Bekijk tool2match op:

Functie:
Online Marketeer

Dienstverband
Parttime (24-32 uur)

Locatie:
tool2match
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06 54 737 585

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Online Marketeer

Een startup naar de top brengen met jouw online marketing skills? Werken in een omgeving waar jouw ideeën worden omgezet naar concrete acties? Ga de uitdaging aan en kom het team van tool2match versterken als Online Marketeer.

Online Marketeer 24 tot 32 uur

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het online genereren van leads en demo aanvragen voor onze recruitmentsoftware tool2match. De rol die je gaat bekleden is nieuw binnen het team. Hoewel we veel ideeën hebben over de werkzaamheden die je op gaat pakken, staan we ook zeker open voor nieuwe ideeën! We weten in ieder geval wel dat het een uitdagende internationale marketing rol is op het snijvlak van content creatie, marketing automation en online marketing.

Je gaat je bezig houden met

Het opzetten en uitvoeren van een online marketing plan voor tool2match. Onder dit plan valt het genereren van online leads en demo aanvragen voor tool2match d.m.v. ons marketing automation systeem. Hierbij is online vindbaarheid, SEO en het versturen van relevante content middels nieuwsbrieven en Whitepapermarketing van cruciaal belang. Je streeft ernaar de conversie van leads naar demo aanvragen te optimaliseren. Ook analyseer je de website en je acties en optimaliseert deze a.d.h.v. gedane analyses. Middels A/B testing zorg je daarnaast voor een betere UX van de website en conversies van je berichten. Flexibiliteit en wendbaarheid zorgen ervoor dat we tempo kunnen maken en steeds kunnen bijsturen. Door bovenstaande kenmerken komen we tot het beste resultaat!

Wie we zoeken

Een leuk mens! Enthousiast, energiek en met een passie voor online marketing, maar wel met slagkracht. Je moet in staat zijn een plan te maken, dit uit te werken, de content creatie te doen, maar vervolgens ook de executie en analyse te verzorgen. Je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelen en krijgt er energie van om samen met je collega’s te werken aan het uitbouwen van tool2match!

Omdat je werkt binnen een start up, volg je geen gebaande paden. Dat betekent dat analyseren, reflecteren en bijsturen van essentieel belang zijn om elke keer beter te worden en te kunnen blijven bouwen.

Wat we van jou vragen

  • Kennis van online marketing, ervaring met marketing automation en ervaring met online conversie is essentieel om succesvol te worden in deze rol.
  • Je hebt een vlotte pen, drukt je duidelijk uit en schrijft foutloos Nederlands.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Waar je komt te werken

Tool2match is een startup met als doel een geautomatiseerd werving en selectie proces toegankelijk te maken voor het MKB van Europa! Tool2match is een zelfstandige organisatie, maar werkt nauw samen en deelt haar kennis met het zusterbedrijf Primatch HR Groep. Primatch is voor tool2match één van de resellers van het product. Je komt te werken binnen een klein enthousiast en professioneel team. De functie kan worden ingevuld met 24 tot 32 uur per week.

Benieuwd naar het product waar jij de online marketing voor gaat opzetten? Bekijk onze website: tool2match.nl

Ga jij de uitdaging aan?

Gebruik onderstaande sollicitatiebutton of bel met Jeroen Bergen 06 54 737 585. Appen mag ook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.