Bekijk Basiq Dental op:

Functie:
Pricing Specialist

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Basiq Dental
Bedrijfsweg 4
5061 JZ Oisterwijk

Contactpersoon:
Tessie Molkenboer
088-5325125

Plaatsingsdatum:
26/04/2018

Pricing Specialist

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar een analyticus met commerciële feeling voor de functie van Pricing Specialist (fulltime).

Wie zijn wij?

Basiq Dental is leverancier/groothandel voor de Europese dentale markt, zijnde tandartsen, mondhygiënisten en andere dentale professionals. Vanuit onze moderne vestiging en tevens zeer geavanceerd distributiecentrum in Oisterwijk, Noord-Brabant worden onze klanten dagelijks voorzien van producten uit een assortiment van ruim 14.000 artikelen. De verkoop daarvan geschiedt rechtstreeks, via onze webshops en Contact Center.

Het succes van de onderneming is gebaseerd op de focus op innovatie en de voortdurende zoektocht naar en het grijpen van kansen om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Onze strategie, gericht op groei, vraagt om uitbreiding van onze commerciële organisatie. In dat kader is een nieuwe vacature ontstaan voor een rol in de functie van:

Pricing Specialist

De functie

In deze nieuwe functie maak je deel uit van een klein team van collega’s die dagelijks prijzen zetten en onderhouden binnen markten waarop Basiq Dental actief is. Het analyseren van verkoop- en prijsgegevens, alert zijn op afwijkingen, kansen en risico’s inschatten en op het juiste moment handelen om de prijs te zetten behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. In deze belangrijke rol lever je samen met je collega’s een belangrijke bijdrage aan de financiële doelstellingen van de onderneming.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Beheer van de prijsportfolio binnen de aan jou toegewezen markten;
 • Bewaken van prijsdashboard om tijdig te kunnen acteren op afwijkingen;
 • Doorvoeren van prijzen in desbetreffende systemen;
 • Initiëren van verbetervoorstellen voor prijsbeleid en procesaanpassing;
 • Verzamelen en analyseren van relevante verkoop- en productinformatie;
 • Uitvoeren van analyses en het ontwikkelen van rapportages;
 • Behandelen van dagelijkse en ad hoc pricing topics.

Functie-eisen

 • Opleiding op MBO/HBO-niveau en 1-3 jaar relevante ervaring;
 • Zeer sterk cijfermatig inzicht;
 • Zeer gedegen kennis van Excel;
 • Weet datagedrevenheid te combineren met commerciële feeling;
 • Zeer accuraat in de uitvoering van werkzaamheden.

Gevraagde competenties

Analytisch, accuraat, resultaatgericht, oplossingsgericht en in het bezit van goede contactuele en communicatieve vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij stellen alles in het werk om je prettig te laten voelen. Jij krijgt verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ruime ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. on-the-job coaching, training en opleiding. Daarnaast kun je rekenen op een fijn en gemotiveerd team dat bestaat uit 5 collega’s, een goede werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden.

Interesse of vragen?

Wanneer je vakinhoudelijke vragen hebt naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met Tessie Molkenboer van Primatch HR Groep, telefonisch bereikbaar op 088-5325125.

Je sollicitatie, CV inclusief motivatie met vermelding van de functietitel kun je sturen naar Primatch HR Groep. Graag ontvangen wij je reactie via de sollicitatiebutton.

Kijk voor meer informatie op www.basiqdental.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.