Bekijk Uniekaas op:

Functie:
QA Officer

Locatie:
Uniekaas
Belgiëstraat 6
5171 PN Kaatsheuvel

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Zorg jij ervoor dat de hoogste standaarden voor veiligheid en kwaliteit behaald worden? Uniekaas zoekt een QA Officer!

QA Officer

Vanzelfsprekend werken we bij Uniekaas volgens zeer strenge kwaliteitsnormen. Dat begint bij de selectie van de boeren en eindigt bij de verpakking en aflevering. Zo werken we altijd conform de hoogste kwaliteitseisen en leveren we alleen maar kaas waarvan we zeker weten dat de kwaliteit perfect is.

Als QA Officer zorg je ervoor dat hoogste standaarden voor veiligheid en kwaliteit behaald worden. Je bent verantwoordelijk voor de handhaving, het implementeren en het borgen van het kwaliteitsbeleid binnen onze plant in Kaatsheuvel.

Dit vergt daadkracht en heldere communicatie, waarbij je een proactieve rol binnen de organisatie inneemt. Daarnaast bied je ondersteuning aan het management van de afdeling QA en draag je zorg voor een up-to-date kwaliteits- en documentensysteem.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Afhandelen van klachten van klanten en consumenten
 • Kwaliteitsinspectie op eindproducten uitvoeren
 • Opstellen van risicoanalyses
 • Specificatiebeheer: beheren en onderhouden van productspecificaties zowel ten behoeve van interne organisatie als voor klanten
 • Beoordelen van leveranciersspecificaties teneinde te waarborgen dat grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en verpakkingsmaterialen aan wet- en regelgeving voldoen
 • Verbetervoorstellen aandragen en doorvoeren
 • Actueel houden van handboeken en kwaliteitsdocumenten: opstellen, beschrijven en beheren van procedures
 • Uitvoeren van hygiëne inspecties en acties coördineren

Wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO opleiding (Levensmiddelentechnologie, Food en Business of vergelijkbaar)
 • Ervaring in de levensmiddelenindustrie
 • Inzicht en kennis van kwaliteitssystemen (BRC, IFS)

Je overziet processen en denkt mee in verbeteringen. Daarvan weet je anderen te overtuigen. Daarnaast ben je sterk kwaliteits- en resultaatgericht, werk je nauwkeurig en geef je gericht advies. Je bent uitstekend in staat te plannen en organiseren, communiceert helder op verschillende niveaus en hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat kun je van ons verwachten?

Uniekaas biedt elke werknemer uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om te groeien.

Voor deze functie ligt de salarisrange tussen de € 3000,- en € 3500,- per maand op basis van 40 uur per week. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager.

Interesse?

Direct solliciteren kan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.