Bekijk Mattisson Healthcare B.V. op:

Functie:
Operationeel Inkoper

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Contactpersoon:
Rowan Evers
088 5325 125

Plaatsingsdatum:
15/09/2020

Operationeel Inkoper

Heb jij al de nodige ervaring als assistent inkoper, en sta je trappelen om je binnen dit vakgebied verder te ontwikkelen? In verband met de groei van ons bedrijf ontstaat er ruimte voor een fulltime operationeel inkoper. Interesse gewekt? Lees snel verder!

Mattisson Healthcare? Wie is dat?

Misschien dat je onze naam niet kent, maar grote kans dat jij producten van ons in huis hebt. Want Mattisson Healthcare is een belangrijke speler in de wereld van gezonde biologische voedingsproducten, superfoods en andere producten die een gezonde, vitale en energieke lifestyle ondersteunen. Wij leveren aan groothandels, retailketens en natuurvoedingswinkels.

Ook leveren wij direct aan consumenten.

Dit alles doen wij vanuit een locatie in IJsselstein waar zowel het kantoor, productie als magazijn gevestigd zijn. Wij doen dit met een team van ongeveer 15 enthousiaste en gedreven collega’s. Een team dat de klant altijd op nummer 1 zet. Dat doen wij met veel passie en plezier waarbij wij tevens werken aan een verdere professionalisering van onze interne processen.  Het kan altijd gestroomlijnder!

Ga jij ons daarmee helpen?

Wie ben je?

Wij zoeken een kandidaat die al ervaring heeft opgedaan als assistent inkoper en zich graag verder wil ontwikkelen naar de rol van operationeel inkoper. Nevi diploma’s zijn waardevol, maar zeker geen vereiste. Een goede drive, een collegiale instelling en de ambitie om bij te dragen aan de ontwikkeling van het bedrijf vinden wij veel belangrijker.

Je houdt je bezig met het volledige inkoopproces van grondstof tot eindproduct.

Om je een beeld te geven; wij hebben rond de 600 artikelen. Wij verwachten van jou dat je een kritische blik hebt en actief zoekt naar alternatieve mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van inkoop, maar ook omdat je huidige afspraken en werkwijzen tegen het licht durft te houden.

Maar de functie houdt meer in! Je houdt je tevens bezig met bijvoorbeeld het uitzetten van werkzaamheden bij onderaannemers en transporteurs. Ook zul je contact hebben met (grote) afnemers van onze producten. Kortom, een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Jij bent iemand die zich prettig voelt in een klein, jong en hecht team, waarin vertrouwen, open communicatie en humor centraal staan.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk – en denkniveau
  • Ervaring als assistent inkoper bij voorkeur in een productieomgeving.
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met private labels is een sterke pré
  • Je bent van nature nieuwsgierig, vasthoudend en durft initiatief te nemen.
  • Je werkt planmatig en beschikt over een goede helicopterview
  • Je houdt ervan om projecten van A tot Z af te ronden, en bent volhoudend hierin. Ook als het even lastig is!

Wij werken met (biologische) voedingsproducten. Kennis van HACCP / SKAL richtlijnen is een pré.

Maar het belangrijkste voor ons is dat je affiniteit hebt met onze producten.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een prima salaris dat ligt tussen € 2.800,- en € 3.000,- per maand op basis van een fulltime dienstverband. Salaris is uiteraard afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarbij worden jouw reiskosten vergoed op basis van kilometervergoeding. Parkeerkosten zijn niet aan de orde er is volop gratis parkeergelegenheid.

De sluitingsdatum voor deze functie is 1 oktober. Na deze datum ontvang je bericht.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.