• Overige

Overige Vacatures

16/08/2018

CONSULTANT

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij de groeiambities mee waar?

15/08/2018

SUPERVISOR CALLCENTER

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Supervisor voor het Callcenter (24-32 uur). Help jij met jouw positieve kijk op zaken het enthousiasme bij onze call agents hoog te houden zodat onze klanten optimaal geholpen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/07/2018

OFFICE MANAGER

Autotaalglas in Tilburg is op zoek naar een Office Manager. Ben jij servicegericht, een echte duizendpoot en heb jij ervaring met secretariële en kantoorgerichte werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

18/07/2018

SENIOR DESIGNER

Industrial Product/Concept Designer (sr.) gezocht! Maak jij met jouw ontwerpen het leven mooier, gemakkelijker, beter en duurzamer? Is je antwoord ja, lees dan verder want dan zijn we op zoek naar jou!

15/06/2018

VASTGOED INSPECTEUR/ADVISEUR NEN 2767

Facility Kwadraat, in Den Bosch, zoekt een vastgoed inspecteur/adviseur die naast het inspecteren en opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) adviseert en begeleidt bij het tot uitvoering brengen van het onderhoudsplan met behulp van eigen FMIS software WISH. Kom jij ons team versterken?

11/06/2018

APPLICATIE SUPPORT SPECIALIST

Loket.nl, in Tilburg, is op zoek naar een Applicatie Support Specialist! In deze rol ben jij dé gesprekspartner voor al onze klanten in het dagelijks gebruik van onze slimme online applicatie voor salaris- en personeelsadministratie. Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van goed klantcontact? Lees dan snel verder!

31/05/2018

(LEERLING) SPUITER

Spuiterij en Autoschade Jacobs B.V. zoekt een (Leerling) Spuiter. Heb jij ervaring als spuiter of ben je gemotiveerd om dit vak te leren? Solliciteer snel (ook zonder CV)!

18/05/2018

TEAMLEIDER ADMINISTRATIE

Medas in Bussum is voor 3 teams op zoek naar teamleiders die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaan tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat!

© Copyright - Primatch