• Overige

Overige Vacatures

05/03/2018

EERSTE MEDEWERKER PRODUCTIE

IBN Productie is op zoek naar een stressbestendige, flexibele Eerste Medewerker Productie met technisch inzicht en een proactieve en klantgerichte instelling. Je bent inzetbaar bij diverse klanten op locatie. Hier vertoon je voorbeeldgedrag in houding en taalgebruik.

28/02/2018

KWALITEIT-, ARBO- EN MILIEUCOÖRDINATOR

Ben jij die KAM-coördinator die zich wil inzetten voor het implementeren en onderhouden van het Kwaliteitsbeleid, het Arbobeleid en het Milieubeleid? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je in contact komen!

26/02/2018

SUPERVISOR TUFT (KUNSTGRAS)

Ben jij een supervisor die zowel kwalitatief als kwantitatief de gehele productie overziet? Dan wil de Condor Group in Genemuiden graag met je in contact komen!

22/02/2018

VERKOOPADVISEUR KEUKENS

Kvik Rotterdam Alexandrium zoekt ter uitbreiding een fulltime Verkoopadviseur Keukens. Heb jij vanuit opleiding of werkervaring affiniteit met retail en interieur? Dan is dit misschien wel jouw baan.

21/02/2018

HANDHAVERS OPENBARE GEMEENTE ‘S-HERTOGENBOSCH

Handhaving Support is voor de gemeente ‘s-Hertogenbosch op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

19/02/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE REGIO GOUDA

Handhaving Support is voor de regio Gouda op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

15/02/2018

SERVICE COÖRDINATOR KEUKENWINKEL

Kvik Rotterdam Alexandrium is ter uitbreiding van de back office op zoek naar een fulltime Service Coördinator. Kom jij ons helpen de droomkeukens van klanten te realiseren?

01/02/2018

ACCOUNTMANAGER KUNST

Heb jij ook “iets” met boeken en kunst?

Voor onze afdeling Kunst – en geïllustreerde boeken willen wij ons team versterken met een Accountmanager die met veel enthousiasme en in geur & kleur de nieuwe geïllustreerde boeken onder de aandacht brengt bij onze klanten.

05/01/2018

QUALITY ASSURANCE

Medidis BV in Lelystad is per direct op zoek naar een parttime Quality Assurance (QA) voor 24 uur. Heb jij praktische ervaring in een quality assurance omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

05/01/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE (NOORD-HOLLAND)

Handhaving Support is voor de provincie Noord-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

 

05/01/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE (ZUID-HOLLAND)

Handhaving Support is voor de provincie Zuid-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

05/01/2018

STARTENDE HANDHAVERS / PARKEERCONTROLEURS

Handhaving Support is voor de gemeente Dordrecht op zoek naar Startende handhavers/Parkeercontroleurs met een BOA-getuigschrift.

 

© Copyright - Primatch