Bekijk The Super Nice People op:

Functie:
Online Marketeer

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Wolvenplein 27
3512 CK Utrecht

Contact:
Sandra Bruurmijn
06-40895134

Plaatsingsdatum:
04/10/2022

Online Marketeer

Wil jij mensen blij maken en ben jij toe aan een baan waar je echt impact kan maken? Bij The Super Nice People mag je een hele marketingafdeling op jouw manier opzetten. Dus pak je marketing rugzak uit en zet jouw talenten in op de onderdelen waar je gelukkig van wordt!

JE ROL

Bij The Super Nice People sluiten steeds meer bezorgers aan die ook mensen blij willen maken. Met onze focus op duurzaam, aandacht en ontwikkeling maken we de bezorgwereld steeds écht beter. Het bezorg vak vinden wij dan ook het mooiste vak van de wereld en onze klanten merken dat, want we groeien hard. Als Online Marketeer bouw je een afdeling op die deze groei gaat voeden, zodat we nóg meer mensen blij kunnen maken. Je vertaalt ons concept door naar de juiste (online) marketing en content strategie en levert input voor de offline marketing. Je werkt strategie uit naar een concreet plan van aanpak met jaarplanning en neemt de juiste stakeholders mee in jouw visie en plannen. Verder ligt je focus op:

 • Het voorbereiden, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van onze online marketingcampagnes (o.a. SEA en Social Media).
 • De huidige samenwerking met bureaus organiseren op een dusdanige manier dat het jou en de organisatie doelstellingen ondersteunt.
 • Onze websites (o.a. op het gebied van SEO) optimaliseren.
 • Het optimaliseren en beheren van onze social media-accounts.
 • Marketing automation en leadgeneratie uitbouwen.

OVER JOU

In jou schuilt een typische pionier. Een tikje idealistisch en vooral een ambitieuze, handige en blije doorzetter en aanpakker. Je werkt toe naar het runnen van je eigen afdeling en begrijpt ook dat dat begint met iemand die het werk moet doen. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan voor jou dan ook hand in hand. Vakinhoudelijk heb je een eigen visie op waar je vakgebied naartoe gaat in de toekomst. Verder ben of heb je onder andere:

 • Minimaal hbo-niveau en aantoonbaar minimaal drie jaar relevante bureau ervaring als online marketeer.
 • Strategisch inzicht, analytisch vermogen, expertise op het gebied van de technische kant van online marketing.
 • Kun je de brug slaan tussen offline en online marketing.
 • Advies-, communicatieve- en presentatie vaardigheden en houd je ervan anderen te faciliteren en stimuleren in hun ontwikkeling. Je weet wanneer je iets zelf moet doen en wanneer uitbesteden beter is.

WE BIEDEN

Een mooie kans voor een serieuze volgende stap in je CV, die je naar jouw hand kunt zetten met allerlei mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze scale-up. We besteden veel aandacht aan elkaar, doen toffe uitjes en houden van gezelligheid op ons bijzondere kantoor in hartje Utrecht in de oude gevangenis. Verder hoort daarbij:

 • Salarisrange € 800- € 4.500 afhankelijk van ervaring en vaardigheden op basis van 40 uur, reiskostenvergoeding, vakantiegeld
 • Mooie extra bonusopties op gehaalde KPI’s
 • 25 standaard vakantiedagen
 • + 52 uur ATV en/of opleidingsuren
 • + Ontwikkelbudget, goede training en coaching
 • Cao NBBU vaste medewerkers
 • Pensioen Brand New Day
 • Remote > optie tot (deels) remote werken

OVER ONS

Kom je meevaren over de Utrechtse grachten? Wij zijn The Super Nice People en in deze scale up fase van ons bedrijf zijn er ontzettend veel kansen als Online Marketeer. Je wordt onderdeel van ons Super Nice Team en komt te werken in de oude gevangenis in Utrecht midden in het centrum!

TSNP bezorgt aandacht. En de bestellingen, natuurlijk. Wij doen met z’n allen net even dat stapje extra. Brengen de bezorging tot in die kleine zolderkamer of tot in de keuken als dat handig voor de klant is. Geven met plezier een kleine instructie, installeren of monteren als dat nodig is. Denk bij onze type bestellingen bijvoorbeeld aan boodschappen, medicijnen, meubels, wit- en bruingoed, fietsen, zorghulpmiddelen.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Solliciteren is eenvoudig, laat je cv achter en wij nemen contact met jou op.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn, 06-40895134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld