Bekijk Primatch op:

Functie:
Parttime HR Backoffice Medewerker

Dienstverband
Parttime (16 – 20 uur)

Locatie:
Primatch HR Groep
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Contactpersoon:
Sanne Diekhorst
06-30240501

Plaatsingsdatum:
20/06/2019

Parttime HR Backoffice Medewerker

Wil jij een uitdagende en afwisselende baan binnen een bedrijf dat Brabantse gezeligheid combineert met kwalitatief hoogwaardige recruitment en HR oplossingen? Omdat we als bedrijf groeien zijn we op zoek naar een HR Backoffice Medewerker voor onze vestiging Tilburg. Ben jij accuraat en sociaal vaardig en heb jij de fout in de voorgaande tekst ontdekt, lees dan snel verder!

De functie

Als Backoffice Medewerker bij Primatch heb je een gevarieerd administratief takenpakket. Je controleert vacatureteksten, helpt met het uitzetten van media campagnes en je verwerkt de binnengekomen reacties op de e-mail. Ook ondersteun je onze franchise partners en collega’s met hun vragen over het CRM systeem, administratieve processen of het inzetten van media. Je ontvangt gasten en helpt bij het verzorgen van de lunch, bijeenkomsten en events.

Jouw Profiel

  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een functie als backoffice medewerker of commercieel medewerker binnendienst;
  • Je maakt je computersystemen en online tools snel eigen en schakelt snel tussen de verschillende systemen en kanalen waar je mee werkt;
  • Social media hebben jouw interesse en je bent dan ook handig met plaatsingen en uitingen op diverse socials;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in Tilburg of de nabije regio.

Verder is het belangrijk in deze rol dat je het leuk vindt om klanten te helpen, werk ziet liggen en oppakt. Jij weet hoe je nauwkeurig werken op een goed tempo kunt combineren. Deze baan geeft je het goede gevoel van een grote stapel werk wegwerken en met een leeg bureau de dag af te sluiten!

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een klein team van enthousiaste en ervaren professionals. Binnen het team is de sfeer open en informeel. We lunchen samen en er wordt regelmatig een uitje georganiseerd. Wie weet ben jij er de volgende BBQ bij deze zomer!

Het gaat om een functie van 16-20 uur per week met de werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Bij deze functie hoort een salaris indicatie tussen de €2200,- en €2600,- op basis van een fulltime dienstverband.

Wie wij zijn

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij recruitment oplossingen en diensten waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Wij staan echt naast de klant en gaan voor duurzame oplossingen. Soms ongebruikelijk, regelmatig vernieuwend maar altijd wat bij onze klanten past. We laten een ander geluid horen in de markt en dat werkt. Bij ons staat de kwaliteit van dienstverlening voorop en onze klanten ervaren dat ook zo!

Ben je enthousiast over deze functie? We horen graag van je! Je kunt je motivatie en CV versturen via de onderstaande sollicitatiebutton.

Mocht je nog wat meer willen weten kun je contact opnemen met Sanne Diekhorst, Manager Operations op 06-30240501.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.