• Overige

Overige Vacatures

20/02/2019

JUNIOR QUALITY PROCESS OFFICER

Smartwares Group is op zoek naar een Junior Quality Process Officer met een passie voor kwaliteit en het verbeteren van processen.

12/02/2019

ASSISTENT QUALITY OFFICER

De Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Assistent Quality Officer. Wil jij graag werken in een dynamisch, jong bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

01/02/2019

EMPLOYEE MANUALS

Smartwares Group is op zoek naar een Employee Manuals die secuur te werkt gaat en alle producten voorziet van de beste handleiding!

17/01/2019

TELEFONISCH ENQUÊTEUR / VELDWERK COÖRDINATOR

Heb jij ervaring en plezier in telefonisch enquêteren? Wil jij samen met customer succes consultants en klanten projecten succesvol maken? Dan heeft CYS Services in Breda de perfecte baan voor jou!

03/01/2019

KWALITEITSMANAGER

Heb jij oog voor detail, ben je analytisch en continue op zoek naar verbetering? Dan zoekt Tricorp jou! #teamTricorp zoekt versterking!

21/12/2018

LEER-/WERK COACH

Wil jij bijdragen en sturing geven aan de ontwikkeling en groei van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Ben jij geduldig, enthousiast én doelgericht? Durf je als Leer- /Werk Coach ook onbegane paden te bewandelen? Lees dan snel verder of reageer meteen!

21/12/2018

SUPPORT MEDEWERKER

Ben jij in staat om je in de klant te verplaatsen en de klantvraag te vertalen naar de beste oplossing? Wordt Support Medewerker bij CYS in Breda!

30/11/2018

SUPPLY CHAIN CONSULTANT

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

09/11/2018

PROCESS SPECIALIST

Smartwares Group is op zoek naar een Process Specialist met een passie voor het optimaliseren van processen. Wil jij jouw carrière een boost geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

© Copyright - Primatch