• Overige

Overige Vacatures

10/10/2018

ASSISTENT OPERATIONEEL BEDRIJFSLEIDER

Profclean Europe te Schijndel, is op zoek naar een Assistent Operationeel Manager die zich gaat bezighouden met zowel het magazijn, productie als het kantoor.

05/10/2018

QUALITY EMPLOYEE

De Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Quality Employee. Wil jij graag werken in een dynamisch, jong bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

14/09/2018

TEAMLEIDER CUSTOMER SERVICE

Casala is op zoek naar een ervaren Customer Service Professional met leidinggevende capaciteiten. Ben jij die professional die in staat is om de binnendienst van een snel groeiend bedrijf verder vorm te geven en daarnaast leiding te geven aan een team van drie enthousiaste collega’s? Lees dan snel verder!

16/08/2018

CONSULTANT

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij de groeiambities mee waar?

20/07/2018

OFFICE MANAGER

Autotaalglas in Tilburg is op zoek naar een Office Manager. Ben jij servicegericht, een echte duizendpoot en heb jij ervaring met secretariële en kantoorgerichte werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

18/07/2018

SENIOR DESIGNER

Industrial Product/Concept Designer (sr.) gezocht! Maak jij met jouw ontwerpen het leven mooier, gemakkelijker, beter en duurzamer? Is je antwoord ja, lees dan verder want dan zijn we op zoek naar jou!

© Copyright - Primatch