Bekijk Verschoor & Oudshoorn op:

Functie:
Psychologisch Adviseur

Dienstverband:
Parttime (24 tot 32 uur)

Locatie:
Verschoor & Oudshoorn
Westbroek 43C
4822 ZX Breda

Contactpersoon:
Margriet Edenburg
076-5498421

Plaatsingsdatum:
13/06/2019

Psychologisch Adviseur

Verschoor & Oudshoorn is als psychologisch adviesbureau gericht op het versterken van mensen, teams en organisaties. Ons motto is ‘Ontketen je kracht’ en dit doen wij met assessments, coaching, team- en leiderschapstrajecten. Daarbij is persoonlijk leiderschap bij al onze diensten de belangrijkste bouwsteen.

Een komend verlof en onze groei als bedrijf, maakt dat wij zoeken naar een psychologisch adviseur (24 tot 32 uur). Ons werk is veelzijdig en dynamisch, maar vraagt ook om diepgang. Je krijgt bij ons snel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om eigen ideeën en initiatieven te realiseren. Wij geloven niet in traditionele koude acquisitie; op commercieel vlak draag je vanuit jouw persoonlijke drive en jouw rol als adviseur je steentje bij door hoge kwaliteit te leveren en door helder te communiceren met klanten en kandidaten. Ook heb je een scherp oog voor samenwerkingsmogelijkheden en kansen om te bouwen aan partnerships in ons netwerk.

Jouw profiel

Om bij Verschoor & Oudshoorn met plezier te presteren beschik je over impact, energie en kritisch vermogen. Je blijft werken aan jouw kennis van het vak en je hebt een eigen visie op professionele groei en ontwikkeling. Ook ben je zelfredzaam en daadkrachtig, want ons werk is leuk maar ook intensief. Op het vlak van opleiding en werkervaring vragen wij:

  • Een afgeronde studie in de arbeids- en organisatiepsychologie;
  • Ervaring met assessments en coaching;
  • Plezier en souplesse in het klantcontact en het begeleiden van professionals;
  • Ervaring met team- en leiderschapstrajecten helpt zeker mee.

Wij bieden

  • Een werkomgeving waar je met plezier presteert en jezelf ook voortdurend blijft ontwikkelen;
  • Marktconforme beloning;
  • Invloed op de strategie, groei en (product)ontwikkeling van ons bedrijf.

Heb je interesse?

Bel ons dan en vraag naar Margriet Edenburg of Boris Jonkers voor een telefonische kennismaking. Natuurlijk vragen we je ook om een goede motivatie en een aansprekend CV te sturen naar margriet@verschoor-oudshoorn.nl.

We kijken er naar uit om kennis te maken!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.