• Overige

Overige Vacatures

24/10/2022

(Senior) Leadership & Strategy Consultant

Heb jij ervaring in het leiden van strategie sessies en kun jij leiders helpen bij het identificeren van de échte problemen binnen een team? Bezit jij de inhoudelijke kennis om verbeteringen voor de leiderschapsstijl aan te dragen bij toonaangevende klanten en een duidelijke strategie voor hen neer te zetten? Lees dan verder!

18/10/2022

Junior Sourcing Manager

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Junior Sourcing Manager. Als Junior Sourcing Manager ben je een belangrijke schakel in de productontwikkeling van onze inkoopproducten. Jij zorgt ervoor dat onze creatieve ideeën kunnen worden vertaald naar commerciële, duurzame en kwalitatief goede producten bij de juiste leverancier.

10/10/2022

HSE Manager

Voor Weener Plastics Nederland met twee locaties in Tilburg en Ede zijn wij op zoek naar een ervaren en hands-on HSE Manager. In deze uitdagende rol ben jij de aanvoerder en coach in het bereiken van een hoogwaardige HSE cultuur waarin de Weener kernwaarden en het Corporate veiligheidsbeleid centraal staan. Je bent verantwoordelijk voor de documentatie en rapportage van alle HSE-gerelateerde beleidslijnen en programma’s en je bent de spil in de uitvoering en optimalisatie hiervan. Je werkt nauw samen met de twee QESH managers op de beide locaties en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director.

© Copyright - Primatch