Bekijk HESTOCON op:

Functie:
Quality Manager

Dienstverband:
Part-/Fulltime (32-38 uur)

Locatie:

HESTOCON
Lijndonk 4
4825 BG Breda

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
06-54967984

Plaatsingsdatum:
15/12/2022

Quality Manager

Wij, HESTOCON Engineering & Homologation uit Breda, zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van Quality Manager. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jouw kwaliteitsdenken tot z’n recht komt? Wil je intern en extern kwaliteitssystemen implementeren en verbeteren als Kwaliteitsmanager? Zoek je een uitdaging in een internationale branche waar innovaties en verbeteringen aan de orde van de dag zijn? Wil je een baan waar je zowel strategisch als operationeel impact kan maken? Lees dan zeker verder.

Hoe is deze vacature ontstaan?

Deze vacature is ontstaan door een gezonde groei in onze producten en diensten en kwaliteit is ons sleutelwoord. In deze rol houd je je bezig met het verbeteren van interne en externe processen en procedures. Hiermee maken wij het leven van onszelf maar ook van onze relaties makkelijker. Onze klanten bouwen de voertuigen en wij verzorgen de typegoedkeuring, ook wel homologatie genoemd. Voor onze klanten implementeren wij de COP kwaliteitsystemen ten behoeve van deze goedkeuringen. Zelf werken wij intern conform de ISO 9001:2015 norm. Als technische dienst voor RDW volgen we bovendien de ISO17020 norm.

Wat wordt jouw uitdaging als Quality Manager?

Binnen HESTOCON Engineering & Homologatie ga jij als rechterhand van Mark, directeur maar bovenal collega, je bezighouden met het actueel houden en verbeteren van ons eigen kwaliteitssysteem. Kwaliteit zit in jouw DNA en met oog voor kwaliteit til jij onze organisatie procesmatig en procedureel naar een hoger plan. Jouw bijdrage als Qualitymanager draagt direct en indirect bij aan het succes en groei van ons bedrijf. Je zet de puntjes op de “i” in onze interne organisatie maar ook bij onze klanten waar wij kwaliteitssystemen implementeren en onderhouden. Als het proces naar en bij onze klanten soepel verloopt draagt dit bij aan onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Jouw bijdrage is belangrijk.

Wie ben jij en wat is je achtergrond?

Je bent geïnteresseerd in het verbeteren van processen en procedures en hebt ervaring met een kwaliteitssysteem. In jouw rol ontzorg je de organisatie en ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Klanten en collega’s zoeken jou op als er een afwijking in het proces is. Dit is voor jou een kans om het proces te optimaliseren en de klantrelatie te verbeteren. Verder ga je interne en externe audits voorbereiden, coördineren en begeleiden. In basis ben jij dé kwaliteitsbewuste nieuwe collega en alles wat je niet weet over onze interessante branche gaan we je leren. Die belofte maken we met je.

Wat breng je mee?

Kun jij?

 • Denken in processen, procedures en heb je ervaring met kwaliteitssystemen;
 • Kwaliteitsbeleid ontwikkelen, verbeteren en intern/extern implementeren;
 • Makkelijk contact leggen met zowel je interne als externe klant;
 • Goed samenwerken en gestructeerd je werk uitvoeren;
 • Strategisch scherp en pro-actief handelen.

En heb je …

 • HBO werk- en denk niveau;
 • Ervaring met het opstellen van kwaliteitshandboeken;
 • Ervaring met het opstellen en beheren van kwaliteitssystemen zoals ISO9001;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Heb je nog niet alle competenties? Geen probleem, we kijken ook naar intrinsieke motivatie, persoonlijke klik en skills. De rest gaan we je leren.

Wat we bieden

HESTOCON is een werkgever waar je je snel thuis voelt, onze gemoedelijke sfeer draagt daaraan bij. Verder investeren we in je persoonlijke ontwikkeling en stimuleren we je ook buiten kaders te kijken. Als jij verbetermogelijkheden ziet juichen we dit toe en ondersteunen we je om deze te implementeren. Wil je je functie uitbreiden of zie je andere kansen waar jij blij van wordt? We denken in mogelijkheden en helpen je hierbij. We hebben een prettige en informele werkomgeving waar loyaliteit centraal staat. En de koffie die zetten we zelf altijd vers en het water is altijd gekoeld!

En nog meer bieden:

 • Uitstekend salaris tussen €3.000,- en €5.000,- o.b.v fulltime, kennis en ervaring;
 • Goede werk/privé balans, vrijheid om zelf je werktijden in te delen en thuis te werken;
 • Bij goed functioneren snel uitzicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen, eindejaarsbonus, reiskosten en uitstekende pensioenregeling;
 • Veel groeimogelijkheden via training on the job en door ons betaalde opleidingen.

Over HESTOCON

HESTOCON is al ruim 40 jaar actief als adviesbureau in voertuigkeuringen. Onze expertise en onafhankelijkheid zetten we in voor fabrikanten van bijvoorbeeld aanhangwagens en opleggers. We zijn gespecialiseerd in het toepassen van Europese eisen op (getrokken) voertuigen en mobiele machines. In de praktijk houden we ons bezig met de aanvraag van COP en (voertuig)goedkeuring, testen van voertuigen en registratie (kentekenaanvraag) van voertuigen. Wij dragen direct bij het het veilig op de weg toelaten van voertuigen.

Het Team

Ons team bestaat uit 9 enthousiaste collega’s. We stimuleren iedereen om persoonlijke talenten in te zetten. Binnen ons gezellige team krijgt iedereen de kans om nieuwe kwaliteiten en skills te ontplooien en mee te groeien met ons bedrijf. Bij ons krijg je de ruimte om je werk naar eigen inzichten in te delen en op te pakken. Onze cultuur is te omschrijven als gestructureerd maar informeel, gemoedelijk & easy going en we staan altijd voor elkaar klaar.

Sollicitatie procedure

Heb je interesse in deze vacature? Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan in een paar minuten via de sollicitatieknop! Meer weten, liever telefonisch solliciteren of eerst vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met Gianni Mascolo 06-54967984 of gianni.mascolo@primatch.nl

Om jou een goed beeld te geven van wie we zijn en wat we je bieden is deze vacaturetekst gebaseerd op gesprekken met jouw toekomstige collega’s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.