• Overige

Overige Vacatures

05/01/2018

QUALITY ASSURANCE

Medidis BV in Lelystad is per direct op zoek naar een parttime Quality Assurance (QA) voor 24 uur. Heb jij praktische ervaring in een quality assurance omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

05/01/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE (NOORD-HOLLAND)

Handhaving Support is voor de provincie Noord-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

 

05/01/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE (ZUID-HOLLAND)

Handhaving Support is voor de provincie Zuid-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

05/01/2018

STARTENDE HANDHAVERS / PARKEERCONTROLEURS

Handhaving Support is voor de gemeente Dordrecht op zoek naar Startende handhavers/Parkeercontroleurs met een BOA-getuigschrift.

 

28/12/2017

CONGRES COÖRDINATOR

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een fulltime (40 uur) Congres Coördinator voor de gehele operationele organisatie van meerdere congressen. Ben jij een échte regelaar en voel jij je als een vis in het water in een hectische omgeving? Dan ben jij het organisatietalent dat we zoeken!

19/12/2017

VIDEOGRAAF

De Smartwares Group is op zoek naar een creatieve Videograaf (parttime 24 uur) om het Design-, Marketing- en Online team te komen versterken.

22/11/2017

JUNIOR BUSINESS ANALIST

Betapress, een werkmaatschappij van Audax, gevestigd in Gilze, is op zoek naar een cijfermatig sterke Junior Business Analist. Ben jij onze nieuwe ‘data’ steun en toeverlaat?

15/11/2017

PARKEERCONTROLEURS

Handhaving Support is voor de gemeente Nissewaard op zoek naar Parkeercontroleurs met een BOA-getuigschrift.

15/11/2017

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE REGIO UTRECHT

Handhaving Support is voor de regio Utrecht op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte!

15/11/2017

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE PROVINCIE ZUID-HOLLAND

Handhaving Support is voor de provincie Zuid-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

08/11/2017

INSPECTEUR (WATER)SPEELTOESTELLEN

Het Keurmerkinstituut zoekt ter uitbreiding van het team een Inspecteur WAS (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen) die reizend vanuit het kantoor in Zoetermeer (water)speeltoestellen én waterglijbanen beoordeelt en keurt.

 

08/11/2017

LEAD AUDITOR ZORG & WELZIJN

Het Keurmerkinstituut zoekt ter uitbreiding van het team een Lead Auditor Zorg & Welzijn die vanuit het kantoor in Zoetermeer kwaliteits- en veiligheidsaudits uitvoert bij organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang. De audits worden op locatie van de klant uitgevoerd, soms in een team, soms alleen.

07/11/2017

COPYWRITER / CONTENT WRITER

Ben jij die creatieve Copywriter die klanten en collega’s verrast met krachtige content? Heb jij ervaring met het genereren van zowel blog, e-mail als product content? Dan is CYS op zoek naar jou!

20/10/2017

SENIOR ADVISEUR KAM

ValQ Training en Advies (Rosmalen), is op zoek naar een Senior Adviseur Kwaliteit, Veiligheid en Milieu; een organisatiegerichte kwaliteitsdenker die beschikt over coördinerende kwaliteiten en ambities. Help jij mee onze dienstverlening te optimaliseren en verder uit te breiden?

© Copyright - Primatch