Bekijk Steelframe op:

Functie:
Officemanager

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Steelframe
Hectorstraat 3
5047 RE Tilburg

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088–5325125

Plaatsingsdatum:
15/10/2018

Officemanager

Steelframe (Tilburg) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een ervaren, hands-on officemanager die haar mannetje staat en zelfstandig diverse secretariële, administratieve en management ondersteunende werkzaamheden uitvoert. Kom jij ons team versterken?

Functieomschrijving

Als officemanager is geen dag hetzelfde! Je hebt een breed takenpakket waarin je je enerzijds richt op het traject van orderverwerking en anderzijds het ondersteunen van het management, in de breedste zin van het woord. Jij zorgt ervoor dat alles intern op rolletjes loopt.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van binnenkomend telefoonverkeer, het verwerken van orders die binnenkomen via de mail tot aan het regelen van transport en het gereed melden van orders. Daarnaast ondersteun jij het management; je plant afspraken, houdt je bezig met marketing en PR werkzaamheden en springt bij waar nodig.

Jouw pro actieve houding en initiatief wordt zeer gewaardeerd. Je vindt het leuk om taken naar je toe te trekken en je collega’s te ondersteunen. Al binnen een paar weken maak jij jezelf onmisbaar in het team!

Je bent onderdeel van een team van 4 personen op de binnendienst, dat naast jou bestaat uit de Verkoopleider, Hoofd Verkoop en Administratief medewerker. Je rapporteert aan Aart Kootstra, Commercieel Directeur.

Het betreft een belangrijke rol binnen onze organisatie die veel uitdaging biedt!

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je kunt goed omgaan met een hoge werkdruk en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent klantgericht, accuraat, flexibel en proactief;
  • 40 uur beschikbaar;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wellicht nog wel belangrijker. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken. Ook al is het druk en stijgt het stress niveau dan blijf jij gestructureerd werken en het overzicht houden.

De Organisatie

Al ruim 15 jaar produceert Steelframe stalen profielen ten behoeve van wand- en plafondsystemen. Sinds 2007 beschikken we over onze eigen productielocatie in Tilburg waar wij elke dag met zo’n 30 collega’s hard werken aan het uitbouwen van ons succes. Inmiddels hebben wij ons weten te vestigen als marktleider in Nederland.

Geboden

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een ambitieuze organisatie. We bieden je voor deze functie een bruto jaarsalaris dat ligt tussen de € 35.000 en € 39.000, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast kennen wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast de 24 vakantie dagen 13 roostervrije dagen.

Standplaats

De standplaats is Tilburg. Zodoende vinden wij het belangrijk dat je binnen een straal van 30 km ten opzicht van Tilburg woont.

Reageren

Primatch ondersteunt Steelframe bij de werving en selectie. Contactpersoon voor deze functie is Tessie Molkenboer. Mochten er vragen zijn met betrekking tot de procedure of inhoud van de functie, dan kan je contact opnemen via telefoonnummer 088–5325125 of per mail tessie.molkenboer@primatch.nl.

Jouw motivatie en C.V. ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening kan onderdeel uitmaken van de procedure.