Bekijk Holmatro op:

Functie:
Teamleider VAVE

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Holmatro
Lissenveld 30
4940 AB Raamsdonksveer

Contactpersoon:
Mattijn de Graaf (R&D Manager)
0162589200

Plaatsingsdatum:
09/02/2021

Teamleider VAVE (Value analysis Value engineering)

Ben jij die gedreven, resultaatgerichte Teamleader die deze nieuwe functie inhoud wilt geven, ongebaande paden wilt betreden, er lol in heeft om weerstand te overwinnen en doorzettingsvermogen hebt om resultaten te boeken?

DE FUNCTIE

De functie betreft het initiëren en beheren van VAVE projecten. Value Analysis projecten voor bestaande producten en Value Engineering initiatieven ter ondersteuning van nieuwe productontwikkeling (NPD). De NPD projecten worden door je directe collega Projectmanager NPD geleid. Vanuit de voorstellen in de organisatie beoordeel jij met je team de kans van slagen en (financieel) impact en bent voor de organisatie het eerste aanspreekpunt. Jij bent verantwoordelijk voor de projectplannen en aanpak en maakt daarbij gebruik van VAVE en Projectmanagement methodieken. Je coördineert zowel de product(ie)technische als commerciële vraagstukken en krijgt er een kick van om bij onderhandelingen met leveranciers geld te besparen. Binnen de gestelde kaders van de Gatekeepers heb je het mandaat om verbeteringen door te voeren in productspecificaties, productiemiddelen en -inrichting en de supply chain.

Als Teamleader VAVE geef je leiding aan een kernteam van Productontwikkelaars en Engineers. Daarnaast coördineer je het projectteam met verschillende collega’s van de afdelingen; Operations, Inkoop en Product Management. Je legt verantwoording af aan de Gatekeepers (COO, CCO en R&D Manager) en rapporteert aan de R&D Manager.

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende functie bij een internationale organisatie met enthousiaste collega’s. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij investeren voortdurend in sociale innovatie en persoonlijk leiderschap op alle niveaus. Medewerkers staan hierbij in hun kracht, versterken en activeren elkaar. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en gezond verstand gebruiken zijn hierbij de sleutelwoorden.

Salaris en voorwaarden:

 • de hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 13e maand
 • winstdelingsregeling
 • 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dag
 • flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • reiskostenvergoeding
 • een goede pensioenregeling
 • opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je talenten te benutten

WAT ONS OOK HOLMATRO (TEAM R&D) MAAKT

We hebben een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Daarnaast worden er jaarlijks diverse evenementen zoals een zomer-bbq en een kerstevent gehouden. Succesmomenten en jubilarissen worden samen gevierd. Dagelijks is er (gratis) fruit en wordt er een lunchloopje over de dijk gemaakt. Met de leenfiets kun je naar het andere pand. Beneden hebben we oploskoffie, maar als je 2 trappen neemt, de lekkerste bonen espresso’s. Je treft collega’s met passie voor en kennis over fietsen; ligfietsen, MTB, wielrennen, en ook bikers die racen op Zandvoort.

WAT BRENG JE MEE?

Om succesvol te zijn in deze functie helpt het als je zelf al een leidinggevende functie hebt bekleed en ervaring hebt met serieproductie, TCO en VAVE methodieken (zoals QFD en Design to Cost). Je beheerst het spanningsveld tussen; scope, kwaliteit van specificaties, budget en planning. Door je manier van leidinggeven weet je management, collega’s en leveranciers te overtuigen en bruggen te slaan tussen verschillende collega’s in de organisatie en tussen Holmatro en leveranciers. Je bent zeer resultaatgericht, hebt een can-do mentaliteit en krijgt er een kick van om resultaten met je team binnen afgesproken planningen te realiseren.

Verder heb je:

 • Een afgeronde Hbo opleiding in een technische richting
 • Commerciële affiniteit evt. aangevuld met inkoopopleidingen, zoals NEVI of APICS
 • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen een Supply chain, R&D- en/ of productieomgeving
 • Aantoonbare ervaring in het leiden van multidisciplinaire projectteams in de (high)tech industrie, bij voorkeur metaalindustrie
 • Goede communicatie vaardigen waarbij je makkelijk communiceert in technisch commerciële omgevingen met operators en management. Nederlands vereist

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE BIJ HOLMATRO?

Het betreft een functie op ons kantoor in Raamsdonksveer. Is dit jouw ideale functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie op hr@holmatro.com. Vergeet niet in een motivatie toe te lichten wat jij te bieden hebt en waarom wij jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Heb je vragen? Bel dan gerust voor meer informatie met Mattijn de Graaf (R&D Manager) 0162589200.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.