 • Je hebt je rijbewijs om je nieuwe bus mee naar huis te nemen. 

Wat bieden we jou?

Een hecht team van goedlachse collega’s die als vrolijke gasten door het leven gaan. Sommige van jouw nieuwe collega’s zijn motorrijders en stappen (samen) buiten werktijd ook op de motor voor een toertocht. Leuk als jij ook motor rijdt maar als je van voetbal, vissen of formule 1 houdt ben je natuurlijk ook van harte welkom.

En verder bieden we:

 • Een afwisselende baan op bijzondere locaties met mooie projecten;
 • Een goed salaris gebaseerd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Reistijd = werktijd. We vergoeden 100% jouw reistijd, wel zo eerlijk!
 • Goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Heb je een opleiding of cursus nodig? Geen probleem, betalen we;
 • Natuurlijk een volledig ingerichte werkbus en een telefoon van de zaak.

Weet je nog niet alles van meet- en regeltechniek? Geen probleem, we leiden je graag op.

Over M&R Regeltechniek

M&R Regeltechniek uit Drunen (Noord-Brabant) is een jong en dynamisch familiebedrijf met een hecht team en uitdagende regeltechnische projecten. We hebben ons gespecialiseerd in de meet- en regeltechniek en voeren projecten van A tot Z uit. We adviseren en installeren regeltechniek en gebouwbeheersystemen. Hiermee dragen we bij aan de energietransitie omdat we met regeltechniek energie besparen. Dit maakt jouw werk leuk, nuttig en zinvol. We hebben mooie technische projecten zodat onze mensen afwisselend en uitdagend werk hebben. We werken met de beste merken zoals Priva, Schneider, Johnson Controls, Siemens, BR Controls en Loxone. Bij M&R draait het vooral om plezier hebben en voor elkaar klaarstaan. Meer weten over ons https://menrregeltechniek.nl/ of onze projecten https://menrregeltechniek.nl/projecten

Het team

Bij M&R werken 10 fijne en gezellige collega’s met goed materiaal op schone en warme locaties. We houden van duidelijkheid, korte lijnen en zeggen waar het op staat. Ook onze Maarten (bedrijfseigenaar) trekt als het nodig is met plezier zijn werkpak aan, stroopt zijn mouwen op en helpt mee installeren. Ons motto is “Regeltechniek met een glimlach” want als er onderling plezier is gaat het werk makkelijk en vanzelf.

Solliciteer nu

Interesse in deze baan? Solliciteer nu makkelijk en zonder cv/brief, druk op de sollicitatieknop en we nemen snel contact met je op. Meer weten of telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo 06-54967984 of gianni.mascolo@primatch.nl  Om jou een goed beeld te geven van wie we zijn en wat we je bieden is deze vacaturetekst gebaseerd op gesprekken met jouw toekomstige collega’s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.