Bekijk Actemium op:

Functie:
Quality Business Partner

Dienstverband
Part- /Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Actemium
Eisenhowerweg 39
5466 AB Veghel

Contactpersoon:
Hanneke Manders
06 25734666

Plaatsingsdatum:
13/11/2020

Quality Business Partner (32-40 uur)

Actemium is voor de vestiging Veghel op zoek naar een Quality Business Partner. Ben je een enthousiaste, breed georiënteerde, analytisch sterke Quality professional? Heb je affiniteit met een projectorganisatie en techniek, lees dan snel verder of reageer meteen!

 

Quality Business Partner (32-40 uur)

Wat je doet

Je bent de kartrekker op het kwaliteitsvlak. Dit doe je op strategisch niveau binnen de business unit. Hierbij hanteer je de “risk-based-approach” methode om business continuïteit te garanderen voor de toekomst. Tevens bepaal je in overleg met je business unit manager de jaarlijkse kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen, waarbij helder wordt geformuleerd hoe de resultaten hiervan bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Monitoring en signalering van de voortgang zijn onderdelen van je takenpakket. Je signaleert trends uit de markt en vertaalt deze door naar onze organisatie. Relevante veranderingen in de wetgeving voor de organisatie worden door jou geïmplementeerd.

Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het proces rondom kritische kwaliteitsprocessen (o.a. interne audits, projectevaluaties, leveranciersbeoordelingen en klanttevredenheid). Je zorgt voor het opvolgen van de kwaliteit verbetervoorstellen en bent verantwoordelijk voor het opstellen van procesbeschrijvingen. Als Q-business partner ben je verantwoordelijk voor de opvolging en implementatie hiervan.

Je werkt als kwaliteitspartner binnen een netwerk van business units, waarbij je samen met andere quality professionals overkoepelende zaken oppakt en realiseert. Als Q-business partner ben je onderdeel van één of meer business units die in de markt werken als System Integrators.

Je vormt een team met je collega’s en bent daarin gelijkwaardig aan elkaar. Je bekijkt zaken kritisch, maar wel met het doel anderen te inspireren en bewegen. In iedere functie en op elk niveau. Vanuit onze eigen en unieke ‘Way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Voor projecten, de business unit, collega’s en jezelf.

Wat bieden we

 • Een baan van in principe 40 uur per week met veel afwisselende werkzaamheden (deeltijd is bespreekbaar)
 • Een laptop en telefoon
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
 • Winstuitkering
 • Flexibele werkomstandigheden en goede arbeidsvoorwaarden
 • Een team met gezellige collega’s en informele werksfeer
 • Doorgroeimogelijkheden! We investeren in jouw kennis en loopbaan
 • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Voordelig aandelen verwerven via het CASTOR-spaarprogramma

Dit ben jij

 • Je hebt een relevant HBO werk en denk niveau. Bij voorkeur een technische of bedrijfskundige opleiding
 • Kennis en ervaring op het gebied van HSEQ is wenselijk (met name Q)
 • Kennis en ervaring op het gebied van (strategisch) risicomanagement is wenselijk
 • Je beschikt over ruime kennis van arbo-, veiligheids- en kwaliteitseisen
 • Kennis van certificatieschema’s ISO 9001. Kennis van VCA is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent communicatief vaardig en proactief
 • Je bent overtuigend en kunt anderen enthousiasmeren
 • Je bent sterk in analyseren en observeren om vervolgens een gedegen advies te kunnen geven

De organisatie

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 21.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 19 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Cultuur

De Actemium cultuur laat zich typeren door de volgende kenmerken: een informele werksfeer, korte communicatielijnen, hoge mate van betrokkenheid en een gezonde ambitie.     

 

Interesse?

Herken je jezelf in het bovenstaande functieprofiel, dan ontvangen we graag je reactie.  Heb je meer vragen over de procedure, de organisatie, dan wel de functie, neem dan contact op met Hanneke Manders, HR Business Partner, bereikbaar op 0625734666 of hanneke.manders@actemium.com.

Ben je zo enthousiast dat je meteen wilt solliciteren, stuur dan je CV en motivatie toe via onderstaande link:

https://www.werkenbijactemium.nl/vacatures/details/quality-business-partner/solliciteer/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Actemium niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Quality Business Partner, Quality, Kwaliteit, ISO, bedrijfskunde, HBO, Veghel, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Brabant, risicomanagement