Functie:
Ondersteuner huurdersorganisaties

Dienstverband:
Parttime (28 uur)

Locatie:
Zowonen
Luxemburgstraat 30
6135 LC Sittard

Contactpersoon:
Romy de Bruijn
06-11368620

Plaatsingsdatum:
07/04/2022


Ondersteuner huurdersorganisaties

Een sociale huisvester zijn. Dat is een vak apart. Onze missie is het creëren van een wereld waarin mensen samen wonen, werken en leven in een omgeving waarin ze zich gelukkig en veilig voelen. Wij denken dat mensen door tot rust te komen in hun thuis ruimte krijgen om zich meer te focussen op hun eigen ontwikkeling. Zo ontstaat er meer kansgelijkheid en persoonlijke groei en perspectiefverbetering voor de mensen die in onze woningen wonen.

ZOwonen huisvest vanuit deze filosofie zo’n 30.000 mensen in zo’n 14.500 woningen. Onze woningen zijn divers, net zoals onze bewoners, collega’s en samenwerkingspartners.

In ons werk hebben we nauwe contacten met vier huurdersorganisaties. Om deze optimaal te kunnen ondersteunen op organisatorisch en administratief gebied zijn wij op zoek naar een

Ondersteuner huurdersorganisaties

 (28 uur per week)

De ondersteuner huurdersorganisaties is in dienst bij ZOwonen, maar verricht zijn/haar werkzaamheden primair ten behoeve van de vier huurdersorganisaties.

Wat doe jij?

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van de overlegmomenten en de juiste verslaglegging ervan, het uitzetten van afgesproken acties en het coördineren hier van bij medewerkers van ZOwonen, het verzorgen van correspondentie en administratieve ondersteuning. Ook voor de processen rondom de prestatieafspraken verzorg je vanuit ZOwonen en de huurderorganisaties de coördinatie. Hiervoor werk je samen met de verschillende gemeentes waarin we actief zijn, vanuit de koers van ZOwonen.

Kortom: je bent het coördinerend aanspeekpunt voor de vier huurdersorganisaties en zorgt dat alle vragen intern worden doorgeleid en worden beantwoord. Jij bent hierin de spil.

Je werkt vanuit een team van in totaal drie ondersteuners en je kunt ook je twee collega’s vervangen en helpen bij piekmomenten.

Wie ben jij?

Als persoon ben je enthousiast en heb je een dienstverlenende houding. Je denkt in oplossingen in plaats van problemen. Je bent creatief, communicatief, en je houdt van anderen helpen. Je bent in staat een onafhankelijke positie in te nemen.

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol heb jij daarnaast:

  • een relevante afgeronde mbo-opleiding;
  • minimaal 6 jaar relevante werkervaring in een dynamische omgeving waarin je secretariële of coördinerende werkzaamheden uitvoerde;
  • van nature een focus op ondersteunen;
  • een organiserend, dienstverlenend en probleemoplossend vermogen;
  • een mentaliteit van samenwerken en helpen;
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • ruime ervaring met notuleren en agendabeheer;
  • uitstekende vaardigheid in de Microsoft Office programma’s.

Door de inzet van jouw talenten en drijfveren draag jij bij aan het uitdragen van onze kernwaardes.

Ons aanbod

Een veelzijdige, uitdagende baan bij een kleurrijke woningcorporatie met oog voor verandering en de drive om continue te verbeteren. We kiezen bewust voor een eigenzinnige koers en zoeken die uitgesprokenheid ook in onze mensen. De functie is ingeschaald in schaal E (min. € 2.551,-

max. € 3.036,-). Het salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de cao Woondiensten. Het betreft in beginsel een dienstbetrekking voor de duur van één jaar.

Informatie

Neem voor vragen over de vacature contact op met Romy de Bruijn, Medewerker mens & organisatie (06-11368620) of Janine Godderij, Directeur-bestuurder (06-50468096). Beiden zijn ook te bereiken via ons algemene nummer 046-4209600.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat deze rol goed bij je past? Reageer dan voor 14 april 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.