Bekijk Primatch op:

Functie:
Ondernemer Recruitment & Arbeidsmarketing

Locatie:
Primatch Nederland
Diverse Regio’s

Contactpersoon:
Ronald Leeuwenberg
088 5325 111

Plaatsingsdatum:
25/04/2022

Ondernemer Recruitment & Arbeidsmarketing

Overweeg je om voor jezelf te beginnen in de recruitment– en arbeidsmarktcommunicatie sector? Of werk je al als zelfstandige maar zou je je praktijk verder willen uitbreiden? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als ondernemer in jouw regio(s). De potentie in de markt is groot en we helpen je graag om er een succes van te maken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Primatch HR Groep, als consultancy bureau zijn wij actief in het adviseren en oplossen van allerlei vraagstukken op het gebied van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en HR-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we landelijk onze klanten in het recruitmentproces; we werken niet met een bemiddelingsfee, maar op uurbasis. Wij geloven namelijk niet langer dat no-cure no-pay de toekomst heeft. Door onze werkwijze ontstaat er een nauwe en transparante samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van een maatwerkconstructie, exclusiviteit en meetbare toegevoegde waarde door doordachte processen.

Dat dit niet een alledaagse werkwijze is, ondervinden we vaak, maar heeft wel als resultaat dat we een ander geluid laten horen en in de huidige markt erg succesvol zijn.

Wat is jouw rol hierin?

Als Partner bij Primatch word je in de rol van recruitment manager commercieel verantwoordelijk voor een nader te bepalen regio (mits beschikbaar). Onze modulaire opbouw van onze dienstverlening biedt uitgebreide mogelijkheden om werving & selectie trajecten van opdrachtgevers succesvol af te ronden. Je bemiddelt niet alleen de kandidaat zoals in het no cure no pay model maar adviseert je klanten op operationeel en strategisch niveau bij hun recruitment vraagstukken.

Vanuit jouw rol adviseer en ondersteun jij je klanten op het gebied van media inzet, werving en arbeidsmarktcommunicatie. Op basis van de recruitment vraag van je klanten zet jij losse producten en diensten in zoals; recruitment software, werken-bij sites, CV databank search en/of recruitment analytics. Je geeft advies in de selectie al dan niet onderbouwd met e-assessments en/of geef je volledige procesondersteuning (RPO). Dit kan vanuit huis, maar het is ook mogelijk om tijdelijk ingehuurd te worden als Corporate Recruiter.

Jouw profiel?

In jouw profiel heerst een echte pionier, verkoper maar ook een kritische inhoudelijke specialist. Jij werft jouw klanten door vakmanschap, je weet namelijk waar je het over hebt, je bent klantgericht en hebt een goed luisterend oor, ook ben je experimenteel en denk je van nature out-of-the-box.

Wij zijn op zoek naar ervaren consultants, accountmanagers, senior intercedenten, vestiging-of regiomanagers met aantoonbare commerciële werkervaring binnen de recruitment sector. Het zelfstandig ondernemerschap moet een serieuze ambitie van je zijn, maar de investeringen zie je mogelijk als een te groot risico. Verder heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding en heb je minimaal 5 jaar relevante (commerciële) werkervaring. Jij bent communicatief sterk en je houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werving en selectie (b.v. via social media of social networking) nauw in de gaten. Met nadruk geloof je dat no-cure no-pay niet langer de toekomst heeft.

Wat biedt Primatch?

Zelfstandigheid en ondernemerschap met beperkte risico’s binnen een unieke formule die door zowel MKB-ondernemingen als multinationals als interessant wordt bevonden. Wanneer, waar en hoeveel uur je werkt per week is in beginsel niet belangrijk, wel de drive om succesvol te zijn in wat je doet en het maximale uit je rayon te willen halen. Nu al interessant? Er zijn nóg meer voordelen:

  • Bekende naam met landelijke referenties
  • Sales –en marketingondersteuning, o.a. in de zin van lead generatie in jouw regio!
  • Inkoopvoordeel (campagnes, werken-bij sites, assessments, ATS software)
  • Financiële begeleiding, centrale facturatie en debiteurenbeheer e.a.
  • Je bent onderdeel van een team (tóch collega’s)
  • Coaching en begeleiding
  • Een inhouse ontwikkeld ATS-systeem
  • Complete administratieve ondersteuning vanuit de centrale backoffice
  • 14 collega partners en snel groeiend!

Verder zijn de kosten van ons model voor onze partners overzichtelijk, realistisch en commercieel aantrekkelijk. Interessant om vrijblijvend van gedachte te wisselen over ons concept? Bel dan met Ronald Leeuwenberg op 088-5325111 of mail naar ronald.leeuwenberg@primatch.nl.

Direct reageren? Laat je gegevens achter via de solliciteerbutton en we nemen direct contact met je op.