Bekijk PT Finance op:

Functie:
Projectcontroller

Dienstverband:
24 – 40 uur

Locatie:
PT Finance
Kapitein Hatterasstraat 23B
5015BB Tilburg

Contactpersonen:
Ming-yi Ling / Bart Verschut
013-4609010

Plaatsingsdatum:
21/05/2019

Projectcontroller

PT is op zoek naar een hands-on Financial Controller voor projectorganisaties. Denk jij in checks and balances en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag in contact met jou!

Over ons

Wij zijn meedenkers en – doeners. In die combinatie schuilt onze kracht. Het maakt PT tot een daadwerkelijk betrokken partner voor organisaties die zich gesteld zien voor uitdagingen op het gebied van bouw en vastgoed, facilitair en zorg.

Wij vullen de financiële functie in voor projectorganisaties voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen (ontwikkelaars, corporaties, beleggers en gemeenten). Wij zijn hiervoor per direct op zoek naar een hands-on projectcontroller.

Wij werken met een klein wendbaar team van 15 specialisten. Onze roots liggen in de zakelijk-financiële dienstverlening en finance is nog altijd wat ons stuurt. Wij werken pragmatisch en oplossingsgericht en vertalen elke stap in het ontwikkeltraject in financiële consequenties voor de klant. Transparant, concreet, meetbaar.

Functiebeschrijving

Als Projectcontroller ben jij verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers met cijfers die kloppen. Je bent een belangrijke en kritische sparringpartner voor alle betrokkenen bij jouw projecten. Met jouw analytische instelling en met flair weet jij de administratieve processen perfect te managen. Je kijkt verder dan alleen de cijfers en denkt echt mee over jouw projecten.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Inrichten en opzetten financiële (project)administraties;
 • Controleren financiële transactiestromen;
 • Bewaken budgetten en verplichtingen;
 • Bewaken autorisatie inkoopfacturen en betaalvoorstellen;
 • Naleving fiscale wetgeving (BTW en VPB);
 • Aansturen administratief medewerker;
 • Contractmanagement op financiële aspecten;
 • Bewaken en sturen liquiditeit en financiering;
 • Opstellen periodieke managementinformatie, jaarrekeningen en begeleiden accountantscontrole.

Ondanks dat onze dienstverlening past bij een corporate omgeving, zijn wij een kleinere organisatie. Dit vraagt van al onze mensen een hands-on mentaliteit om ook andere voorkomende werkzaamheden op te pakken.

Je werkt nauw samen met de projectverantwoordelijken en bent daarom ook werkzaam buiten kantoor. Dit betekent dat je, naast het contact met jouw collega’s op kantoor in Tilburg, veelvuldig in contact bent met projectmedewerkers op de locaties in met name de Randstad.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in de rol van projectcontroller beschikt je over:

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld bij een accountantsorganisatie;
 • HBO werk- of denkniveau en ruime ervaring met Excel;
 • Zelfstandig en klantgericht werken.

Als persoon ben jij oplossingsgericht en analytisch sterk. Je bent in staat om overtuigend op te treden als de situatie daarom vraagt.

Aanbod

We bieden jou een uitdagende baan, in een dynamische omgeving, waarin jij de ruimte krijgt om het op jouw manier succesvol te maken. We zijn voorstander van het nieuwe werken en zodoende krijg je de ruimte om jouw werkdagen, –tijden en –locatie, flexibel in te delen. Naast een goed basissalaris met stimulerende bonusregeling beschikken we over een prima arbeidsvoorwaarden pakket, dat o.a. bestaat uit een lease auto, laptop en telefoon.

Interesse?

Herken je jezelf in deze uitdaging? Dan kijken we uit naar je reactie!

Stuur je sollicitatie via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen met Ming-yi Ling (Partner) of Bart Verschut (Partner), 013-4609010.

Kijk voor meer informatie over PT Finance op www.wijzijnpt.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.