• Overige

Overige Vacatures

18/05/2018

TEAMLEIDER ADMINISTRATIE

Medas in Bussum is voor 3 teams op zoek naar teamleiders die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaan tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat!

16/05/2018

STAGIAIRE (ONLINE) MARKETING

Primatch is op zoek naar een Stagiaire (Online) Marketing die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van Marketing Automation. Ben jij de enthousiaste all-rounder die ons Sales & Marketing team komt versterken?

04/05/2018

PROJECTCOÖRDINATOR / PLANNER

Hoefnagels Branddeuren in Tilburg is voor de afdeling Projectbureau op zoek naar een Projectcoördinator / Planner. Ben jij een écht organisatietalent en weet jij mensen met jouw enthousiasme en communicatieve skills mee te krijgen? Dan is dit misschien de baan voor jou!

04/05/2018

SERVICE MEDEWERKER CONGRESDEELNEMERS

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een klantgerichte en servicegerichte collega die het primaire aanspreekpunt is voor onze (potentiële) congresdeelnemers. Kom jij het team versterken?

04/05/2018

TEELTSPECIALIST

Seasun in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een Teeltspecialist. Ben jij een expert in plantkunde en heb je ervaring in de teelt van tomaten? Dan is dit misschien wel jouw baan.

20/04/2018

OFFICEMANAGER

Heb jij ervaring als officemanager of directiesecretaresse en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan net iets meer verantwoordelijkheden en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

09/04/2018

ADVISEUR OMGEVINGSBEHEER

BTL Groep is voor de vestiging BTL Advies in Oisterwijk op zoek naar een fulltime Adviseur Omgevingsbeheer. Vind jij ook dat beheer cruciaal is voor een goed functionerende groene omgeving en wil jij hier aan meewerken? Aarzel dan niet en solliciteer!

30/03/2018

JUNIOR VERENIGINGSMANAGER WERK EN GEZONDHEID

Wij zijn op zoek naar een proactieve en ondernemende collega. Een junior met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

05/03/2018

EERSTE MEDEWERKER PRODUCTIE

IBN Productie is op zoek naar een stressbestendige, flexibele Eerste Medewerker Productie met technisch inzicht en een proactieve en klantgerichte instelling. Je bent inzetbaar bij diverse klanten op locatie. Hier vertoon je voorbeeldgedrag in houding en taalgebruik.

© Copyright - Primatch