Bekijk Koninklijke Goedhart Emmeloord:

Functie:
Operator Bakker

Dienstverband:
Parttime/fulltime (24-38 uur)

Locatie:
Koninklijke Goedhart Emmeloord
Nijverheidstraat 3
8301 AD Emmeloord

Contactpersoon:
Rianne Popken

Plaatsingsdatum:
29/12/2022

Operator Bakker

OPERATOR PRODUCTIE – EEN ECHTE BAKKER, MAAR DAN ANDERS

Op papier ben je een operator productie, maar in de praktijk voel je je een echte bakker. En dat is logisch, want je bakt het lekkerste brood en je noemt met gemak 25 broodsoorten op. De broodjes rollen soepel over de band vandaag. Kun je mooi alvast een paar zakken grondstoffen ophalen met de elektrische pompwagen. Staan die alvast klaar voor de volgende ploeg.

Wat ga je doen?

 • Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine.
 • Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch.
 • Samen met twee andere bakkers vorm je een team. Jullie zijn verantwoordelijk voor een productielijn van maar liefst 100 meter.
 • Aan het begin van het bakproces zorg je voor het deeg. Alle ingrediënten die je nodig hebt, voor bijvoorbeeld casinobrood, worden samengevoegd in een grote kuip. Jij controleert. Heeft het water bijvoorbeeld de juiste temperatuur? En je voegt zelf nog wat broodnodige hulpstoffen toe. Check even of het deeg er goed uitziet.
 • Is het deeg gekneed, dan worden er broden van gesneden die opgerold in een broodblik belanden. Al die blikken brood gaan de rijskast in, waar het 1,5 uur de tijd krijgt om te rijzen tot een mooi brood. En dat hele proces houd je nauwlettend in de gaten om storingen te voorkomen. Storingen leggen namelijk het hele proces stil en dat wil je niet, in het ergste geval mislukt je brood en dat is voor jou als bakker echt afschuwelijk.
 • Versier het brood ook nog even met maan- of sesamzaad, voordat het de oven ingaat.
 • Machines worden schoongemaakt en de vloer wordt geveegd. Van de vloer mag je niet eten, maar aan jouw lijn zou het kunnen.

Wij hebben drie ploegen om alles goed te laten verlopen. Zo zijn onze ploegen van 07.00-15.00, 15.00 tot 23.00 en van 23.00-07.00!

Wie zoeken we?

JIJ ALS BAKKER

 • Een mbo4-diploma is mooi, maar het denkniveau is een must;
 • Kennis van HACCP en voedselveiligheid is handig;
 • Je raakt niet in paniek als je door storingen het werk van twee bakkers moet overnemen en even flink door moet pakken;
 • Wij vragen aan jou of je kunt meedraaien in een 3-ploegendienst, daarom bespreken we graag met jou hoeveel uur per week jij beschikbaar bent om te werken. Vanaf 24 tot en met 38 uur (fulltime) zijn er bij ons opties;
 • Begint er nou iets te haperen aan je machine? Better safe than sorry, je seint meteen je teamleider in;
 • Kleine storingen los je zelf op, maar je bent een bakker, geen techneut. Grote storingen lost de technische dienst op.

Wat krijg je van ons?

Uiteraard belonen we je goed met een bruto salaris tussen de € 2.100,- en €2.750,- bruto per maand op basis van 38 uur per week (fulltime), gebaseerd op jouw kennis en werkervaring. Wij werken met de Bakkers CAO waarbij we je salaris per 4 weken uitbetalen. Daarnaast ontvang je aantrekkelijke toeslagen!

VERDER KRIJG JE VAN ONS:

 • Aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden volgens de Bakkers cao, van gemiddeld zo’n €450 extra per 4 weken;
 • Mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen, waaronder zorgverzekering;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen;
 • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om brood met korting te kunnen kopen.

Over Koninklijke Goedhart Emmeloord

Tweeëndertigduizend bollen per uur. Dat is gigantisch. De nieuwe lijn van de bakkerij in Emmeloord kan het allemaal aan. Boven op de 350 duizend broden en miljoen bolletjes die ze wekelijks al bakken. ‘Mooi dat er zo veel bij ons is geïnvesteerd’ zegt productiemanager Johan Lans. ‘Als een andere locatie storing heeft, kunnen wij altijd bijspringen. Dat is toch prachtig? Zo help je elkaar.’

‘Vooruitgang is altijd goed’, vindt ook Harry Visser, hoofd logistiek. ‘Dan merk je toch dat Goedhart een familiebedrijf is. Ze geven écht om het bedrijf en investeren er graag in.’

Zie jij er brood in?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

Aan Intermediairs

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.