Bekijk ABC Olie op:

Functie:
Planner / Operationeel Coördinator

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
ABC Olie
Goirke Kanaaldijk 28
5046 AT Tilburg

Contactpersoon:
Arjan Leijtens
013 – 542 5200

Plaatsingsdatum:
16/10/2018

Planner / Operationeel Coördinator

ABC Olie in Tilburg is op zoek naar een Planner / Operationeel Coördinator die zorgt voor een gestroomlijnde transportplanning en coördinatie van operationele werkzaamheden. Ben jij die energieke aanpakker die affiniteit heeft met techniek en toe is aan een volgende stap in zijn carrière, dan komen wij graag in contact met jou!

ABC Olie is actief in de wereld van brandstoffen en smeermiddelen, die wij leveren aan de meest uiteenlopende klanten. Wij volgen de ontwikkelingen rond nieuwe, duurzame brandstoffen en energie-efficiënte smeermiddelen op de voet. Met de opgebouwde kennis helpen wij onze klanten om hun productieproces en transport te verduurzamen. ABC Olie is distributiepartner van Shell. We zijn het afgelopen jaar verhuisd naar ons nieuwe, klimaat-neutrale kantoor waarmee ons familiebedrijf weer helemaal klaar is voor de toekomst!

Om de interne processen binnen ABC Olie nog beter te stroomlijnen en een juiste focus op de business te hebben, zijn wij per direct op zoek naar ondersteuning in de rol van een Planner / Operationeel Coördinator.

Wat ga jij doen?

Als Planner / Operationeel Coördinator ga jij een nieuwe rol bekleden binnen ABC Olie. Je bent een belangrijke schakel tussen de afdeling binnendienst en de operationeel manager.

Op de binnendienst wordt door onze medewerkers hard gewerkt om alle zaken binnen ABC Olie goed te laten verlopen. Jij gaat de transportplanning van de overige binnendienstmedewerkers overnemen zodat zij zich kunnen focussen op andere taken. Daarnaast coördineer je de operationele werkzaamheden binnen het bedrijf. Je zorgt daarbij voor een efficiënte inzet van de tankwagenchauffeurs en werkt nauw samen met de onderhoudsmedewerkers. Daarnaast heb je veelvuldig contact met leveranciers en dienstverleners om werkzaamheden af te stemmen. Je lost ad-hoc zaken op en ondersteunt waar nodig de binnendienst.

Daarnaast ligt er een mooie uitdaging in het ondersteunen van de operationeel manager, in zijn operationele werkzaamheden, zodat hij meer ruimte vrij kan maken voor management taken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zullen o.a. bestaan uit:

 • Transportplanning van de tankwagens;
 • Onderhoudsplanning wagenpark;
 • Onderhoudsplanning tankstations;
 • Planning keuringen bedrijfsmiddelen;
 • Begeleiding en beheer van interne en externe controles tankstations;
 • Beheer bedrijfsmiddelen en bruikleenmaterieel;
 • Planning, operationeel beheer VGM systeem.

Een intensief contact met jouw collega’s, de chauffeurs en het management is essentieel. Wij hechten veel waarde aan een positieve werksfeer en verwachten dat iedereen hier zijn steentje aan bijdraagt.

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Affiniteit met techniek en logistiek;
 • Een VCA diploma; dit is nodig om jouw functie uit te kunnen oefenen maar het is mogelijk deze direct bij ingang dienstverband te gaan volgen.

Als persoon ben je een echte regelaar en aanpakker. Je staat stevig in je schoenen en je bent besluitvaardig. Jij weet als geen ander hoe te communiceren met verschillende personen en afdelingen en je vindt het heerlijk om snel te schakelen. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en je bent nauwkeurig en precies in de uitvoering van jouw werk.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende baan voor 40 uur per week, binnen een informele en professionele organisatie, enthousiaste collega’s en in een gloednieuw kantoorpand;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een marktconform bruto jaarinkomen afhankelijk van kennis en ervaring.

Kortom; een erg afwisselende baan binnen een innovatief familiebedrijf met volop uitdaging en ruimte voor ontwikkeling!

Enthousiast?

Wij horen graag wat jou aanspreekt in deze functie! Je mag je sollicitatie gericht aan Annemarie Smolders, personeelszaken, sturen naar a.smolders@abcolie.nl.

Voor meer informatie over ABC Olie kijk op www.abcolie.nl of bel Arjan Leijtens op 013-5425200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.