Bekijk DIGIMIJ op:

Functie:
Netwerk Engineer VoIP

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
DIGIMIJ
Vossenbeemd 96
5705 CL Helmond

Contactpersoon:
Danielle Wassink
06-40481138

Plaatsingsdatum:
09/12/2020

Netwerk Engineer VoIP

Ben jij die Netwerk Engineer die de best passende VoIP-oplossingen bij onze klanten adviseert? Wij, DIGIMIJ in Helmond zijn op zoek naar jou! Kom jij bij ons werken en kennis opdoen van andere IT vakgebieden? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet.

Wat ga je doen?

Als VoIP Engineer bij DIGIMIJ ben jij een belangrijke schakeling in onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de installatie, migratie en technische support aan ca 110 klanten inzake VoIP, connectiviteit en networking.

In dit domein heb je een solistische rol en ben jij voor klanten het aanspreekpunt als het gaat om VoIP. Jij krijgt de ruimte om binnen onze kaders zelf invulling te geven aan deze rol en het uitdagend te maken. Samen met Edwin Hillen (Eigenaar) kun jij de functie van Netwerk Engineer verder vorm gaan geven. IT kennis opdoen in andere vakgebieden? Meedenken over afdelingsprocessen? Nieuwe klanten aantrekken? Waar jouw kracht ook ligt, samen kijken we hoe wij deze verder kunnen ontwikkelen en in kunnen zetten voor jouw succes!

Bij ons kan veel op afstand, maar niet alles en dat is ook niet onze ambitie. Dat jij vaak op locatie bent zorgt ervoor dat je precies weet wat er overal speelt. Jij kijkt altijd verder dan alleen naar de VoIP oplossing en kunt goed inschatten of de klant beter geholpen is met ook andere opties binnen de IT architectuur. Hierbij kun je denken aan: Overgang naar Office 365, nieuwe hardware, Cloud oplossingen, wifi netwerken, camera’s, gehele IT infrastructuur aanleggen, veilige thuiswerkoplossingen en nog veel meer! Jouw 8 IT consultant collega’s helpen jou daar graag bij.

Jouw verantwoordelijkheden bij DIGIMIJ:

 • Je begeleidt VoIP migraties op locatie bij onze klanten;
 • Je voert VoIP installaties zelfstandig uit;
 • Je begeleidt projecten en hebt contact met onze externe leveranciers;
 • Jij levert Onsite- en remote support.
 • Je volgt ontwikkelingen op het gebied van VoIP op de voet;
 • Verder meedenken en vormgeven van deze rol.

Jouw collega’s

Team DIGIMIJ bestaat uit 12 collega’s. Wij zijn een hecht en professioneel team met korte lijnen en een grote slagkracht. Jij bent onze VoIP expert en zal dus voornamelijk veel sparren met Edwin, maar iedereen kun je zien als een directe collega die bijdraagt aan jouw werkplezier. In jouw functie word je ook ondersteund door de technische dienst die de meest voorkomende vragen bij jouw klanten oppakt aangezien jij veel buiten de deur bent. Natuurlijk word je op de hoogte gebracht en bij klant specifieke vragen word je direct aangesloten.

Het inwerktraject

Aan het eind van de sollicitatieprocedure kijken wij naar jouw inwerktraject. Waar sta je nu, welke kennis neem je mee, wat wil je ontwikkelen en welke ideeën heb je daarbij. Naast het feit dat wij jou natuurlijk alles over DIGIMIJ vertellen, zal het inwerktraject op maat gemaakt worden. Verder zal jij op de hoogte gebracht worden van wat er speelt bij de klanten die jij gaat bedienen, waardoor je in een warm bad terecht komt en jij je echt kunt focussen op het aangaan van een goede relatie.

Over DIGIMIJ

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een totaaloplosser en strategische Partner voor IT vraagstukken. Wij leveren traditionele IT oplossingen maar hebben ook eigen Datacenter Faciliteiten en een eigen technische dienst. Daarnaast leveren we bijna alles wat de IT raakt. Dit zorgt ervoor dat je breed ingezet wordt en daarmee veel afwisseling hebt in je werk. Je maakt deel uit van een flexibel team die graag een stapje extra zet om de verwachting van de klant te overtreffen. Samen groeien we gestaag en zijn we altijd opzoek naar nieuwe oplossingen. Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Bekijk onze referenties.

Wat krijg je van ons?

In ons bedrijf staat de mens centraal. Wij vinden jou belangrijk! Wie je bent, welke ideeën je hebt, wat je wilt ontwikkelen en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Je krijgt van ons een uitdagende en afwisselende baan in een groeiende organisatie, ambitieuze collega’s en een grote diversiteit aan (klant)relaties.

Verder krijg je:

 • Een goed salaris op basis van ervaring en fulltime dienstverband tussen de EUR 3000,- en EUR 5000,- ;
 • Een veilige categorie B bedrijfsauto die je privé mag rijden;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een laptop en telefoon;
 • De mogelijkheid om (na corona) ook nog af en toe thuis te werken als dat beter uitkomt;
 • Mogelijkheden tot het faciliteren van een thuiswerkplek;
 • 1 à 2 keer per jaar een leuk uitje (wanneer dat weer kan) met aanhang;
 • Leuke familiare aandacht voor Sinterklaas, Kerst etc. Ook voor de kinderen van alle collega’s.

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor IT en techniek. Jij werkt heel goed zelfstandig en hebt een drive om je kennis uit te breiden. Jij hebt de gunfactor en beschikt over de overtuigingskracht om klanten het vertrouwen te geven dat ze de best mogelijke oplossing krijgen. De afwisseling in klanten en werkzaamheden is wat jou aantrekt. Bij voorkeur woon jij in de regio Helmond/Eindhoven.

Daarnaast bezit jij:

 • Kennis van VoIP oplossingen (o.a. 3CX);
 • Kennis van Networking, Switching en Routing;
 • Ervaring met het werken met een ticket systeem;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een rijbewijs.

Interesse?

Ben jij nieuwsgierig naar wij we zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet en plannen wij een kennismakingsgesprek met jou in!

Interesse maar toch nog een vraag? Bel of App naar Danielle Wassink via 06-40481138.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt door DIGIMIJ niet op prijs gesteld.