Bekijk Technobeton op:

Functie:
Projectvoorbereider regio Rotterdam

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Technobeton
Sydneystraat 42
3047 BP Rotterdam

Contact:
Sjoerd van Geene
06 515 47 471

Plaatsingsdatum:
14/01/2022

Projectvoorbereider regio Rotterdam

Ben jij graag bij alle projecten betrokken vanaf de aanvraag tot en met de daadwerkelijke uitvoering? Technobeton zoekt voor de regio Rotterdam een Projectvoorbereider die intensief wil samenwerken met onze Projectleiders. Interesse in deze volgende stap? Wij vertellen je graag wie wij als werkgever zijn in een persoonlijk gesprek!

Wat ga je doen?

Als projectvoorbereider ben je vanaf de aanvraag tot en met de uitvoering betrokken bij onze projecten. Je bent een kei in het zo optimaal mogelijk calculeren van potentiële projecten, waarbij je natuurlijk zelf ook actief op zoek gaat naar goede projecten op de markt. Natuurlijk signaleer je tijdens dit proces de relevante kansen en risico’s en maak je deze bespreekbaar.

Na de gunning van de opdracht stopt jouw betrokkenheid niet en ben je samen met het projectteam onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van alle voor het project relevante documenten, het aanvragen van vergunningen en het opstellen en bewaken van inkoopcontracten.

Kortom, jij bent degene die alle ins en outs weet van jouw projecten en biedt zowel voor je collega’s als voor de opdrachtgever waarde in detail.

Wat jij leuk vindt aan deze rol:

 • Je brengt jouw boodschap over op verschillende niveaus.
 • Je bent betrokken bij de start van een project, maar ziet ook het resultaat wanneer deze is afgerond.
 • Je plant de projecten perfect en daarnaast zorg je er ook voor dat deze planning wordt bewaakt.
 • Je vindt ad hoc oplossingen door je flexibel op te stellen als alles net iets anders loopt dan gedacht.
 • Je bent degene die alle documenten en administratie up to date houdt tijdens en na het project.

Wie zijn wij?

Technobeton is een innovatief en veelzijdig bedrijf met een grote expertise in betonreparatie en -renovatie. Onze opdrachtgevers vinden bij ons de combinatie van kennis en kunde voor de uitvoering van projecten op het gebied van infra-, spoor-, industrie- en civiele bouw. Elk project is uniek en vraagt een weloverwogen aanpak. Technobeton heeft ca 200 projecten per jaar. Wij werken in een hecht team van collega’s die creatief zijn in het bedenken van oplossingen onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Dagelijks zetten wij ons in om onze klanten waarde in detail te bieden.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou als projectvoorbereider een baan in team met gezellige collega’s die allemaal al langere tijd bij ons in dienst zijn. Wij bieden een cultuur waarbij je de ruimte krijgt om werkzaamheden naar je toe te trekken en waar je initiatieven kunt nemen. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en bieden je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en vak gerelateerde cursussen.

Daarnaast krijg je van ons:

 • Een uitstekend salaris passend bij jouw ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioensregeling;
 • Een leaseauto, laptop en telefoon;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Om als projectvoorbereider succesvol te zijn binnen Technobeton ben je van nature een verbinder. Jij kunt met jouw enthousiasme en vakkundigheid mensen overtuigen en motiveren. In jouw rol is overzicht van groot belang, daarom beschik je over een goede helicopterview en verlies je tegelijkertijd de details niet uit het oog.

Verder beschik jij over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, wat natuurlijk ook door ervaring verkregen mag zijn;
 • VCA-VOL en GPI of bereidheid deze te behalen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Rijbewijs B.

Gaan we samen verder?

We weten dat we niet de enige zijn die op zoek zijn naar jou! We zouden graag de kans krijgen om tijdens een kopje koffie onze passie voor Technobeton op je over te brengen. Dus als het je wat lijkt om deel uit te maken van ons ambitieuze team, solliciteer dan via de sollicitatie button. Wij zorgen voor de koffie en de vlaai (op gepaste afstand natuurlijk).

Heb je interesse, maar toch nog een vraag? Neem dan contact op met Sjoerd van Geene (Bedrijfsleider) via 06-51547471.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.