Bekijk ETF Machinefabriek op:

Functie:
Projectmanager

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
ETF Machinefabriek
Randweg Zuid 11
6031 SX  Nederweert

Contactpersoon:
Johan de Regter
06 208 69 896

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Projectmanager

ETF Ride Systems (Nederweert) zoekt een Projectmanager voor de ontwikkeling en realisatie van Dark Rides voor de Entertainment Industrie. Ben jij die ervaren Projectmanager om samen met het projectteam de meest fantastische projecten te realiseren all over te world?

ETF

Bij ETF werken 65 collega’s vol enthousiasme in twee divisies. Bij ETF Machinefabriek ontwikkelen en bouwen we volgens de wensen van de klant wereldwijd machines voor de tapijtindustrie. Als marktleider ontwikkelen we bij ETF Rides de voertuigen voor de meest uiteenlopende rides voor attractieparken wereldwijd. Als je dacht dat alleen bestaat uit het maken van een ride, dan heb je het mis. ETF denkt en ontwikkelt mee aan de ultieme klantbeleving.

Om voor de toekomst ook succesvol te blijven, investeren we in onze bestaande en nieuwe medewerkers om onze organisatie op een nog hoger niveau te krijgen en te houden. Essentieel hierin is om onze samenwerking met onze klanten en leveranciers te intensiveren en te innoveren in de nieuwste technieken.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden binnen diverse afdelingen gecoördineerd en gemonitord worden (vanaf het binnenhalen van een order via ontwikkeling, inkoop, assemblage en testen tot en met het installeren on site). Samen met het multidisciplinaire team en de klant zorg je dat het project succesvol en binnen tijd en budget wordt afgerond. Omdat wij hoofdzakelijk internationale klanten hebben doe je dit niet alleen op onze locatie in Nederweert maar ook op locatie bij de klant. On site zorg jij voor de nodige begeleiding van alle werkzaamheden van onze eigen mensen en ben je de spin in het web in de communicatie met de diverse stakeholders.

Jij bent?

Jij hebt dankzij jouw HBO en/of universitaire opleiding (werktuigbouw / elektrotechniek / software / mechatronica) en werkervaring de juiste kennis in huis. Qua persoon ben je open, communicatief vaardig, kritisch en analytisch. Uiteraard weet je je goed te verwoorden in zowel het Engels als het Duits. Je communiceert helder over de projectvoortgang richting de interne ETF organisatie en je klant. Als Projectmanager stuur jij aan op het  hoogst haalbare resultaat. Dat is wie je bent en dat doe je met passie voor techniek en uiteraard de dynamiek en fun van “onze” Entertainment Industrie.

Dit heeft ETF te bieden

Een uitdagende  baan waar alle facetten van techniek samen komen in misschien wel wat mensen het leukste vinden aan techniek. Een baan met veel verantwoording in een meer dan dynamische omgeving. Je maakt onderdeel uit van een team van specialisten die behoren tot de beste in hun vakgebied waar de nadruk ligt op collegialiteit en teamprestatie. Uiteraard wordt deze functie beloont zoals het hoort met een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kom jij bij ons team?

Ben jij de collega die wij zoeken? En ben je net zoals wij enthousiast om in onze bijzondere wereld mooie projecten te realiseren. Stuur dan vandaag nog jouw CV via onderstaande sollicitatie button.

Heb jij vragen over deze gave job bel of app met Johan de Regter (06 208 69 896).

Primatch ondersteunt ETF Group bij de werving en selectie van deze vacature. Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie door derden niet.