Bekijk Mateboer Milieutechniek B.V. op:

Functie:
Ervaren Projectleider Bodemonderzoek

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Mateboer Milieutechniek B.V.
Ambachtsstraat 27
8263 AJ Kampen

Contactpersoon:
Henk Oort
038 331 50 20

Plaatsingsdatum:
29/10/2018

Ervaren Projectleider Bodemonderzoek

Ben jij een Projectleider die enthousiasme en gedrevenheid combineert met kennis van zaken en dat kan overdragen op klanten en collega’s? Dan wil Mateboer Milieutechniek B.V. op korte termijn met je kennismaken.

Wat ga je doen:

Als Projectleider verzorg je het gehele traject vanaf offerte tot het opstellen van adviezen. Je doet de begeleiding van het veldwerk, stelt rapportages op en je bent verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de projecten. Je realiseert de projecten binnen de kaders van geld, tijd en kwaliteit. Naast het onderhouden van contacten met de opdrachtgevers weet je ook nieuwe relaties aan je te binden. Je zorgt ervoor dat je team bij alles betrokken is en je delegeert taken zoveel als mogelijk.

Wat kunnen we van je verwachten:

Als ervaren Projectleider heb je ruime ervaring met (complexe) bodemonderzoeken (SIKB BRL 2000) en bodemsaneringen (SIKB BRL 6000). Je kan goed belangen afwegen en je hebt een sterke wil om de organisatie samen met collega’s te verdiepen en te verbreden. Je hebt daarbij oog voor detail, en tegelijk weet je het overzicht te behouden. Tevens is procesverbetering voor jou een belangrijk onderwerp. Door je enthousiasme, inzet en oprechtheid weet je anderen voor je te winnen. Je manier van communiceren is helder en duidelijk.

Over Mateboer Milieutechniek B.V.

Mateboer Milieutechniek B.V. is gespecialiseerd in het verrichten van bodemonderzoek tot en met het uitvoeren van saneringen. Kernwoorden voor onze werkwijze zijn: klantgericht, adequaat, kosteneffectief. Daarnaast beschikken wij uiteraard over goede kennis van zaken en opereren wij met een lage overhead. Ons streven is erop gericht duurzame relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers.

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een betrouwbare, transparante en dynamische organisatie. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en gelieerd aan de CAO Bouw & Infra.

Meer informatie:

Voor extra informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Henk Oort, Afdelingshoofd Bodemonderzoek, 038 331 50 20. Direct solliciteren kan via onderstaande button.