Bekijk Loket.nl op:

Functie:
Partner Manager

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
Loket.nl
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Michel Cobben
06 51 06 96 84

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Partner Manager

Ben jij de Partner Manager die we zoeken?

Het online platform waar Loket.nl deel van uitmaakt zoekt in Tilburg een Partner Manager. Heb jij een commerciële drive, ben je goed in het onderhouden van contacten en zie je waar kansen liggen om samenwerkingen met partners te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel de Partner Manager die we bij Loket.nl zoeken!

Jouw rol

Als Partner Manager ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons partnernetwerk. Hierbij gaat het over allianties met andere koppelpartijen die bijdragen aan het gebruikersgemak en Loket.nl als merk versterken. Uiteraard moeten onder deze samenwerkingen interessante business cases liggen. Je profileert Loket.nl actief bij nieuwe en bestaande partners. Naast het ontwikkelen van nieuwe allianties, ben je er ook voor verantwoordelijk dat de koppelingen tot stand komen. Bovendien zorg je voor de borging van deze koppelingen binnen de Loket-organisatie en bij gebruikers. De implementatie en het gebruik van koppelingen wordt op meerdere wijzen ondersteund, o.a. door de supportdesk, beschikbare video tutorials en het implementatieteam.

Wanneer ben je succesvol?

  • Je onderhoudt systematisch een partnernetwerk;
  • Je onderzoekt, benadert, initieert en bewaakt samenwerkingen met relevante (nieuwe) partners;
  • Je stelt samen met partners businessplannen op en volgt de uitrol hiervan op;
  • Je krijgt energie van het geven van presentaties en workshops.

Voldoe jij aan dit profiel?

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Ruime ervaring binnen een ICT omgeving;
  • Je bent flexibel, oplossingsgericht en denkt graag mee bij uitdagingen in een snel veranderende omgeving;
  • Je hebt kennis van salesprocessen en het verkopen van software;
  • Je bent In staat om presentaties en workshops te geven.

Aanbod

Het jaarsalaris bedraagt max. 52.000,-, inclusief vakantiegeld en 13e maand, exclusief winstuitkering (maximaal een maandsalaris). De standaard arbeidsduur is 36 uur per week en 208 roostervrije uren op jaarbasis. Een leaseauto, laptop en telefoon behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Over Loket.nl

Loket.nl is een groeiende en innoverende organisatie die SAAS-oplossingen en apps ontwikkelt voor salaris- en personeelsadministraties. In de afgelopen 12 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris en HR voor het MKB.  Het team van Loket.nl bestaat uit gedreven professionals, van ontwikkelaars tot accountmanagers. Samen werken we aan onze missie om ondernemers in het MKB met personeel zorgeloos te laten ondernemen en dagen wij elkaar uit om administratieve personeelsprocessen steeds verder te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Dit realiseren wij onder andere ook door koppelingen met meer dan 80 veelgebruikte bedrijfsapplicaties. Met een groot aanbod aan koppelingen met andere applicaties, biedt Loket.nl de gebruikers de vrijheid een eigen eco-systeem te bouwen. We bieden hiermee een ‘best-of-breed’ oplossing en vanuit die visie werken we aan een platform met partners. Loket is een onderdeel van Van Spaendonck Services

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de sollicitatieknop op deze pagina.

Natuurlijk is het mogelijk om vragen te stellen over de inhoud van de functie. Neem dan contact op met Michel Cobben, manager relatiemanagement, via 06-51069684.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Loket.nl niet op prijs gesteld.