Bekijk deBrand Software developers op:

Functie:
PHP en/of Javascript Developer

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
deBrand Software Developers
Protonenlaan 2a
5405 NE Uden

Contact:
Marcel van den Bogaart
06 10193934

Plaatsingsdatum:
08/01/2021

PHP en/of Javascript Developer

Wat doe je als PHP en/of Javascript developer bij deBrand software developers

Bij deBrand software developers werk je aan klant- of vraag specifieke SaaS toepassingen die worden gemaakt met PHP, Javascript, OOP, MySQL, CSS en HTML. Er is natuurlijk een structuur, maar omdat het om ontwikkeling gaat is er geen standaard aanpak. Door je ervaring en te sparren met collega developers kom je altijd tot een oplossing. Dat typeert je ook: je moet en zal die oplossing vinden en werkend maken.

Milan werkt al jaren als PHP/Javascript developer en zegt het volgende over zijn werk bij deBrand software developers: “Als je laat zien wat je kan, krijg je de ruimte en het vertrouwen om zelfstandig te werken! Eigenlijk heb je vrienden als collega’s. De combinatie van toffe klanten en dat je voor hen vraag specifieke SaaS-toepassing (door)ontwikkeld maakt het werk zo gaaf! Natuurlijk, eerlijk is eerlijk, er moet ook productie gedraaid worden, maar daar is gewoon een goede balans in! Voor mij is het een topdag als je een project of feature voor het eind van de dag helemaal afrond met gewenst resultaat. Dat je het resultaat van je inspanning ziet, daar doe je het voor!”

Ook Twan werkt al jaren als developer bij deBrand software developers en beaamt wat Milan zegt: ”Je krijgt bij deBrand juist de ruimte en het vertrouwen om het zelf uit te zoeken. Je moet juist fouten durven maken! Natuurlijk moet je niet aan blijven modderen en op tijd hulp durven vragen. Dan wordt er geluisterd en meegedacht. En als je iets goed doet of een goed plan hebt, krijg je ook de credits. Daar komt bij dat we heerlijke werkplekken hebben en ons pand ook nog eens goed bereikbaar is. Mijn dag is helemaal goed als ik al even tegen een pittige uitdaging heb aangehikt qua complexiteit en tijdsbesteding en je dan iets maakt dat en snel en goed werkt.”

Waar werk je aan als PHP en/of Javascript developer bij deBrand software developers

We werken voor grote en kleine opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld Mercedes-Benz, Autoveiling Nederland, Royal Canin, Den Hartogh Logistics, Terberg Leasing, Abemec, Staadegaard, verschillende betaalde voetbalclubs en Jumbo. En wat zijn dat dan voor projecten, hier wat voorbeelden:

  • We bouwen het meest innovatieve en grootste business to business communicatie platform van Nederland (zie case Bundeling).
  • De meeste interactieve live veilingen ter wereld die realtime communiceren via websocket technieken (zie case AVN remarketing).
  • Apps om gemakkelijk tienduizenden garantiegevallen af te handelen (case Mercedes Benz Nederland).
  • Maar ook e-commerce oplossingen en websites als visitekaartje voor mkb-ers.

Over deBrand software developers

deBrand software developers is een creatief software development bureau. Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Zo simpel is het. We verstaan de kunst om voor lastige en complexe vragen eenvoudige antwoorden te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar de vraag achter de vraag en gaan daarin verder dan applicaties, apps of websites. Het gaat ons om stroomlijnen, vereenvoudigen en gebruiksgemak, omdenken in processen en structureren. Dat zijn de bouwstenen voor ijzersterke online (SaaS) platformen en creatieve mobiele oplossingen. Zo voegen we voor onze opdrachtgevers iets toe en verbeteren we hun efficiëntie, verhogen we hun marge en worden processen verdergaand geautomatiseerd. Ease-of-use staat daarbij altijd voorop.

Het team van deBrand Sofware developers

Je komt te werken in een hecht en gezellig deBrand-team. We zijn een platte, informele organisatie met korte lijnen. Geen poespas of praatjes, met op zijn tijd een geintje, of even een spelletje doen op de Arcade-gamekast, StarWars Flipperkast of Vintage Nintendo. Er wordt regelmatig iets voor en door het team georganiseerd. Een werkgever waar veel geregeld kan worden, zeker als het echt nodig is. Je wordt gewaardeerd om je skills en wie je bent. We werken vanuit een mooi, compleet verbouwd kantoor met ruime werkplekken en waar je je eigen OS mag kiezen. Je werkt samen met je collega Full Stack developers en Sys-Admins om geweldige online platformen en apps te bouwen.

En dit vragen we van jou “denk na, durf fouten te maken en daarvan te leren!”

Naast een superleuk team, gave werkplek en gameroom én overheerlijke koffie, vragen we ook wat van jou! We vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent, die graag kennis deelt. Verder heb je:

  • Ervaring met PHP OOP, MySQL, CSS, HTML en Javascript.
  • Ervaring met Java, Objective C, Swift, AngularJS, NodeJS, Vue.js of WordPress is een pré.
  • Liefst al gewerkt met tools als Grunt, Git, Gitea en PHPStorm, maar dat is te leren!
  • Een HBO werk- en denkniveau, daarbij vinden we jouw skills belangrijker dan jouw diploma’s.

Wil je meer weten, neem gerust contact op met Marcel van den Bogaart, tel. 06 10193934. Vind je het maken van een CV en motivatie brief lastig. Stuur Marcel dan een mail of what’s app bericht. Dan reageert hij of neemt contact met jou op.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook, klik op de solliciteren-button en stuur je CV en motivatie naar:

Eric van den Brand

Managing Director | deBrand