Bekijk Primatch op:

Functie:
Ondernemer in Recruitment & Arbeidsmarketing

Locatie:
Primatch Nederland
Diverse regio’s

Contactpersoon:
Marlou Weeda
088-5325125

Plaatsingsdatum:
23/07/2018

Ondernemer in Recruitment & Arbeidsmarketing

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn Primatch HR Groep, als consultancy bureau zijn wij al 18 jaar actief in het adviseren en oplossen van allerlei vraagstukken op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en HR-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we landelijk onze klanten in het recruitmentproces; we werken namelijk niet met een bemiddelingsfee, maar we rekenen de uren die we daadwerkelijk maken. Wij kiezen niet voor de makkelijkste weg, het snelle geld of de gebruikelijke paden. Wij gaan voor een échte oplossing. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij de opdrachtgever en zijn vraagstuk past. Recruitment 2.0 noemen we het ook wel, een werkwijze waarbij we de traditionele wereld van werving & selectie achter ons hebben gelaten.

Wij zijn uniek, professioneel, en in de huidige markt erg succesvol! Wil jij onderdeel zijn van dit succes en dit verder uitbouwen in jouw regio en omstreken? Ondernemen in de HR & Recruitment is NU een gouden zet, als je speelt met de gedachte pak dan nu je moment! Kijk voor meer informatie op primatchfranchise.nl.

Als Partner bij Primatch..

word je commercieel verantwoordelijk voor jouw regio en omstreken, jij hebt exclusiviteit in jouw regio(‘s) maar je hebt de speelruimte om ook daarbuiten succesvol te kunnen zijn. Vanuit jouw rol adviseer en ondersteun jij je klanten op het gebied van media werving en arbeidsmarktcommunicatie. Via een maatwerkconstructie zet jij losse producten en diensten in afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever zoals; recruitment software, werken-bij sites, CV databank search en/of recruitment analytics. Je geeft advies in de selectie al dan niet onderbouwd met e-assessments en/of geef je volledige procesondersteuning (RPO). Dit kan vanuit huis, maar het is ook mogelijk om tijdelijk ingehuurd te worden als Corporate Recruiter.

Jouw profiel?

Wij zijn op zoek naar ervaren recruiters, consultants, accountmanagers, senior intercedenten, vestiging-of regiomanagers met aantoonbare commerciële werkervaring binnen de recruitment sector. Verder voldoe je bij voorkeur aan de volgende kenmerken:

 • Een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar relevante (commerciële) werkervaring;
 • Je bent communicatief sterk en representatief;
 • Je houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werving en selectie nauw in de gaten;
 • Het zelfstandig ondernemerschap moet een serieuze ambitie van je zijn, maar de investeringen zie je mogelijk als een te groot risico.

Wat biedt Primatch?

Zelfstandigheid en ondernemerschap met beperkte risico’s binnen een unieke formule. Wanneer, waar en hoeveel uur je werkt per week is in beginsel niet belangrijk, wel de drive om succesvol te zijn in wat je doet en het maximale uit je rayon te willen halen. Nu al interessant? Er zijn nóg meer voordelen:

 • Bekende naam met landelijke referenties;
 • Sales –en marketingondersteuning, o.a. in de zin van lead generatie in jouw regio!
 • Inkoopvoordeel (campagnes, werken-bij sites, assessments, ATS software);
 • Financiële begeleiding, centrale facturatie en debiteurenbeheer doen wij voor je;
 • Je bent onderdeel van een team (tóch collega’s); jij hebt 7 collega partners en snel groeiend!
 • Coaching en begeleiding o.a. in het opstellen en uitvoeren van jouw business plan;
 • Een inhouse ontwikkeld ATS-systeem;
 • Complete administratieve ondersteuning vanuit de centrale backoffice.

Enthousiast? Je kunt aan de slag in diverse regio’s, we gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Pak jij je moment? Bel dan met Marlou Weeda op 088-5325125 om vrijblijvend van gedachte te wisselen over ons concept. Direct reageren? Laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.