Bekijk Koninklijke Goedhart Panningen / Sevenum op:

Functie:
Operator Bakker

Dienstverband:
Part- /Fulltime (16-38 uur)

Locatie:
Koninklijke Goedhart Panningen
Industrieterrein 126
5981 NC Panningen

Contactpersoon:
Babs Schins
077 467 2626

Plaatsingsdatum:
14/09/2022

Operator Bakker

Diploma is geen vereiste – Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak!

Iedere dag weer bakken wij de lekkerste vlaaien, die je in bijna alle grote supermarkten terugvindt. Om dit voor elkaar te krijgen moet er een hoop gebeuren. Op papier ben je een Operator Productie, maar in de praktijk voel jij je in onze Bakkerij een echte bakker. En dat is logisch, want volgens planning en receptuur maak jij de lekkerste vlaaien, kruimels, spijs, deeg en bavaroises die aan alle normen voldoen.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, is het doel dat jij een eigen lijn kan gaan draaien en alleen kan opzetten. Dan ben je bij ons operator 1! Voor je een eigen lijn kan draaien leer jij in het inwerktraject jouw collega’s, de grondstoffen en de machines kennen. Om jezelf te blijven ontwikkelen, gaan we je uitdagen om ook andere lijnen te leren kennen. Als jij nog een lijn kan draaien en opstarten, word je bij ons operator 2. De laatste stap die je kan maken als operator, is operator 3. Uiteindelijk Goedhart Patisserie kent voor jou dan geen geheimen meer en vervul je de rol van een meewerkend voorman. Als je dit bereikt, kun je volgens onze cao tot wel €3457,- bruto per maand gaan verdienen!

Het ontwikkelen van mensen en hun talent, vinden wij bij Goedhart erg belangrijk. Dit is makkelijk gezegd, maar hoe doen we dit concreet? Hiervoor hebben we gesproken met teamleider Richard:

“29 jaar geleden begon ik op de inpakafdeling, om vervolgens de stap van operator naar meewerkend voorman te maken. Nu ben ik al geruime tijd teamleider! Dit zegt ook iets over de organisatie. Als jij de motivatie en de wil hebt om te leren, dan ben je bij ons altijd welkom en krijg je de kans om door te groeien. Het allerleukste vind ik dat je bij ons elke dag iets anders doet, waardoor je uiteindelijk alle lijnen kent. Zo kunnen we elkaar ook altijd helpen, tenslotte zijn wij hier één team! “

Wie zoeken we?

Heb je al ervaring in een bakkerij? Super! Heb jij nog geen ervaring, maar word jij vlaaiend enthousiast van onze producten? Dan gaan wij jou het vak leren! Kennis van HACCP en voedselveiligheid is welkom, anders leren wij jou dat ook! Maar nog belangrijker is dat je:

 • niet snel in paniek raakt als er storingen zijn, je weet hoe je dan even flink door moet pakken. Kleine storingen los je zelf op, maar je bent een Operator Bakker, geen techneut. Grote storingen lost de technische dienst op;
 • proactief handelt, communicatief bent, graag samenwerkt en flexibel in je denken en doen;
 • bereid bent om mee te draaien in een 3-ploegendienst;
 • 16-38 uur per week beschikbaar bent.

De mogelijkheid bestaat om in Panningen of Sevenum te starten. Tijdens het sollicitatiegesprek, bespreken we beide opties met jou!

Wat krijg je van ons?

 • Je gaat tussen de €2180 en €2750 per maand verdienen, op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week en afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • ± 20% extra aan toeslagen, dat is wat jij nog boven op je basissalaris gaat verdienen.
 • Jouw salaris en toeslagen per 4 weken uitbetaald.
 • Een reiskostenvergoeding en een goed pensioen volgens het Bakkerspensioenfonds.
 • Volgens de cao krijg je 27 vakantiedagen, maar als je extra vakantiedagen wil kun je deze bijkopen.
 • Heb je nog niet alle diploma’s? Dan leiden wij jou op tot een volleerd bakker.
 • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om vlaaien met korting te kunnen kopen.

Over Koninklijke Goedhart Panningen

In iedere Albert Heijn-winkel even checken hoe de tompoucen erbij liggen. Het is een tik die Sjaak Janssen, Frans van Kaam en Har Hilkens van bakkerij Panningen alle drie hebben. ‘En als er dan eentje op z’n zij ligt, leggen we die gewoon weer recht’, lachen ze eenstemmig. ‘Dat kúnnen we gewoon niet laten.’ Misschien komt het doordat ze er, net als een heleboel andere collega’s, allemaal al zo ontzettend lang werken, oppert Janssen (59), die zelf ruim veertig jaar geleden bij de bakkerij begon. ‘Het heeft alles te maken met de liefde voor het vak.’ Als magazijnmedewerker krijgt Janssen dagelijks alle verse grondstoffen, ingrediënten en taartdecoraties binnen. ‘Ik sta dus helemaal aan het begin van al onze producten. Bijna ieder taartje in de winkel is door mijn handen gegaan en daardoor voel ik me er ook echt verantwoordelijk voor.’

Zie jij er brood in?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

Aan Intermediairs

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.