• Overige

Overige Vacatures

30/11/2018

SUPPLY CHAIN CONSULTANT

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

09/11/2018

PROCESS SPECIALIST

Smartwares Group is op zoek naar een Process Specialist met een passie voor het optimaliseren van processen. Wil jij jouw carrière een boost geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

07/11/2018

PROJECTMANAGER INNOVATIE

Word jij onze nieuwe projectmanager? Brabantia is op zoek naar een organisatorisch talent die onze innovatieve projecten gaat coördineren!

29/10/2018

ERVAREN PROJECTLEIDER BODEMONDERZOEK

Ben jij een Projectleider die enthousiasme en gedrevenheid combineert met kennis van zaken en dat kan overdragen op klanten en collega’s? Dan wil Mateboer Milieutechniek B.V. op korte termijn met je kennismaken.

25/10/2018

TEAMMANAGER VOOR WOND- EN DECUBITUSZORG

Q Care in Oisterwijk is op zoek naar een ervaren Teammanager wond- en decubituszorg die enerzijds het team verpleegkundigen inhoudelijk gaat begeleiden, coachen en aansturen en anderzijds kennisontwikkeling binnen de organisatie verder vorm gaat geven.

23/10/2018

AFDELINGSLEIDER

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt een Afdelingsleider met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

19/10/2018

LOGISTIEK MEDEWERKER/ZAGER

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een leuke combifunctie voor een Logistiek Medewerker die ook een automatische zaagmachine gaat bedienen. Ben jij de aanpakker die zij zoeken?

11/10/2018

PROJECTLEIDER / CERTIFICATIEMANAGER

Voor ons betrokken en vakkundige team in Zoetermeer zijn we vanwege onze ambitieuze groeidoelstellingen op zoek naar een Projectleider / Certificatiemanager.

10/10/2018

ASSISTENT OPERATIONEEL BEDRIJFSLEIDER

Profclean Europe te Schijndel, is op zoek naar een Assistent Operationeel Manager die zich gaat bezighouden met zowel het magazijn, productie als het kantoor.

05/10/2018

QUALITY EMPLOYEE

De Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Quality Employee. Wil jij graag werken in een dynamisch, jong bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

© Copyright - Primatch