Bekijk Bostik Benelux B.V. op:

Functie:
Monteur Technische Dienst

Locatie:
Bostik Benelux B.V.
Oosterhout en Giessen

Contactpersoon:
HR afdeling
0162-491000

Plaatsingsdatum:
20/06/2019

Monteur Technische Dienst

Bostik Benelux is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst (twee ploegendienst). Heb jij kennis van mechanica en elektrotechniek en ben je op zoek naar een vast dienstverband? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?

Als Monteur ga je onderhoud plegen aan ons machinepark en randapparatuur. Denk aan afvulmachines en mechanische transportbanden. En aan wikkelaars, weegunits en robotgestuurde voertuigen. Jouw werk is enorm veelzijdig. Van het vervangen van sensoren of frequentieregelaars tot het ontkoppelen van motoren en pompen en aanpassen van software. Al jouw kennis van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechanica, hydrauliek, pneumatiek en utility kun je dagelijks toepassen.

Wij produceren in twee ploegen en als Monteur ga je ook in tweeploegendienst werken. In de ochtend van 6:00 tot 14:30 uur en in de avond van 14:30 tot 23:00 uur. Als Technische Dienst zijn we loyaal, altijd bereid elkaar toelichting te geven en lossen we samen problemen op.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Preventief onderhoud en storingsonderhoud plegen aan machines en randapparatuur;
 • Stilstand in het productieproces tot een minimum beperken;
 • Rapporteren van storingen, wijzigingen en verbeteringen in het onderhoudsprogramma m.b.v. Ultimo Software;
 • Zorgen voor naleving van veiligheidsprocedures en werkinstructies;
 • Meewerken aan projecten.

Wat bieden wij? 

 • Moderne en professionele werkomgeving waar je wordt omgeven door trotse en betrokken collega’s;
 • Direct dienstverband bij Bostik;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om je technische kennis te vergroten;
 • Goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 14% ploegentoeslag, uitbetaling van overwerk, eindejaarsuitkering, 26 vakantiedagen, 9,5 ATV dagen en gratis fruit en zuivel.

Wat vragen we? 

 • Afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek / Werktuigbouw;
 • Relevante ervaring als Medewerker Technische Dienst of Monteur bij een productiebedrijf;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Rijbewijs en eigen vervoer. 

Verder vinden we het belangrijk dat je graag problemen oplost, zelf met ideeën komt en je kennis deelt.

Wie zijn wij?

Bostik (www.bostik.com) is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van smart adhesives. Met 14 Research & Technical Centres, meer dan 50 productielocaties, 6000 medewerkers en 125 jaar ervaring is Bostik actief in 40 landen. Bostik richt zich op drie ‘key markets’: ‘Industrial’, ‘Construction en Consumer’ en ‘Non Woven’. Sinds 2015 opereert Bostik als zelfstandige onderneming onder de vlag van de multinational Arkema onder de High Performance Materials.

De Business Unit Construction & Consumer Benelux wordt vertegenwoordigd door zo’n 400 medewerkers welke zijn verdeeld over een viertal verschillende locaties. De locatie in Den Bosch is een kantoorlocatie met een magazijnfunctie. In Oosterhout (NB) zijn we gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kitten en lijmen en in Oosterhout zijn tevens management en verschillende stafdiensten gevestigd. Op de productielocatie Giessen worden kitten en lijmen geproduceerd. En daarnaast hebben wij nog een verkooplocatie in Gent.

Bij Bostik staan normen en waarden zoals customer satisfaction, teamspirit, betrouwbaarheid en sustainability hoog in het vaandel. Hierop wordt actief gestuurd zodat er een prettige werkcultuur is en blijft waarin medewerkers zich goed kunnen ontwikkelen.

Solliciteren

Interesse? Dan is jouw sollicitatie binnen een paar minuten geregeld. Een cv meesturen mag, maar is niet verplicht! Voor vragen kun je bellen met onze HR afdeling, telefoonnummer 0162-491000.