Bekijk Cedo op:

Functie:
QESH Coördinator

Locatie:
CeDo Recycling
De Asselen Kuil 15
6161RD Geleen

Contactpersoon:
Johan de Regter
06 20869896

Plaatsingsdatum:
13/02/2020

QESH Coördinator

Cedo te Geleen is op zoek naar een ervaren QESH Coördinator die verantwoordelijk is voor het opzetten, inrichten en bewaken van het kwaliteits-, milieu- en veiligheidsbeleid van onze site.

Als QESH Coördinator ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Daarbij draag je mede zorg voor het realiseren en behouden van de kwaliteitscertificeringen. Je zorgt voor de kwaliteitsopvolging van feedstock en eindproducten. Je beheert het kwaliteitssysteem, inclusief Arbo- en Milieuzorg en je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van klachtenbeheer, kwaliteitsinspecties en productanalyses. Je voert interne audits uit en begeleidt je externe audits,  verder stel je de RI&E op en ben je verantwoordelijk voor toe- en nazicht hiervan. Kortom als je een bijdrage wil leveren aan een beter milieu dan zit je bij ons goed!

Wie zijn wij?

Cedo Recycling is actief in 35 landen en samen met zo’n 2000 collega’s houden wij ons bezig met Recycling. Ons doel is om op een verantwoorde wijze een bijdrage te leveren aan ons milieu. Op onze locatie in Geleen recyclen we folies tot korrels welke weer gebruikt worden voor de productie van afvalzakken.

 

Wie ben jij?

Ten eerste ben jij een hands-on en pragmatische teambuilder die middels uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in het Engels, in staat is om op een efficiënte en effectieve wijze direct een toegevoegde waarde voor onze organisatie te zijn.

Je beschikt over HBO niveau in een relevant werkveld waarbij je minimaal 5 jaren QESH ervaring hebt opgedaan. Je bent een inspirerende en sterke verbinder en zodoende in staat om QESH op een ondernemende manier in de organisatie te borgen.

 

Wat gaan wij jou bieden?

Wij bieden jou direct een dienstverband voor onbepaalde tijd aan, een marktconform salaris wat afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 3.000,- € 4.000,- ligt. Buiten een uitstekend pensioen bieden wij jou ook 24 verlofdagen en 11,5 ADV dagen per jaar. Een plek om onderdeel te zijn van innovatieve projecten en veranderingen waarin er voldoende mogelijkheden zijn tot doorgroei en ruimte om ambities waar te maken.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen neem je contact op met Johan de Regter (recruiter) via telefoonnummer 06-20869896 appen of na werktijd bellen kan natuurlijk ook.

Primatch ondersteunt Cedo met het invullen van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en overnemen van deze vacature door vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!