Bekijk Brabantia op:

Functie:
Projectmanager Innovatie

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Brabantia
De Haak 14
5555 XK Valkenswaard

Contactpersoon:
Maarten Zeegers
040-2282222

Plaatsingsdatum:
07/11/2018

Projectmanager Innovatie

Word jij onze nieuwe projectmanager?

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van de dagelijkse klusjes. Brabantia helpt daar graag bij, met prachtige producten die prettig in gebruik én duurzaam zijn. Zo maken we het leven, maar ook onze planeet een beetje mooier. En carrières trouwens ook.

Met ongeveer 1000 ‘Brabantianen’ zorgen we nu voor de ontwikkeling en (wereldwijde) productie, marketing, verkoop en distributie van onze ‘Designed for Living’ producten. Die worden trouwens ‘gewoon’ uitgedacht in onze Value Factory in Valkenswaard.
De 25 brand-, marketing- en productinnovatie-enthousiastelingen daar kijken uit naar de komst van een sterke

Projectmanager Innovatie (40 uur)

Wat ga je doen?

Project management is the art of making things happen!
Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en realiseren van onze innovatieprojecten. Met andere woorden, je zorgt dat onze innovatieprojecten minstens zo goed zijn als onze producten! Je bent actief en enthousiast en levert een (grote!) bijdrage aan de implementatie van innovaties en optimalisatie van onze processen. Je brengt structuur aan in complexe vraagstukken en stelt de juiste vragen. Je stuurt meerdere projecten tegelijkertijd aan en je geeft direct leiding aan de projectteams, bestaande uit professionals uit verschillende disciplines.

Wie ben jij?

Een constructieve projecttijger die overal bovenop zit. Constructief want open communicatie en samenwerking staan bij ons voorop. We zoeken een organisatietalent, dat graag met een team bouwt aan mooie innovatieve concepten. Je hebt dankzij je HBO of universitaire opleidingen en je werkervaring de juiste kennis in huis en hebt de vaardigheden en houding die wij in een projectmanager zoeken. Je bent open, kritisch, precies en analytisch vlijmscherp en weet je goed te verwoorden in zowel het Nederlands als het Engels. Maar vooral ben je een teamplayer, die het project team weet te motiveren en je staat voor de projecten die je oplevert!

Wat heeft Brabantia je te bieden?

Uitdaging, dynamiek en de kans om verder mee te bouwen aan het vernieuwende Brabantia. We betalen je een prima salaris en bieden je de mogelijkheid iedere dag te leren in een open, eerlijke en directe omgeving die stimuleert en motiveert. Waar de professionaliteit van een multinational samenkomt met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. En waar je de verantwoordelijkheid krijgt die je aankunt.

Kom je bij ons team?

Heb jij het hele pakket? Stuur vandaag nog je brief en curriculum vitae naar Brabantia, ter attentie van hrm@brabantia.com. Op www.brabantia.com vind je alles over Brabantia als bedrijf en over ons interessante werkgebied. Of informeer bij Maarten Zeegers, telefoon 040-2282222.

Met sollicitaties zijn we blij, met acquisitie niet.