• Overige

Overige Vacatures

17/07/2019

PRODUCTFOTOGRAAF (28-40 UUR)

De Smartwares Group is op zoek naar een Productfotograaf die het perfecte plaatje kan schieten en een kei is met Photoshop!

17/07/2019

Allround Designer Workwear

Vanwege de enorme groei die we hebben doorgemaakt hebben wij een uitdagende en afwisselende functie beschikbaar binnen ons Research & Development team! Met jouw kennis en ervaring ga je samen met je enthousiaste collega’s onze collectie naar een (nog) hoger niveau tillen.

 

17/07/2019

INSTRUCTEUR / TRAINER EHBO – BHV

First Care in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Instructeur EHBO – BHV die samen met ons het verschil maakt. Weet jij als geen ander dat veiligheid nauw samenhangt met het herkennen en inschatten van situaties? Is het jouw missie om anderen iets te leren op het gebied van veiligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

04/07/2019

GEBOUWENBEHEERDER

Zorg jij ervoor dat het vastgoed van IBN in topconditie blijft? Kun jij je inleven onze gebouwen, terreinen en daarmee verbonden installaties? Ben jij resultaat- en oplossingsgericht en heb je technisch inzicht en ervaring met gebouwenbeheer? Dan zoeken wij jou!

 

27/06/2019

MEUBEL RESTAURATOR

Morentz in Waalwijk is op zoek naar meubel restauratoren. Wil jij werken aan de mooiste design meubel klassiekers uit de twintigste eeuw en deze met jou passie, rust en vakmanschap terug brengen naar hun glorietijd? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

27/06/2019

MEUBEL STOFFEERDER

Als stoffeerder mag je elke dag aan de slag met zeer bijzondere meubels uit de twintigste eeuw, vaak de top van de internationale meubel geschiedenis. Zoek jij een baan in een team van vakspecialisten waar vakmanschap nog gewaardeerd wordt en je elke dag met rust en passie aan steeds andere stukken werkt, reageer dan snel.

 

18/06/2019

MEDISCH ADVISEUR (vast dienstverband of freelance)

Wij komen graag in contact met enthousiaste medisch adviseurs voor de versterking van ons adviesteam.

18/06/2019

PROJECTMANAGER

Zorg jij ervoor dat de voortgang en het resultaat van de projecten minstens zo goed zijn als onze producten? Brabantia zoekt een Projectmanager (PMO).

31/05/2019

INSPECTEUR / AUDITOR SNA KEURMERK & CAO

Wil jij bijdragen aan een eerlijke en transparante de arbeidsmarkt? Wil jij je inzetten voor organisaties die het beste voor hebben met hun personeel? Word inspecteur/auditor SNA keurmerk en CAO.

© Copyright - Primatch