Bekijk Transsmart op:

Functie:
Projectmanager Supply Chain

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Transsmart
Ellen Pankhurststraat 1C
5032 MD Tilburg

Contactpersoon:
Jeroen Evers
088 – 126 03 02

Plaatsingsdatum:
30/11/2018

Projectmanager Supply Chain

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Projectmanager ‘Supply Chain’ met een logistieke achtergrond. Maak jij onze groeiambities mee waar?

Organisatie

Transsmart (www.transsmart.com) bouwt innovatieve verzendsoftware die meer dan 50 webshops, ERP- en WMS-systemen verbindt met meer dan 300 vervoerders wereldwijd.

Met ‘out of the box’ oplossingen voorzien wij onze MKB-klanten in binnen- en buitenland van oplossingen die hen helpt het verzendproces transparanter, goedkoper en efficiënter te maken. Wist je dat ons systeem 24/7 gebruikt wordt door ruim 2500 bedrijven nationaal en internationaal? Wij groeien hard in zowel dienstverlening als in klanten. Om die reden is ons Operations Team op zoek naar een enthousiaste projectmanager die onze bestaande klanten helpt nóg beter gebruik te maken van onze innovatieve oplossingen!

Wat ga je bij ons doen?

Als projectmanager bestaan jouw werkzaamheden uit het implementeren en verbeteren van Transsmart diensten bij klanten. Dit houdt in dat je meedenkt met de klant en advies geeft over de (logistieke) processen van de klant. Je vertaalt deze naar de mogelijkheden van de Transsmart verzendoplossingen en implementeert deze, vaak op locatie, samen met de klant en de ERP of WMS consultant.

De uitdaging in deze functie is dat je de spil bent tussen klanten, vervoerders, IT-partijen en de Transsmart organisatie. Op klant niveau schakel je met verschillende disciplines (Operations, Finance, Marketing, Customer Service, Warehouse etc.). Met jouw reeds opgebouwde logistieke ervaring en inlevingsvermogen bepaal je mede het succes van onze oplossingen bij alle partijen. In deze rol zijn projectmanagement en communicatieve vaardigheden essentieel. Je denkt mee over het implementeren van de diensten en processen met als doel om de processen van onze Transsmart klanten nog verder te stroomlijnen.

De complexiteit van de werkzaamheden en projecten variëren. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de projecten en zorgt voor coördinatie, afstemming met de klant en uitvoering.

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. Daarbij ben je nieuwsgierig naar, heb je passie voor en ervaring met transport en logistieke processen gecombineerd met IT.

Bij voorkeur heb je 3 tot 6 jaar relevante werkervaring (als verlader of vervoerder) en heb je een hbo-opleiding afgerond. Veelvuldig contact met klanten geeft jou energie en je hebt een grote interesse in logistieke processen, transport en IT (procesoptimalisatie).

Je bent van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert, goed kan organiseren en zelfstandig kan werken. Tevens houd je ervan om veel onderweg en bij klanten op locatie te zijn. Een gezonde portie doorzettingsvermogen en een analytisch inzicht gecombineerd met gevoel voor humor wordt door iedereen op prijs gesteld.

Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent zelfstandig en soms onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken!

Wat bieden wij jou?

Een jonge, persoonlijke en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Je zult ingewerkt worden door de collega’s en er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Transsmart. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer met veel eigen vrijheid.

Uiteraard worden je werkzaamheden beloond met een prima marktconform pakket arbeidsvoorwaarden die aangepast zijn op je (werk)ervaring.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? We drinken graag een kop koffie met je. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Naast je CV vinden we een korte en bondige motivatiebrief belangrijk.

Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over de functie en de organisatie Transsmart. Neem gerust contact op met Jeroen Evers (Finance & Operations director) via 088 – 126 03 02.