Bekijk SRA op:

Functie:
Online Marketing Specialist

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
SRA
Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

Contactpersoon:
Petra Noordermeer
030 6566060

Plaatsingsdatum:
27/02/2020

Online Marketing Specialist

Word jij enthousiast van het optimaliseren van online conversie? Zoek jij een functie op het snijvlak van marketing automation, e-mailmarketing en webconversie? Wil jij ons helpen onze online conversie te verbeteren? Reageer dan meteen!

Wij zijn SRA, we zijn gevestigd in de Meern en zorgen dat de accountants en financieel professionals van Nederland beter functioneren. Dat doen we met kennis, opleidingen, bijeenkomsten en tools. Om te zorgen dat onze bijeenkomsten goed gevuld zijn en onze kennis & producten onder de aandacht worden gebracht, hebben we jou nodig.

Dit ben jij

Je hebt hbo-niveau met minimaal 3 jaar online marketingervaring en je beschikt over een analytisch vermogen.

Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen van de laatste online marketingtools en digitale dienstverlening. Je bent tevens praktisch ingesteld, een echte doener!

E-commerce en conversie-optimalisatie kennen geen geheimen voor je. Je hebt kennis of ervaring op het gebied van plannen, interne afstemming, budgetbewaking en testen, kortom; sterke projectmanagement skills.

Je weet op de juiste manier te communiceren en te verbinden op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Dit ga je doen

Je vertaalt via onze belangrijkste digitale kanalen onze strategie en doelstellingen naar concrete website- en emailverbeteringen. Hierbij draag je bij aan de verbetering van onze dienstverlening en verkoop. Je bent de voortrekker in het proces.

In samenwerking met de content manager, web redacteur en projectmanagers optimaliseer je de webpagina’s en andere online uitingen: met jouw kennis van SEO/SEA, online marketing etc. zorg je voor een nog betere online conversie en engagement.

Je bent de schakel tussen het externe web bureau en het onderhouden van de functionele roadmap. Met jouw kennis en ervaring kijk je naar de ontwikkeling en verbetering van de website. Door het A/B testen van webpagina’s en het analyseren van het bezoekgedrag op onze website en social mediakanalen, kom je met data gerichte verbetervoorstellen en zet je acties uit.

Samen met de projectmanager DM kijk je hoe we stappen kunnen zetten op het gebied van marketing automation. Hoe we onze e-mailings kunnen optimaliseren en effectiever inzetten bij onze doelgroep. Een aanzienlijk deel van onze marketingactiviteiten is gericht op de verkoop van trainingen en opleidingen, hier ga je een groot deel van je expertise voor inzetten. Het samenstellen en versturen van e-mailings maakt hier onderdeel van uit.

Wat bieden wij?

Een salaris tussen de € 35.000 en € 40.000 bruto per jaar op basis van een 40-urige werkweek aangevuld met een goede pensioenregeling en aantrekkelijke aanvullende regelingen.

Een functie voor minimaal 32 uur per week binnen een informele organisatie met een professionele en geheel vernieuwde kantooromgeving. We hebben echt oog voor een werk/privé balans. Zo kennen we 12 ATV dagen, bijdrage in sport abonnementen, goede ontwikkelmogelijkheden en hebben we leuke team- en bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Vanuit een innovatieve werkomgeving, gevestigd in de Meern, ondersteunt SRA 375 zelfstandige accountantskantoren door heel Nederland. Bij deze kantoren werken ongeveer 18.000 professionals, die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor. We zijn een vooruitstrevende vereniging met een flexibele werkstijl, die het mogelijk maakt om effectief in te spelen op de veranderende omstandigheden.

Bij SRA krijg je het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je werk in te richten op de wijze die het beste bij je past. Je krijgt de kans om actief betrokken te zijn bij het ontwikkelen van initiatieven en om je expertise, ondernemerschap en talent in te zetten.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel? Ben je benieuwd naar je nieuwe collega’s, hoe je werkdag eruit ziet en wil je werken in een van de mooiste kantoren van Nederland? Dan maken we graag kennis met je.

Reageren kan via de sollicitatie knop. Heb je nog vragen? Petra Noordermeer (marketing manager) is te bereiken op 030 6566060 of 06 51357102.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.