Bekijk Koninklijke Borgesius Waalwijk op:

Functie:
Operator Bakker

Dienstverband:
Part- / Fulltime (24 – 38 uur)

Locatie:
Koninklijke Borgesius Waalwijk
Havenweg 18
5145 NJ Waalwijk

Contactpersoon:
Dick Pouwels

Plaatsingsdatum:
01/09/2022

Operator Bakker

HÉ OPERATOR BAKKER, JIJ BENT BROODNODIG!

Iedere dag weer bakken we het lekkerste en eerlijkste brood dat je terugvindt in de schappen van Albert Heijn, zowel in Nederland als in België. Op papier ben je een operator productie, maar in de praktijk ben jij een echte bakker. En dat is logisch, want vanuit Waalwijk bak jij de lekkerste broden en eierkoeken. Waalwijk is een van de 9 bakkerijen van Koninklijke Borgesius die zijn gevestigd door heel Nederland.

Het liefst zien wij jou fulltime (38 uur) bij ons aan de slag, maar vanaf 24 uur ben je bij ons ook van harte welkom. In een 3-ploegendienst, waardoor jij zeer aantrekkelijke toeslagen kan verdienen, ga jij met je collega’s aan de slag. De broodjes en eierkoeken rollen vandaag soepel over de band. Kun je mooi alvast een paar zakken grondstoffen ophalen met de elektrische pompwagen. Staan die alvast klaar voor de volgende ploeg, dat doen ze namelijk ook voor jou!

Wat ga je doen?

Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine. Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch. Samen met het team ga je aan de slag en zijn jullie verantwoordelijk voor een productielijn van maar liefst 100 meter! Hier zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:

In een geklimatiseerde omgeving begint het proces en zorg je voor het deeg. Alle ingrediënten die je nodig hebt, voor bijvoorbeeld ons casinobrood, worden samengevoegd in een grote kuip. Je controleert of het water de juiste tempratuur heeft en voegt zelf ook nog wat broodnodige hulpstoffen toe. In de kuip beoordeel jij hoe het deeg eruitziet.

Is het deeg gekneed, dan worden er broden van gesneden die opgerold in een broodblik belanden. Al die broden gaan de rijskast in, waar het de tijd krijgt om te rijzen tot een mooi brood. Jij houdt dat hele proces nauwlettend in de gaten om storingen te voorkomen. Storingen leggen namelijk het hele proces stil en dat wil je niet, in het ergste geval mislukt je brood en dat is voor jou als bakker echt afschuwelijk. Versier het brood ook nog even met maan- of sesamzaad, voordat het de oven ingaat. Machines worden schoongemaakt en de vloer wordt geveegd.

Wie zoeken we?

Heb je al ervaring in een bakkerij, kennis van HCCP en voedselveiligheid? Super! Heb jij nog geen ervaring, maar zie je onze producten als broodnodig, dan gaan wij jou het vak leren! Verder heb jij als bakker:

  • Ervaring als bakker, operator of ervaring in de foodsector.
  • Je bent bereid om mee te draaien in 3-ploegendienst.
  • Je bent 24 – 38 uur per week beschikbaar.
  • Je bent flexibel in denken & doen en werkt graag samen in een team.
  • Je raakt niet snel in paniek als er storingen zijn, je weet hoe je dan even flink door moet pakken. Kleine storingen los je zelf op, want je bent een bakker, geen techneut. Grote storingen lost de technische dienst op.

Wat krijg je van ons?

Je verdient tussen de €2300,- en €3400,- bruto per maand inclusief toeslagen, afhankelijk van de kennis en ervaring die je al hebt. Je salaris en toeslagen worden ingeschaald volgens de Bakkers CAO, wat ook betekent dat je elke 4 weken wordt uitbetaald.

Verder kan je van ons verwachten:

  • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • We bieden je een keuzebudget dat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd. Als je ons een leuk bedrijf vindt en je hebt laten zien dat je concrete resultaten hebt bereikt, zullen we je stimuleren om door te groeien en je verder te ontwikkelen.
  • Goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
  • Gratis brood tijdens je pauzes in de kantine.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om brood met korting te kunnen kopen.

OVER KONINKLIJKE BORGESIUS WAALWIJK

Koninklijke Borgesius is een familiebedrijf dat al 125 jaar bakkersproducten bakt, het bakkersbedrijf is in 1895 opgericht. Nu, 7 generaties later, is er veel veranderd, maar we bakken, innoveren en verrassen nog steeds met respect voor het ambacht, de klant en de omgeving. We zijn een informele organisatie, die aan verandering onderhevig is en waar verantwoordelijkheid laag in de organisatie wordt neergelegd en waar iedereen toegankelijk is.

ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

AAN INTERMEDIAIRS

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.