• Overige

Overige Vacatures

14/11/2019

Projectondersteuner Congressen

Jij voelt je als een vis in het water in een hectische omgeving en snapt dat werken in de congresbranche geen 9 tot 5 job is. Je hebt een hands-on mentaliteit en ziet deadlines als uitdagingen. Ondanks de drukke omgeving waarin je werkt, weet jij je hoofd altijd koel te houden en zet je problemen om in uitdagingen. Door jouw ervaring weet je wat erbij komt kijken wanneer een congres georganiseerd moet worden. Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je enthousiast en op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij dé werkplek voor jou!

31/10/2019

Master in Life Sciences (Consultant Scientific & Regulatory Affairs)

De Nederlandse Cosmetica Vereniging in Zeist is ter versterking van het team op zoek naar een Master in Life Sciences, of een academicus van een aanverwante studierichting, die toe is aan een eerste of tweede stap in de loopbaan op het kruispunt van techniek, wet- en regelgeving, business, maatschappij en duurzaamheid.

24/09/2019

Allround Binnendienst Medewerker

Ben je een binnendienst medewerker met gevoel voor techniek en op zoek naar een meer allround functie? Of kom je uit de buitendienst en werk je liever op een vaste standplaats met collega’s om je heen? Spreek je Frans? Bij Chinforce kun je het verschil maken in de functie van:

© Copyright - Primatch