• Overige

Overige Vacatures

21/07/2021

Videograaf (24 uur)

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Videograaf (24 uur). Ben jij een kei in het maken van product video’s? Weet jij producten te laten shinen en tegelijkertijd de USP’s over te brengen? Een mooie kans om te werken binnen een dynamisch internationaal bedrijf met verschillende merken (o.a. Princess en Tristar). We komen graag met je in gesprek!

14/07/2021

Quality Officer

Ga jij thuis én in je baan altijd voor de beste kwaliteit en lijkt het jou een uitdaging om onze producten te voldoen van de meest recente veiligheidseisen? Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Quality Officer voor 32-40 uur in de week.

13/07/2021

Kwaliteitsmedewerker (24-32 uur)

Meatstreet (Born) is op zoek naar een enthousiaste kwaliteitsmedewerker die verantwoordelijk is voor het gehele kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem. Ben jij de topper die wij zoeken? Reageer dan snel!

08/07/2021

Beleidsmedewerker Planeconomie

Gemeente Waalwijk is op zoek naar een Beleidsmedewerker Planeconomie. Als proactieve planeconoom denk je mee in de financiële en ruimtelijke mogelijkheden van plannen. Door jouw scenarioberekeningen en grondexploitaties worden risico’s en kansen inzichtelijk.

 

06/07/2021

Business Improvement Engineer

Koninklijke Van Eerd in Tilburg zoekt een Business Improvement Engineer. Ben jij sterk in het ontwikkelen en implementeren van innovaties en het optimaliseren van productieprocessen en beschik je over projectmanagement skills? Heb jij de ambitie om de kwaliteitsperformance continu te verbeteren? Vervolg je carrière dan als Business Improvement Engineer bij Van Eerd!

 

11/06/2021

Allround Medewerker Groothandel Haarlem

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker voor onze shop in Haarlem. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel met klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Wij komen graag met jou in contact. Je kunt direct bij ons starten!

10/06/2021

Allround Medewerker Groothandel

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker voor onze shop in de regio Twente of zuidoost Nederland. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel met klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Wij komen graag met jou in contact. Je kunt direct bij ons starten!

03/06/2021

Productiemedewerker Food

Henri is een Brabants familiebedrijf in Drunen en maakt kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Door uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

© Copyright - Primatch