Bekijk Bolster op:

Functie:
Project Support Officer

Dienstverband:
Part-/Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Bolster
Doelstraat 7
2011 XA Haarlem

Contactpersoon:
Femke Roze
06 83623681

Plaatsingsdatum:
13/12/2022

Project Support Officer |32 – 40 uur

Ben jij een natuurtalent in plannen en organiseren? Haal jij energie uit het regelen van logistieke zaken en lijkt het je leuk nauw betrokken te zijn bij consultancy projecten bij toonaangevende klanten? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat doe je en breng je mee?

Als Project Support Officer bij Bolster ben je hét aanspreekpunt voor alle praktische zaken rondom de projecten met klanten. Je zorgt dat de planning van het project in alle agenda’s staat, hierbij heb je veelvuldig contact met de klant. Het contact met externe locaties en catering komt ook voor jouw rekening. Op de locatie draag jij zorg voor het gereedmaken van de ruimtes en de te gebruiken materialen. Daarnaast bereid je de templates voor de klantsessies voor en doe je ook de uitwerking hiervan nadien. Je werkt nauw samen met het projectteam en je zal ook aanwezig zijn op de – soms meerdaagse – offsite klantsessies.

Je bent een echte aanpakker en haalt plezier uit het regelen van praktische en logistieke zaken. Je werkt zorgvuldig en consistent en maakt gemakkelijk contact met de klant. Als Project Support Officer is het van belang dat je flexibel kan werken in een dynamische omgeving.

Daarnaast beschik je over:

  • 0-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Bereidheid om te reizen om aanwezig te zijn bij de offsite klantsessies (al dan niet met overnachting)
  • Uitstekende vaardigheden in Microsoft PowerPoint
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

De wereld van Bolster

Bolster is een boutique consultancy voor leiders. Bij Bolster werk je voor toonaangevende beursgenoteerde bedrijven, waarbij een unieke aanpak wordt toegepast. Dit doe je bij de klant, thuis of vanuit ons fijne kantoor met een betrokken en positief team. Daarbij vind je bij ons een open, positieve en no-nonsense sfeer. Het teamgevoel wordt versterkt door gezamenlijke activiteiten die regelmatig worden georganiseerd, zoals externe teamdagen, team trainingen, strand sessies, een jaarlijkse barbecue of nieuwjaarsdiner!

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige baan in een jonge en energieke organisatie
  • Een bruto maandsalaris tussen €2.600 en €3.700
  • Salaris dat wordt aangevuld met een bonus, 13e maand en pensioenopbouw
  • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract
  • Leuk team en gezamenlijke activiteiten; offsite teamdagen, team training, strand sessies, barbecue of borrel in de stad!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Femke Roze, +31 (0)683623681.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.