Bekijk Van Hoften Installatietechniek op:

Functie:
Projectleider W Installatietechniek Woningbouw

Locatie:
Van Hoften Installatietechniek b.v.
Dordrecht

Contactpersoon:
Annelies Verheij
0184-675544

Plaatsingsdatum:
20/12/2019

Projectleider W Installatietechniek woningbouw

Van Hoften Installatietechniek is op zoek naar een Projectleider W Installatietechniek woningbouw. Wil jij werken bij een innovatieve organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw input belangrijk is voor ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Projectleider W Installatietechniek woningbouw heb je de dagelijkse leiding over jouw projecten.

Het grootste gedeelte van jouw werkzaamheden pak je op vanuit kantoor, waar je de contacten met opdrachtgevers, tekenaars, werkvoorbereiders, monteurs, onderaannemers, inleenkrachten en andere belanghebbenden onderhoudt. Daarnaast breng je een deel van je tijd door op de bouwplaats waar je o.a. het contact onderhoudt met de uitvoerders.

Door in nauw contact te zijn met alle betrokken partijen zorg je voor een succesvol verloop en eindresultaat van het project. Je zorgt voor een goede werkorganisatie, tijdig bij te sturen en oplossingen aan te dragen waar nodig. Hierbij word je ondersteund door de montage inspecteur / uitvoerder.

In de functie van Projectleider W Installatietechniek in de woningbouw is geen dag hetzelfde.

Je besteedt veel aandacht aan het ontwikkelen van jouw team zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Door jouw enthousiasme en positieve aanpak, zorg je ervoor dat jouw team met veel plezier en passie samen werkt aan het halen van de gestelde doelen.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan daarnaast uit;

 • Je onderhoud duurzame relaties met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers, waarbij je meedenkt over mogelijke totaaloplossingen;
 • Je controleert aangeleverde installatie tekeningen;
 • Je calculeert en evalueert je planning van inkoop personeel en middelen;
 • Je controleert de uitgevoerde werkzaamheden van monteurs;
 • Je stuurt tijdens de projecten op kwaliteit en rendement.

Wat bieden wij je?

Werken bij een modern en innovatief bedrijf, met een focus op continu ontwikkeling van mensen en technieken waar je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen. Je komt te werken bij een groeiende organisatie met een goed gevulde orderportefeuille.

Voor ons heel logisch maar wij bieden jou natuurlijk ook;

 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Een goed salaris op basis van ervaring en leeftijd;
 • Werktijden van 07:00 tot 16:00;
 • Bedrijfswagen, laptop en telefoon;
 • Mochten overuren zich voordoen, worden deze uitbetaald of kun je kiezen voor tijd-voor-tijd;
 • Een fijne werksfeer met leuke collega’s en een enthousiast en gedreven team, waar regelmatig leuke uitjes worden geregeld;
 • Een organisatie waarbij je door de seizoenen heen getrakteerd wordt op lekkernijen en presentjes.

Collega’s over het werk en Van Hoften Installatietechniek B.V.:

Arjan: “Omdat je een totaal oplossing biedt ben je als projectleider ook verantwoordelijk voor het hele werk en bij veel andere organisaties alleen een deel, wat het hier heel divers maakt. Daarnaast wordt wanneer je ergens minder ervaring mee hebt het werk niet afgenomen, maar word je erin meegenomen waardoor je steeds meer verdieping krijgt in je functie. ”

Remco: “Je bent hier heel vrij in je functie en er heerst een hele leuke sfeer. Wat het bedrijf bijzonder maakt is dat het heel duurzaam en toekomst gericht is, waardoor deze stabiele organisatie ook een hele interessante werkgever is voor de langere termijn.”

Arno: “Bij Van Hoften heb ik de juiste mensen om me heen en ben ik dagelijks werkzaam met een team van zo’n 45 man onder me. De organisatie is nog steeds plat maar doordat we de juiste lijntjes binnen organisatie hebben ingebouwd heb ik veel meer rust en overzicht dan voorheen bij een ander bedrijf.”

Wat vragen wij?

Om succesvol te zijn bij ons in de functie van Projectleider W Installatietechniek woningbouw heb je een passie voor techniek, kun je goed complexe situaties doorzien en omzetten naar de beste oplossingen, kun je andere goed overtuigen en neem je graag initiatief. Daarnaast beschik je over;

 • Een relevante technische opleiding op MBO/HBO denkniveau;
 • Praktische kennis van gebouw gebonden installaties, materialen en installatieonderdelen;
 • Een VCA-VOL certificaat;
 • Kennis van en/of vaardigheden met Vabi,- ENK,- BIM en MS Office;
 • Kennis van de wet en regelgeving en de NEN-normeringen.

Over ons

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en verwarmingsinstallaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Eerst tekenen en dan rekenen, ook Van Hoften B.V. is betrokken bij meerdere Lean bouw trajecten. Bouwen zoals bouwen moet zijn, B.I.M. en 3D zijn een belangrijk onderdeel in deze samenwerkingsvorm. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en vakkennis van de projectleiders, montage-inspecteurs en monteurs. Wekelijks zijn er circa 100 medewerkers actief binnen onze organisatie.

Heb je toch nog een vraag? Bel naar 0184-675544 en vraag naar Annelies Verheij van personeelszaken of app naar Mark van Hoften via 06-53453781 (ook na 17:00).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.