Bekijk Brabantia op:

Functie:
PMO Lead

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Brabantia
Leenderweg 182
5555 CJ Valkenswaard

Contactpersoon:
HRM afdeling
hrm@brabantia.com

Plaatsingsdatum:
26/07/2022

PMO Lead

WORD JIJ ONZE NIEUWE PMO LEAD?

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze ‘Designed for Living’ producten. Die worden trouwens ‘gewoon’ uitgedacht in onze Value Factory in Valkenswaard door 27 brand-, marketing-, productinnovatie-enthousiastelingen met de ondersteuning van 2 gedreven projectmanagers. Deze projectmanagers kijken uit naar de komst van een sterke

PMO LEAD m/v (40 uur)

Wat ga je doen?

Als PMO Lead ben je verantwoordelijk voor het Project Management Office (PMO) van Brabantia. Je bepaalt het beleid voor de jaren die voor ons liggen en je zorgt ervoor dat onze innovatieprojecten minstens zo goed zijn als onze producten. Hoe? Door lijn te brengen in onze projecten en door onze PMO-processen en -tools te optimaliseren. Daarbij geef je leiding aan 2 projectmanagers en je voert zelf ook projecten uit. Je hebt inzicht in de voortgang van projecten en fungeert als spil van de projectorganisatie. Je signaleert knelpunten en je bent verantwoordelijk voor het aandragen van oplossingen hiervoor. Je fungeert als schakel tussen de Board of Directors en projectstakeholders in geval van escalaties en issues. Je rapporteert aan de Chief Marketing & Innovations Officer.

Wie ben jij?

Je hebt dankzij je hbo- of universitaire opleiding, projectmanagement-trainingen en je werkervaring veel kennis in huis van projectmanagement. Je hebt ervaring met projecten op het gebied van productontwikkeling en in het leidinggeven aan een klein team. Je bent een projecttijger die overal constant bovenop zit. Behalve op de kast dan, want constructieve communicatie en samenwerking staan bij ons voorop. We zoeken dus een organisatietalent, dat graag met een team bouwt aan mooie innovatieve concepten. Je bent een kritische verbinder, altijd op zoek naar een betere oplossing en je weet anderen voor je ideeën te winnen. Je bent in staat om een helicopterview te behouden, maar waar nodig de diepte in te duiken. Je bent een ‘pietje-precies’, analytisch vlijmscherp en spreekt goed Nederlands en Engels. Oh ja, en je bent wel in voor een bijzondere uitdaging.

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Uitdaging, dynamiek en de kans om mee te bouwen aan het vernieuwende Brabantia. We betalen je een prima salaris en bieden je de mogelijkheid iedere dag te leren in een open, eerlijke en directe omgeving die stimuleert en motiveert. Waar de professionaliteit van een multinational samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. En waar je de verantwoordelijkheid krijgt die je aankunt. Plus 40 vrije dagen, premievrij pensioen, fitnessplan, winstdeling en ook niet onbelangrijk, de mooiste werkplek van Nederland.

Kom je bij ons team?

Heb jij het hele pakket en denk je de juiste persoon te zijn voor deze functie, overtuig ons en mail je CV en motivatie naar hrm@brabantia.com. Wij gaan even offline tijdens de vakantie maar vanaf maandag 22 augustus pikken wij de draad weer op. Voor meer informatie over het bedrijf verwijzen wij je naar onze website www.brabantia.com.

We kijken uit naar jouw reactie.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.