• Overige

Overige Vacatures

12/10/2021

Ervaren (Multichannel) Event Producer

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een ervaren/senior (Multichannel) Event Producer; een uitdagende rol op het snijvlak van eventthema-ontwikkeling, commercie en projectmanagement. Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct!

30/09/2021

Kwaliteitsmedewerker (32-40 uur)

Henri in Drunen zoekt een Kwaliteitsmedewerker! Bij Henri is kwaliteit één van de kernwaarden van ons bedrijf. Je begrijpt dat het werk van onze kwaliteitsafdeling als een rode draad door onze productie loopt. We willen onze kwaliteitsdienst graag uitbreiden en zijn daarom op zoek naar iemand die ons team komt versterken.

29/09/2021

Opleidingsadviseur

Segment Opleidingen zoekt een Opleidingsadviseur. Help jij mee om organisaties en hun medewerkers te professionaliseren?

24/09/2021

Strategy Consultant

Neem je snel de leiding en werk je graag in verschillende industrieën? Ga jij geen uitdaging uit de weg en sta je stevig in je schoenen? Durf jij management van toonaangevende klanten te begeleiden in interactieve sessies met hun strategische ambities?

30/08/2021

Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux

Met jou erbij worden klanten blij. Versterk het team van Henry Schein Dental als Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux (32-40 uur). Als Medewerker Customer Support Orthodontie Benelux bij Henry Schein help jij Nederlandse orthodontie en Reveal Aligner klanten hun werk efficiënt uit te voeren.

© Copyright - Primatch