Bekijk VD Koudetechniek op:

Functie:
Projectmanager

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
VD Koudetechniek B.V.
Neerloopweg 2B
4814 RS Breda

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06 549 679 84

Plaatsingsdatum:
22/12/2022

Projectmanager

Bij VD Koudetechniek uit Breda hebben we binnen onze afdeling projecten een vacature voor een Projectmanager. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als projectmanager, ben jij toe aan je volgende stap of toe aan een nieuwe werkomgeving? Zoek je een plek waar je geen nummer bent maar als persoon wordt gezien? Wil je waarde toevoegen binnen een informeel en warm technisch familiebedrijf? Ben jij sterk in het managen en leiden van projecten en heb je affiniteit met techniek? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe projectmanager.

Waarom zoeken we jou?

Door groei en ontwikeling van onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van projectmanager. De rol van projectmanager binnen onze organisatie is een nieuwe en belangrijke functie. Belangrijk omdat je niet alleen verantwoordelijk bent voor het goed managen van de nieuwe projecten. Als projectmanager geef je ook coachend leiding aan het montage team dat uit 18 betrokken en gedreven medewerkers bestaat. Om je rol als projectmanager goed uit te voeren ben je in de eerste plaats manager van projecten en heb je affiniteit met techniek dan is dat mooi meegenomen. Verder ben je communicatief vaardig, organisatorisch sterk en heb je oog voor het leveren van kwaliteit. Je communiceert makkelijk met alle betrokken partijen en je bewaakt het financiële rendement van de projecten. Jouw rol is een belangrijke schakel tussen onze interne en externe organisatie. “Buiten” ben jij onze oren, ogen en ambassadeur! We geven je ruimte om jouw rol als projectmanager naar eigen inzicht in te vullen. Jij bent er namelijk om ons en onze klanten te ontzorgen en we vertrouwen op jou.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager kom jij in beeld zodra onze afdeling verkoop een nieuw project heeft verkocht en de opdracht binnen is. Samen met de afdeling verkoop en het bedrijfsbureau bespreek je het nieuwe project waarna jij als projectmanager de uitvoering op je neemt. Vanaf dit moment ben jij samen met jouw afdeling projecten verantwoordelijk voor het tijdig, vakkundig en winstgevend installeren van de verkochte klimaatinstallaties. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en relaties en zorgt dat ze een perfect binnenklimaat krijgen. Het klimaat zoals ze dat voor ogen hadden toen ze onze installaties kochten en met ons een lange termijn relatie aangingen. Jij maakt dit waar door gemaakte afspraken na te komen, monteurs aan te sturen en onze hoge kwaliteit te waarborgen zodat er na installatie weinig tot geen storingen aan onze installaties zijn! Niemand zit graag in de “kou”!

Wie ben jij?

Alles begint met intrinsieke motivatie, daarom geloven we bij VD Koudetechniek in het motto “willen, kunnen en doen”. Herken jij je hierin en neem je ook nog de volgende skills mee:

 • Je ervaring als projectmanager of het managen van projecten.
 • Je werkt en denkt op HBO niveau en hebt affiniteit met techniek.
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent daadkrachtig.
 • Je werkt planmatig, neemt regie en hebt een helicopterview.
 • Je hebt kennis van een CRM systeem of wilt dit leren.
 • Je bent doortastend, oplossingsgericht en op het juiste moment diplomatiek.
 • Je bent een mensenmens en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan waar jij onze projecten mag leiden en managen.
 • Zelfstandige rol waar jij verantwoordelijkheid draagt; jij ontzorgt ons en onze klanten.
 • Een familiebedrijf waar jij als persoon wordt gezien i.p.v. als nummer.
 • Heb je een functie gerelateerde opleiding of cursus nodig dan bekostigen we deze voor jou.
 • Een financieel gezonde organisatie die organisch groeit.
 • Training (on the job) als je ons CRM systeem nog niet beheerst.
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, laptop, telefoon) conform onze CAO kleinmetaal.

Over ons

Het klimaat is vandaag de dag een hot topic en met onze oplossingen dragen bij aan een duurzame wereld. We waren er in 2015 vroeg bij want met duurzaamheid in ons achterhoofd is VD Koudetechniek toen opgericht. Wij installeren op professionele wijze klimaatinstallaties en verlenen daarnaast service en onderhoud. Dit technische werk wordt uitgevoerd door de afdelingen projecten en service & onderhoud. Doel is klanten ontzorgen met professionele en comfortabele klimaatoplossingen. We zijn actief in de zakelijke markt zoals de utiliteit, zorg, retail- en maakindustrie. Door de grote vraag naar onze duurzame, efficiënte A-merk klimaatoplossingen voor woon- en werkgenot blijven we groeien. Dankzij dit succes bestaat onze organisatie uit 28 betrokken collega’s en dit aantal neemt de komende jaren toe. We zijn actief in een markt waar blijvend een grote vraag is naar duurzame klimaatoplossingen, dit betekent voor onze medewerkers baanzekerheid. Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg en door onze professionele aanpak staan zij nooit in de kou. Net zoals we ook altijd aandacht hebben voor onze medewerkers. In hart en nieren zijn we een hoogstaand technisch bedrijf maar uiteindelijk zijn het onze medewerkers die het verschil maken voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan maar wel bij een prettig en warm familiebedrijf willen werken. We vinden het belangrijk dat onze collega’s bij onze 5 kernwaarden (eenvoud, aandacht, humor, passie en horizon) passen. Als organisatie zijn we loyaal, betrokken, verantwoordelijk en flexibel. Wij werken samen maar maken ook plezier op onze vrijdagmiddagborrel, tijdens de jaarlijkse bedrijfsuitjes en BBQ. Wij vinden namelijk dat er meer is in het leven dan alleen werk.

Solliciteer nu

Is dit jouw volgende uitdaging? Solliciteer nu makkelijk en zonder cv/brief, druk op de sollicitatieknop en we nemen snel contact met je op. Meer weten of telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Gianni Mascolo 06-54967984 of gianni.mascolo@primatch.nl  Om jou een authenthiek beeld te geven van wie we zijn en wat we je bieden is deze vacaturetekst gebaseerd op gesprekken met jouw toekomstige collega’s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.