• Overige

Overige Vacatures

09/04/2021

Learning & Development Manager

MEI ARCHITECTS & PLANNERS is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouw concepten. Vanuit de Schiecentrale werken wij aan bijzondere projecten in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Rusland. Wij zoeken een parttime Learning & Development Manager om mee te bouwen aan de overgang van ons bedrijf naar een nieuwe fase.

08/04/2021

Allround Timmerman

Help jij DrontenBouw om uit te bouwen? Kom dan bij ons werken als allround timmerman!

02/04/2021

Strategy Consultant

Neem je snel de leiding en werk je graag in verschillende industrieën? Ga jij geen uitdaging uit de weg en sta je stevig in je schoenen? Durf jij management van toonaangevende klanten te begeleiden in interactieve sessies met hun strategische ambities?

19/03/2021

Beleidsmedewerker Implementatie sociaal domein

Voor ons team Maatschappelijke Ontwikkeling zijn wij op zoek naar beleidsmedewerker implementatie sociaal domein voor 32 uur per week.

11/03/2021

Verzuim Adviseur (32-40 uur)

Ben jij een verzuim professional die op zoek is naar een functie waarbij je niet alleen jouw expertise in kan zetten, maar waarbij jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk is? En wil je echt impact maken in plaats van binnen de lijntjes kleuren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

09/03/2021

Ervaren Subsidie Adviseur

Trias zoekt een ervaren Subsidie Adviseur voor het domein Bedrijven en Innovatie. Zoek jij een zelfstandige adviesrol, waarin je vanuit jouw passie en intrinsieke nieuwsgierigheid de innovaties gaat realiseren die het verschil maken voor een leefbaar en duurzaam Nederland van morgen? Reageer dan direct!

© Copyright - Primatch