Bekijk Rensen Regeltechniek BV op:

Functie:
Projectleider Gebouwautomatisering

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Rensen Regeltechniek B.V.
Liessentstraat 9/D
5405 AH Uden

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 67 984

Plaatsingsdatum:
10/01/2023

Projectleider Gebouwautomatisering (Midden Nederland)

Projectleider Gebouwautomatisering (Midden Nederland)

Wij, Rensen Gebouw Automatiseerders uit Uden, zijn voor onze vestiging in Lelystad op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van Projectleider Gebouwautomatisering Midden Nederland. Op dit moment neemt jouw toekomstige collega’s deze rol, naast hun eigen werkzaamheden als regeltechnisch adviseur en software engineer, voor hun rekening. Maar door groei in klanten en projecten is dit een grote uitdaging geworden. Daarom zoeken we ter uitbreiding een nieuwe projectleider die deze belangrijke taak op zich gaat nemen. Ben je momenteel werkvoorbereider of heb je een andere rol met affiniteit voor techniek en toe aan je 2e, 3e of gewoon volgende stap? Zoek je een bedrijf met korte directe lijnen, duidelijke taal en waar eerlijk- en directheid in het DNA zit. Een werkgever die belooft wat hij doet en doet wat hij belooft? Lees dan verder en ontdek of onze nieuwe rol als projectleider jou past.

Hoe is deze vacature ontstaan? 

Jouw toekomstige collega is als regeltechnisch adviseur binnen de afdeling verkoop erg bedreven in zijn vak. Met zijn gedrevenheid verkoopt hij het ene na het andere nieuwe project in de meet & regeltechniek/gebouwautomatisering. Zijn succes betekent erg veel werk want na de verkoop moet hij het nieuwe project ook managen en leiden zodat de klant geïnstalleerd krijgt wat hem is beloofd. Hij voert deze “neventaak” met plezier uit maar als Rensen-organisatie hebben we oog voor onze mensen en zorgen we goed voor elkaar. Daarom hebben we van deze “neventaak” de volwaardige nieuwe functie van projectleider gecreëerd. Hiermee ontlasten we onze collega zodat hij zich weer kan focussen op zijn eigen core-business.

Wat wordt jouw uitdaging als Projectleider?

Binnen Rensen hebben we de afdeling Projecten en Service & Onderhoud. De afdeling projecten adviseert, bouwt, schrijft software en installeert meet- en regelkasten t.b.v. gebouwautomatisering in de utiliteit. Voor de afdeling Projecten zoeken we een Projectleider voor onze vestiging in Lelystad. Je werkgebied ligt boven de grote rivieren in het midden en oosten van Nederland. Lees verder voor meer details van je uitdaging…

Wie ben jij en wat is je achtergrond?

Je bent geïnteresseerd in het leiden en managen van technische projecten in de meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. Je hebt een basiskennis van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Jij bent dé (toekomstige) projectleider die projecten van A tot Z zelfstandig coördineert. Je bereidt het werk voor, stuurt monteurs aan, staat klanten te woord en woont bouwvergaderingen bij. Ook heb je contact met je collega’s in Uden zoals de hardware engineers en software- en paneelbouwers, hiermee waarborg je de kwaliteit. En is een project gereed dan draag je dit over aan je collega’s van de afdeling Service & Onderhoud. Als ons visitekaartje ga je ook op pad om je projecten te bezoeken en heb je oog voor de financiële budgetten zodat jouw project na oplevering winstgevend is. En wat je niet weet gaan we je gedurende een gedegen inwerktraject leren, beloofd!

Wat breng je mee? 

●      Je bent sociaal en legt makkelijk contact met klanten en collega’s;

●      Je hebt leidinggevende capaciteiten en een daadkrachtige eigenzinnige houding;

●      Je kunt goed samenwerken maar ook dienstverlenend en flexibel opstellen;

●      Je werkt planmatig, oplossingsgericht en hebt een helicopterview;

●      Je werkt gestructureerd, accuraat en neemt regie over je projecten.

En heb je …

●      MBO+ niveau in een technische richting;

●      Basiskennis van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde;

●      Affiniteit met meet- & regeltechniek of gebouwautomatisering;

●      Goede communicatieve vaardigheden, zowel op schrift als mondeling.

Maar heb je nog niet alle skills maar wel de technische basis met werkervaring en wil je je deze nieuwe rol als projectleider gebouwautomatisering eigen maken, ook dan ben je van harte welkom.

Wij bieden jou

De beste werkgever zijn die jij je kunt wensen: dat willen we zijn. Daarom investeren we in je ontwikkeling en zorgen we voor een prettige en informele werkomgeving waar collegialiteit, creativiteit en de “Rensen-manier” van werken centraal staan. En de koffie, thee en borrels/uitjes mogen er ook zijn!

Wat we je daarnaast bieden:

●      Uitstekend salaris tussen €3.000,- en €5.000,- o.b.v fulltime, kennis en ervaring.

●      Goede werk/privé balans en thuiswerken is mogelijk;

●      Bij goed functioneren snel uitzicht op een vast contract;

●      Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal & Techniek;

●      25 vakantiedagen,13 adv-dagen en een uitstekende pensioenregeling;

●      Groeimogelijkheden via training on the job en door ons betaalde opleidingen;

●      Auto, laptop en smartphone van de zaak is bij ons standaard;

●      Een bedrijf waar altijd wat te beleven is, we gewoon bij elkaar binnenlopen en de week afsluiten met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Is Rensen jouw nieuwe werkgever?

Rensen, opgericht in 1983, is een eigenzinnige speler in de wereld van de gebouwautomatisering. Eigenzinnig omdat waar anderen stoppen wij verder gaan. Met onze hard- en software bouwen we regeltechnische installaties voor gebouwen. We maken gebouwen gezond, comfortabel, veilig en energieneutraal. Hiermee dragen we bij aan een duurzame toekomst. Kantoorgebouwen vragen om maatgerichte regeltechniek. Geen kantoorgebouw is hetzelfde en iedere klimaatinstallatie is uniek. Voor onze Onze relaties vragen veel flexibiliteit van ons.

Naast eigenzinnig hebben we ook de “Rensen-manier” van werken. De Rensen-manier is pionieren en lef tonen, buiten gebaande paden treden en niets voor zekerheid aannemen. Als het technisch ingewikkeld wordt stropen wij de mouwen op en zoeken we naar een passende oplossing of ontwikkelen we het zelf tot het helemaal perfect is. Hiermee bewijzen we dat iets technisch wel kan; dit is de “Rensen-Manier” en we gaan voor lange termijn oplossingen- en relaties. Wij zijn een echt kennisbedrijf en we zijn eigenwijze vernieuwers. Technisch uitgedaagd worden, daar halen onze collega verdomde veel plezier uit.

Met 85 collega’s bedienen we onze klanten, dit zijn bouwbedrijven, installateurs, adviseurs, architecten en eindgebruikers. Bij Rensen zijn we gewend om elke uitdaging zelf op te lossen en met onze high-end leveranciers Priva en Siemens hebben we korte lijnen.

Onze kernwaarden: SAMEN

  1. Samenwerkend: We zijn collegiaal en werken samen. Samen is ook met onze partners en opdrachtgevers.
  2. Ambitieus: Wij streven elke dag naar verbetering. We willen de beste werkomgeving creëren. Voor klanten kunnen wij de meest   complexe vraagstukken oplossen.
  3. Mondig: Wij spreken elkaar aan, we hebben een open cultuur en zijn recht door zee op een respectvolle manier.
  4. Eenheid: Wij denken niet in hokjes en schuiven niet af.
  5. Nauwkeurig: Wat wij doen, doen wij goed en volgens afspraak. Hierin nemen wij onze verantwoordelijkheid

Meer lezen over onze projecten doe je hier https://www.rensen.nu/klantverhalen en over ons bedrijf hier https://www.rensen.nu/

Vragen of solliciteren?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Laat je naam, telefoonnummer en email achter en wij nemen contact met jou op. Meer weten of liever telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo 06-54967984 of gianni.mascolo@primatch.nl.

Om jou een goed beeld te geven van wie we zijn en wat we je bieden is deze vacaturetekst gebaseerd op gesprekken met jouw toekomstige collega’s.