Bekijk Acorel op:

Functie:
Online Marketing Strateeg

Dienstverband:
Parttime of fulltime

Locatie:
Acorel B.V.
Amerikastraat 10
5232 BE Den Bosch

Contactpersoon:
Debby Reemers
06-21621693

Plaatsingsdatum:
27/02/2020

Online marketing strateeg (parttime of fulltime)

Zoek je een parttime functie als office manager in een collegiale werkomgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht en professionele groei? Adem je online marketing en wil je de drijvende kracht zijn achter de groei van een ambitieuze Customer Experience consultancy?

Wat ga je doen?

We zijn een organisatie met een sterke groeiambitie. In deze nieuwe regiefunctie maak je deze groei mogelijk door het optimaliseren van onze online kanalen. Je zet hierbij jouw kennis van SEO/SEA, content marketing, event marketing, marketing automation, social media en demand generation in. Jij gaat verder dan naamsbekendheid, jij zorgt voor concrete leadgeneratie.

Je hebt alle ruimte om de online marketing strategie van Acorel te bepalen. Binnen het sales- en marketing team ben jij de eindverantwoordelijke voor marketing met de focus op online marketing en het verbeteren van de leadgeneratie. Je creëert online campagnestrategieën en online-campagnes, je houdt zicht op de effectiviteit van deze campagnes en stuurt bij waar nodig.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring waarvan drie jaar relevante ervaring in digital of online marketing en concrete ervaring met onderwerpen als marketing automation, web conversies, social media en demand generation.
 • Je hebt sterke affiniteit met sales.
 • Je hebt een heldere visie op online marketing en adviseert hierin onze CEO.
 • Je bent ondernemend en proactief.

Wat bieden wij jou?

 • Inspirerende en gedreven collega’s en een transparante en prettige werksfeer in een groeiende, succesvolle organisatie. We bieden alle ruimte voor eigen ondernemerschap.
 • Uitdagende cases zowel intern als extern, bij klanten. Onze marketing afdeling is jong, sterk in ontwikkeling en heeft een grote ambitie. Hier ga jij aan bijdragen!
 • Wij bieden ruimte om te experimenteren met bijvoorbeeld growth hacking en de meest recente tools en technieken.
 • Serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Acorel.
 • Flexibele werkuren en mogelijkheden om vanuit huis te werken.
 • Een salaris van €3.300 – €5.000 (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer: meer dan 26 vakantiedagen, een bonusregeling, goed en compleet pensioen, mobiliteitsregeling en ons eigen ontwikkel- en opleidingsprogramma Acorel Academy.

We hebben kantoren in Alkmaar en Den Bosch. Den Bosch is de standplaats voor deze functie.

Het aantrekken van talent staat bij ons voorop. We staan daarom open voor zowel parttime en fulltime invulling van de functie (24 tot 40 uur).

De gespreksrondes zijn gepland in week 11 en 12. Meer weten? Neem dan contact op met Debby, onze recruiter via 06 – 216 216 93.

Wie zijn wij?

Acorel is expert op het gebied van sales, service, marketing en commerce. Als betrokken partner helpt Acorel organisaties hun klantbeleving te verbeteren. Van advies tot uitvoering, met pragmatisch verandermanagement en toegankelijke oplossingen. Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van customer experience. Wij zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Alkmaar, en werken onder meer voor Royal Swinkels Family Brewers, NCOI, ForFarmers en Plieger.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.