Functie:
Operationeel Inkoper

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Henri
Antonie van Leeuwenhoekweg 11
5151 DV Drunen

Contactpersoon:
Frank Sluis of Daniëlle van Woerden
0416 – 375 933

Plaatsingsdatum:
23/11/2018

Operationeel Inkoper

Henri is een Brabants familiebedrijf en maakt kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. We noemen het ook wel ‘de Geluksfabriek’. Omdat bij Henri werken je gelukkig maakt. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk. Jij staat aan het roer. Samen met je teamgenoten ben je in zelfsturende teams verantwoordelijk voor de gerechten die je – samen met hen – maakt. Altijd met liefde en zorg voor het eindproduct. Altijd met de beste ingrediënten, om gerechten met betekenis te maken. Met in je achterhoofd de gast die straks gaat genieten van het gerecht waar jij aan bij mag dragen.

Jouw tak van sport: hands-on voorraadbeheer

Je hebt binnen het team Voorbereiding & Ontvangst goederen een belangrijke rol in het beheren van de voorraad van Henri’s prachtige ingrediënten en verpakkingsmateriaal. Je bestelt, ontvangt en controleert grondstoffen. Bestellen doe je proactief door het analyseren van gegevens die je krijgt vanuit sales & planning en op basis van historische verbruiken. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van minimale & maximale voorraadniveaus. Ook eventuele voorraadcorrecties kun je uitvoeren: werken met een ERP systeem gaat je gemakkelijk af.

Binnen je team ben je eerste aanspreekpunt voor de inkoopmanager. Je hebt met hem wekelijks afstemmingsoverleg over de te verwachten bestellingen. Op termijn bestaat de mogelijkheid hem bij afwezigheid te vervangen.

Je hebt uiteraard dagelijks contact met leveranciers, waarmee je leveringen afstemt, maar ook eventuele klachten doorgeeft over kwaliteit of leverprestaties.

Bij afwezigheid van de teamverantwoordelijke Voorbereiding vervang je hem in deze rol. Je bent dan binnen en buiten het team het aanspreekpunt, overlegt met verschillende disciplines, coacht en spreekt collega’s aan.

Jij vult het team aan, want jij:

  • Hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding of MBO werk- en denkniveau;
  • Bent proactief;
  • Vindt snel je weg in een ERP systeem. Kennis van Reflex is een pré;
  • Heeft daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Bent flexibel en kunt snel schakelen;
  • Houdt van afwisseling tussen denken en doen.

Wij brengen jou:

  • Een werkomgeving waar jouw inbreng gewaardeerd wordt;
  • Een functie waar alles om eten draait;
  • De kans om te werken bij een familiebedrijf waarbij duurzaamheid en de beste smaak de uitgangspunten zijn.

Ja! Ik pak die kans!

Dat willen we dan graag weten! Solliciteer direct (in ieder geval voor 10 december) via de sollicitatiebutton! Mocht je meer informatie willen dan kan je contact opnemen met Frank Sluis of Daniëlle van Woerden op 0416-375933.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.