Bekijk Optiek Centrum Brabant op:

Functie:
Vestigingsmanager

Dienstverband
Fulltime (36 – 40 uur)

Locatie:
Optiek Centrum Brabant
Hambakenwetering 20
5231 DC ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088-5325125

Plaatsingsdatum:
27/11/2018

Vestigingsmanager

Optiek Centrum Brabant in ’s-Hertogenbosch is op zoek naar de rots in de branding! Ben jij een organisatietalent, sta je stevig in je schoenen en durf jij jouw visie uit te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Optiek Centrum Brabant (OCB) is een centrum dat diverse bedrijven in de optiekbranches huisvest. Onder andere Bobo’s Eyewear (exclusief distributeur voor onder andere de zonnebrillen merken Serengeti, Bollé en Prego) en Morel Nederland ( met de correctie brillen merken OGA, Koali, Lightec, Nomad, Marius en 1880), bedienen vanuit het OCB hun klanten. Dit zijn dan ook direct de 2 bedrijven waarvoor jij je mag gaan inzetten.

We zijn een ambitieus en vooruitstrevende organisatie waarbij de Brabantse gemoedelijkheid duidelijk aanwezig is. Met een club van 21 enthousiaste collega’s maken wij ons elke dag weer hard voor het succes van Optiek Centrum Brabant. En met goede resultaten want we zijn onze dromen en groeiambities flink aan het verwezenlijken. We zijn op dit moment op zoek naar een spilfiguur die aan de ene kant ondersteuning biedt aan de directie in de breedste zin van het woord, maar ook nauw samenwerkt met onze Customer Service Afdeling en het Marketing team.

Wat kan je verwachten van deze functie?

Jij bent in de functie van Vestigingsmanager de verbindende factor tussen alle afdelingen; hieronder valt de Customer Service Afdeling, het Marketing Team, maar ook Directie. Jij bent op de hoogte van wat er speelt binnen de verschillende afdelingen, denkt kritisch mee over de operationele processen en brengt huidige procedures in kaart. Een groot gedeelte van je tijd ben je bezig met het analyseren van bedrijfsgegevens, waardoor jij weet waar we staan in de huidige markt maar misschien ook wel door deze analyses bestaande operationele processen onder de loep durft te nemen. Belangrijk hierbij is dat je een duidelijke visie hebt, deze over weet te brengen op het team, maar ook durft te uiten richting directie.

Hoewel je als Vestigingsmanager in het team staat, ben je ook een belangrijke sparringpartner voor Directie. Aangezien jij ziet wat er gebeurt op de verschillende afdelingen, durf jij verbeteringen aan te dragen en uit te voeren.

Daarnaast ben je in nauw contact met onze leveranciers van de verschillende merken en ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de verschillende beurzen zoals bijvoorbeeld de Centrop-Sales.

Tot slot ben je een echte aanpakker en spring je als en waar nodig bij. Als bijvoorbeeld een grote order vandaag de deur uit moet en het lijkt erop dat dit niet gaat lukken, heb je aan een half woord genoeg en spring jij bij om alsnog deze order verzendklaar te krijgen!

Wat verwachten wij van onze Vestigingsmanager?

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Je bent toe aan een 2e of 3e stap in je carrière
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
  • Goede beheersing van diverse softwareprogramma’s (zoals Word en Excel)
  • Je bent woonachtig in de omgeving ‘s-Hertogenbosch

Als persoon ben je ondernemend, behoud je ook in drukke tijden het overzicht, ben je communicatief vaardig, makkelijk in de omgang en beschik je over voldoende kennis en zelfvertrouwen om zelfstandig beslissingen te nemen. Je steekt de handen uit de mouwen als het nodig is en doet er alles aan om van elke dag een succes te maken.

Wat Optiek Centrum Brabant jou kan bieden

  • Een uitdagende omgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan.
  • Een super enthousiast team waarbij veel ruimte is voor ideeën en waar jouw bijdrage echt op prijs wordt gesteld.
  • Zeer korte communicatielijnen.
  • Heerlijke koffie, een goed gevulde koelkast met fris en gezonde snacks en regelmatig een gezellige vrijdagmiddagborrel!

We bieden je een uitstekend salaris passend bij leeftijd en ervaring, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze uitdagende vacature, stuur dan nu je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Nadere informatie

Primatch ondersteunt Optiek Centrum Brabant bij werving en selectie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Tessie Molkenboer te bereiken via 088-5325125.
Check voor informatie over Optiek Centrum Brabant www.morel-france.com en www.bobos.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.