Bekijk Autotaalglas Nederland BV op:

Functie:
National Accountmanager (Fleet & Klein Lease)

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Autotaalglas Nederland BV
Ellen Pankhurststraat 13
5032 MD Tilburg

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
088–5325111

Plaatsingsdatum:
30/10/2018

National Accountmanager (Fleet & Klein Lease)

Ben jij een commercieel ingestelde accountmanager en zoek je een zelfstandige accountmanagersrol in de Automotive sector? Dan zoekt Autotaalglas jou!

Autotaalglas Nederland B.V., is een franchiseorganisatie met 54 vestigingen door heel Nederland. Hechte teams van gemotiveerde specialisten verrichten autoruitreparaties d.m.v. de harsinjectie methode alsmede het vervangen van totale autoruiten. Autotaalglas werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen, volmachten en nagenoeg alle leasemaatschappijen. Daarnaast zijn er ook enkele fleetowners die voor een samenwerking met Autotaalglas hebben gekozen. (www.autotaalglas.nl)

Autotaalglas Nederland B.V ondersteunt haar Franchisenemers op diverse gebieden waaronder Sales, Operations, Inkoop, Marketing, ICT en op Financieel Administratief gebied. De organisatie wordt geleid door een Directie Team bestaande uit 3 personen. Op het hoofdkantoor van Autotaalglas werken circa 35 medewerkers.

Vanwege de sterke groei en de krachtige ambities is Autotaalglas Nederland op zoek naar een National Accountmanager (Fleet & Klein Lease).

De functie

Als National Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het versterken en verder ontwikkelen van de relaties richting een groep van ongeveer 200 kleinere leasemaatschappijen en fleetowners. In dit kader draag je zorg voor het uitbreiden van het relatiebestand, signaleer je trends en kansen en weet je daarop in te spelen door de prospects aan je te binden en daadwerkelijk tot klant te maken.

Door intensieve contacten te onderhouden met fleetowners en kleine leasemaatschappijen, weet je de klant aan de organisatie te binden en je klantenbestand uit te breiden.

Op de sales afdeling van Autotaalglas heb je 2 directe collega’s: De Commercieel Directeur en een medewerker Sales Support. Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Functie eisen

Voor deze positie zijn wij op zoek naar kandidaten met tenminste een afgeronde commerciële HBO opleiding aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare buitendienst functie. Uiteraard heb je grote affiniteit met de Automotive markt. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over een stevig financieel en cijfermatig inzicht en kan je goed overweg Microsoft (Excel).

Als persoon ben je zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Daarbij beschik je over een gezonde commerciële instelling, ben je communicatief vaardig en gewend om contacten te leggen en, net zo belangrijk, te onderhouden.

Geboden

Een zeer uitdagende en verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden en goede primaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante bonusregeling, auto van de zaak, laptop en GSM.

Standplaats

Het hoofdkantoor zit in Tilburg waar je met regelmaat bent voor overleg, maar je werkgebied is Nederland.

Interesse

Primatch ondersteunt Autotaalglas bij het werven en selecteren van kandidaten. Contactpersoon voor deze functie is Jeroen Bergen. Mochten er vragen zijn met betrekking tot de procedure of inhoud van de functie, dan kan je contact opnemen via telefoonnummer 088 – 5 325 111. Wil je meteen reageren? We ontvangen graag je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Acquisitie door andere bureaus wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld!