Bekijk Amarant op:

Functie:
Projectmanager Vastgoedontwikkeling

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
Amarant
Bredaseweg 570
5037 LH Tilburg

Contactpersoon:
Niels Hessels (Manager Huisvestiging)
06 203 01 007

Plaatsingsdatum:
05/05/2022

Projectmanager Vastgoedontwikkeling

Het vastgoedbedrijf van Amarant beheert ruim 520 objecten, variërend van woonvoorzieningen, dagbestedingscentra, kantoren en zwembaden. Elk object heeft zijn eigen karakteristieken en vraagt om een unieke aanpak in onderhoud, ontwikkeling en renovatie. Daarnaast hebben we verschillende doelgroepen die elk hun eigen eisen aan een pand stellen. Een diverse en uitdagende vastgoedportefeuille welke volop in ontwikkeling is en een zeer groot maatschappelijk belang dient. Samen zorgen we voor een fijne prettige (woon)omgeving voor onze client én een goede werkomgeving voor de zorgcollega’s. Wil jij meer weten? Reageer en kom werken bij Amarant, waar werken gelukkig maakt!

Wat ga je doen?

Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in Noord-Brabant. Binnen Amarant heb je verschillende divisies, afdelingen en teams. Als onderdeel van team Ontwikkeling en Onderhoud wat bestaat uit 22 collega’s met diverse functies, ga jij aan de slag als Projectmanager.

Op kantoorlocatie La Vista Duna in Tilburg werk jij elke dag met een vastgoedportefeuille die ruim 520 objecten bevat, waardoor jij ook vaak op een van deze locaties te vinden bent. Jouw team is op dit moment druk bezig met een volgende stap te maken in hun professionele vastgoedbeheer. Amarant heeft voor de komende 10 jaar een aanzienlijke investeringsopgave waar de focus komt te liggen op de realisatie van nieuwbouw, renovatie en verduurzaming. Jouw projecten dragen bij aan een toekomst bestendige en duurzame portefeuille voor Amarant. Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en coördineren van:

 • nieuwbouwprojecten;
 • verduurzamingsprojecten;
 • renovatieprojecten.

Gemiddeld werk jij aan 5 projecten tegelijk met een variërende tijdsduur van 5 maanden tot 5 jaar. Bij sommige projecten hebben wij een bijkomende uitdaging in onze organisatie. Zo mogen onze cliënten geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Bij deze projecten wordt er daarom een beroep gedaan op jouw vaardigheden.

Wie ben jij?

Toen jij bouwkunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek ging studeren had jij niet de droom om constant bezig te moeten zijn met het kostenplaatje van jouw opdracht. Ben jij nog niet of nog niet zo lang actief in het werkveld? Wij helpen graag om jouw opgedane kennis uit te breiden door jou intern verder op te leiden. Ben jij al langere tijd actief als Projectmanager? Dan ben jij een echte teamplayer die het leuk vindt om snel te schakelen tussen de diverse stakeholders binnen het project. Zo kun jij blijven dromen van het ontwikkelen en onderhouden van optimaal presterende gebouwen, die perfect aansluiten bij hun doel en gebruik.

Dit bereik jij door:

 • inventariseren van de wensen en behoeften op de huisvestigingsvraagstukken;
 • gesprekken te houden met de zorg waarin jij een belangrijke vertaalslag maakt om de zorgfuncties van het pand te waarborgen;
 • verschillende projecten aansturen door te adviseren, begroten, plannen, communiceren en bewaken;
 • kennis van wet- en regelgeving en bouw/inkoopprocedures;
 • kennis van Autocad, FMIS en Domotica.

Wij bieden jou

De kans om te werken met een unieke vastgoedportefeuille binnen een maatschappelijke organisatie welke zorgt voor een dynamische werkomgeving. Maar zeker ook een functie, waarin jij naast jouw werkzaamheden ook een maatschappelijke impact maakt en een belangrijke bijdrage kan leveren aan het welzijn van een kwetsbare groep mensen.

Hiervoor krijg jij:

 • afhankelijk van jouw ervaring kom je in de salarisschaal FWG 60 of 65 terecht volgens de CAO Gehandicaptenzorg;
 • FWG 60 heeft een minimaal salaris van €3374 en maximaal €4905 bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur;
 • FWG 65 heeft een minimaal salaris van €3823 en maximaal €5772 bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur;
 • vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%);
 • hulpmiddelen om jouw werk optimaal te kunnen doen zoals een laptop, iPad en telefoon;
 • een trainingsaanbod van GoodHabitz.

Interesse en meer informatie?

Solliciteer dan snel via de onderstaande sollicitatiebutton! Voor extra informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Niels Hessels (Manager Huisvesting), te bereiken op 06-20301007.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.