Bekijk Dentalair Products Nederland op:

Functie:
Projectleider Afbouw

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Dentalair Products Nederland BV
Wieldrechtseweg 26
3316 BG Dordrecht

Contact:
Danielle Wassink
06-40481138

Plaatsingsdatum:
12/02/2020

Projectleider Afbouw

Wij, Dentalair in Dordrecht, zijn op zoek naar een Projectleider Afbouw. Wil jij op een ondernemende en motiverende manier leidinggeven aan een projectteam en ben jij graag al vanaf het begin betrokken bij de technische uitwerking en voorbereiding? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Als Projectleider Afbouw met een bouwkundige achtergrond ben jij nauw betrokken bij het contact met de klant, het bouwkundige advies, het design van de tandartspraktijk tot de uitvoering van het project. Jouw kennis en expertise over installatietechniek wordt zeer gewaardeerd tijdens klantgesprekken. Het grootste gedeelte van jouw werkzaamheden pak je op vanuit kantoor en deels op locatie bij de nieuw te bouwen of om te bouwen praktijk. Je schakelt continue tussen klant, design, technisch tekenaar en uitvoering om een zo kwalitatief en onderscheidend mogelijk totaal oplossing te kunnen bieden.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je voert een bouwkundige en constructieve opname op locatie uit;
 • Je beoordeelt tekeningen van de architect, ontwerper en tekenaar;
 • Je onderhoudt contact met de klant, projectleiders, ontwerpers en (bouw)partners;
 • Je verzamelt informatie en bereid werkzaamheden voor;
 • Je bewaakt de planning en het budget van het project;
 • Je voert een kritische controle uit op het tekenwerk, de projectgegevens en het geleverde werk door aannemers;
 • Je houdt een juiste balans tussen kwaliteit, tijdspad en budget.

Wie is Dentalair?

Dentalair bestaat 58 jaar. Wij zijn vanuit oorsprong een bedrijf dat zich richtte op branche gerelateerde producten in de dentale wereld, waarbij wij de tijd ver vooruit waren. Naarmate de tijd vorderde en de vraag niet alleen op product niveau bleef groeien, maar tandartspraktijken ook advies zochten in de totale vormgeving en regelgeving van een praktijk, is Dentalbouw intern opgericht.

Met Dentalbouw heeft iedereen die altijd al gedroomd heeft van een eigen praktijk de mogelijkheid om onze jarenlange expertise op het gebied van bouwen en verbouwen van tandartspraktijken in te zetten en daarbij zijn/haar droom werkelijkheid te laten worden. Graag nodigen wij jou uit om hier deel van uit te maken.

Hoe ziet jouw team eruit?

Je komt als Projectleider Afbouw te werken op de projectafdeling met ca 9 andere collega’s. Jouw collega’s hebben verschillende expertises om samen de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Binnen Dentalair heerst een open cultuur, waarbij je op jouw collega’s kunt rekenen om het project succesvol af te sluiten.

Het team bestaat onder andere uit collega’s die ervoor zorgen dat de klantwens vertaald wordt tot concrete plannen, designers om het volledige interieur in 3D te schetsen, tekenaars die op basis van eerste gegevens een tekening opleveren en na een concreet geaccepteerde offerte de detailtekeningen maken voor de afbouw.

Daarnaast zorgen jouw collega’s dat de planning en de uitvoering van het project soepel en efficiënt verloopt.

Wat betekent werken bij Dentalair voor jou?

Werken als Projectleider Afbouw bij Dentalair betekent werken binnen een hecht team. Binnen een bedrijf wat klein is begonnen, maar sinds de uitbreiding naar 180 man nog steeds dezelfde familiare kernwaarden heeft.

Wij vinden het samen werken, dat elke medewerker zorgt voor het succes van ons bedrijf en dat medewerkers mee kunnen denken met de organisatie heel belangrijk. Onze organisatie is groot geworden door te ondernemen en kansen te pakken. Daar stimuleren wij jou ook in.

Verder bieden wij:

 • Een goed salaris op basis van ervaring en leeftijd;
 • 29 vakantiedagen;
 • Pensioensregeling;
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon;
 • Zakelijke onkostenvergoeding;
 • Bedrijfsuitjes geregeld door de feestcommissie.

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?

Als Projectleider Afbouw ben je iemand die echt van aanpakken houdt en kritisch naar je eigen werk en het opgeleverde werk van jouw collega’s kijkt. Daarnaast ben jij goed in het bewaken van een proces en kun jij het totaal plaatje goed voor ogen houden. Je vindt het een uitdaging om buiten de gebaande paden naar oplossingen te zoeken en bent niet bang om beslissingen te maken.

Verder bezit jij:

 • Een afgeronde bouwkundige studie op minimaal HBO niveau;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met afbouw, interieur architectuur en vormgeving;
 • Een rijbewijs B.

Interesse?

Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven en heb je interesse dan zien wij heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Heb je toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Danielle Wassink via 06-40481138 Appen mag natuurlijk ook.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.