Bekijk Vollenhoven Olie op:

Functie:
Oproepkracht AVIA Tankstation Tilburg

Locatie:
AVIA Tankstation Tilburg
Noordhoekring 180
5038 GG Tilburg

Contactpersoon:
Marcel Smits
06-11361063

Plaatsingsdatum:
16/04/2019

Oproepkracht AVIA Tankstation Tilburg

Vollenhoven Olie zoekt voor het AVIA Tankstation aan de Noordhoekring in Tilburg een Weekendkracht voor met name de zondag. De ene weekwerk je in de ochtenddienst, de andere week in de middagdienst. Verder kun je ingezet worden als Oproepkracht op andere AVIA locaties in Tilburg, ter vervanging van collega’s tijdens vakanties of ziekte.

Wat ga je doen?

Als Verkoopmedewerker ben je het vertrouwde gezicht van het tankstation, iemand waarvoor onze klanten graag terugkomen. Je zorgt samen met je collega’s voor een goed gevulde en verzorgde shop en een schoon buitenterrein.
Je adviseert klanten, verricht kassawerkzaamheden en helpt klanten bij hun aankopen. Tenslotte ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid op het station.

Wij zijn nog steeds een écht familiebedrijf met zorg voor haar medewerkers. Er heerst een informele cultuur en als medewerker van Vollenhoven Olie krijg je de mogelijkheid om je talenten te blijven ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Van al onze medewerkers verwachten wij dat zij de klant op nummer één hebben staan en dat zij doen wat nodig is om de verwachting van onze klanten te overtreffen. Dat kan alleen als je beschikt over sociale vaardigheden, met plezier werkt en energie uitstraalt. Het spreekt voor zich dat je nauwkeurig kunt werken en oog hebt voor detail. Je begrijpt de bestaande kaders en procedures en draagt deze uit. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid. Op het tankstation kan het hectisch zijn en er wordt altijd hard gewerkt, het is daarom belangrijk dat je snel kunt schakelen.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige functie in een gezellig team;
  • Flexibele werktijden;
  • Goede pensioenvoorziening met aanvullende verzekeringen;
  • 26 vakantiedagen bij een full time (39,5 uur p/w) dienstverband;
  • Actieve personeelsvereniging.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en past deze functie helemaal bij jou? Ben jij mijn nieuwe collega die er niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan snel je CV ter attentie van Marcel Smits (Stationsmanager) via onderstaande solliciteerbutton.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Marcel Smits op telefoonnummer 06 11361063

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.