Bekijk Wolfsbergen Van Haarlem op:

Functie:
Ondernemende Fiscalist

Dienstverband:
Part-/Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Wolfsbergen Van Haarlem
Rivium Westlaan 80
2909 LD Capelle a.d. IJssel

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
02/12/2021

Ondernemende Fiscalist

Waarom zoeken we een nieuwe Fiscalist?

Als ondernemende fiscalisten bieden wij, Wolfsbergen Van Haarlem Accountants en Belastingadviseurs uit Capelle a/d IJssel, jou veel kansen om te groeien. Door de huidige economische groei bij onze klanten en de vele ontwikkelingen die er op fiscaal vlak zijn hebben wij het drukker dan ooit. Groei betekent meer werk en meer werk betekent in ons geval dat onze praktijk op zoek is naar een nieuwe fiscalist. Niet zomaar een fiscalist maar een Ondernemende Fiscalist die een frisse nieuwe werkomgeving zoekt waar hij/zij zich verder kan ontwikkelen. Ook pas je bij ons Rotterdamse credo “niet lullen, maar poetsen”. Hebben we je interesse? Lees dan verder!

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een ondernemende fiscalist die in de bloei van zijn/haar leven staat en in kennis, ervaring en als mens persoonlijk wil groeien. We gaan je niet uitleggen wat een fiscalist doet want door jouw ervaring ken jij ondertussen het klappen van de zweep! We weten dat jouw leven om meer draait dan werk, je zoekt werkgeluk en fijne collega’s in een “familiaire” omgeving waar iedereen voor elkaar klaar staat! Daarom nemen we je in een notendop mee in onze cultuur en organisatie, zodat je een sneak preview krijgt van wat je bij ons kan verwachten als je bij ons start…

We begeleiden je om je verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen klanten. Je “eigen” klanten waar je zelf verantwoordelijkheid voor mag nemen. Bij ons is de fiscale afdeling net zo belangrijk als de samenstelpraktijk en is het enige wat telt de klant ontzorgen met goede fiscale adviezen. Wie worden jouw nieuwe collega’s? Jouw toekomstige fiscale collega’s vormen een hecht team die elkaar op kantoor opzoeken voor de business maar ook daarbuiten. Buiten kantoor maken onze collega’s plezier met elkaar tijdens etentjes en uitjes. Iedereen kan zich aansluiten en initiatiefnemers worden gewaardeerd, en als het even kan sluiten partners ook aan. Zo laagdrempelig is onze organisatie. We geloven in een gezonde privé-werkbalans waar overwerk niet normaal is.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?

 •  WO denkniveau en werkervaring bij fiscaal kantoor;
 • Een diploma fiscaal recht of fiscale economie;
 • Intrinsieke motivatie om minimaal 32 uur per week zelfstandig en proactief bij te dragen aan je eigen werkgeluk;
 • Een betrokken, transparante en open levensinstelling waarmee jij samen met je collega’s bijdraagt aan ons succes en dat van onze klanten;
 • Je hebt een onderzoekende nieuwsgierige houding en passie voor cijfers;
 • Je krijgt er een kick van als je de klant op fiscaal vlak verder helpt en adviseert;
 • Ambitieus om jezelf te blijven ontwikkelen en bijscholen zodat je professioneel blijft groeien en zelfstandig je klanten adviseert;
 • En last but not least, je herkent jezelf in de beschrijving van onze authentieke organisatie.

Wat bieden we jou om succesvoller te worden?

 • Uitdagende baan, high-end MKB-klanten en een “Westerse” no-nonsense cultuur;
 • Leuke, gezellige en goedlachse collega’s in een moderne werkomgeving met heel veel humor (vinden we zelf);
 • Een ruim opleidingsbudget voor je educatie;
 • Vaktechnische overleggen en toegankelijke collega’s, partners om mee te sparren;
 • Ruimte en tijd om te wennen aan je nieuwe werkomgeving;
 • Hybride werken en een “thuiskantoor” dat door ons wordt gefaciliteerd;
 • Afhankelijk van je ervaring en keuzes mag je in overleg je eigen salaris bepalen;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden uit ons cafetariamodel 26 vakantiedagen op basis van fulltime, 100% vergoede pensioenregeling, tantième regeling, WIA gat verzekering 50/50 regeling en auto van de zaak.

Wie is Wolfsbergen Van Haarlem uit Capelle a/d IJssel?

Wij zijn down to earth, vrolijke doeners die de mouwen opstropen en we lachen veel. Ons mooie kantoor ligt pal aan de A16 met het uitzicht op de Brienenoordbrug en de skyline van Rotterdam.

Wolfsbergen Van Haarlem is een hoogwaardige financiële dienstverlener met accountants en fiscale adviseurs. Met 24 gezellige collega’s  (zie ook ​https://wolfsbergenvanhaarlem.nl/ons-team/) ondersteunen we duurzaam onze klanten. We focussen ons op de financiële toekomst, want daar hebben we samen met onze klanten direct invloed op. We denken proactief en out-off the box mee en adviseren tijdig en volledig. Binnen onze laagdrempelige moderne organisatie doen we het echt samen en is de fiscale praktijk net zo belangrijk als de accountantsafdeling. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op veranderingen in de markt. We leveren maatwerk aan onze klanten in het MKB, voor wie alleen het beste advies goed genoeg is. We lopen voorop in onze branche en daarom zoeken we ondernemende mensen die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich blijven ontwikkelen.

Werk is ook maar werk, dus als het even kan verbinden we ons als collega’s tijdens een gezamenlijke lunch, de vrijdagmiddagborrel, gedurende onze gezellige sportieve bedrijfsuitjes of connecten we door regelmatig te gaan uiteten of een drankje te doen. We doen het samen voor onze klanten en we vinden het belangrijk dat onze collega’s bij onze 4 kernwaarden “proactief, veelzijdig, transparant en betrokken” passen.

Onze deur staat open, solliciteer en kom kennismaken!

Zie jij jouw ambities bij ons uitkomen en herken je jezelf in je nieuwe rol binnen onze dienstverlenende en service gerichte organisatie? Wij komen graag met je in contact! Solliciteren is eenvoudig! Laat je naam, telefoonnummer en e-mail achter en wij nemen contact met jou op.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo via 088-5325117 of stuur een appje naar Gianni op 06-54967984. Primatch HR Groep ondersteunt Wolfsbergen van Haarlem bij het invullen van deze mooie positie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.