Bekijk Van Haren Installaties op:

Functie:
Revit modelleur

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Van Haren Installaties B.V.
De Hork 26
5431 NS Cuijk

Contactpersoon:
Marjon Bongers
0485 – 33 50 60

Plaatsingsdatum:
13/05/2022

Revit modelleur

Als Revit modelleur lever je een belangrijke bijdrage aan de volgende stap die Van Haren Installaties wil zetten. Met jouw kennis en ervaring van BIM-modeleren zorg je ervoor dat ons technisch tekenwerk wordt geïntegreerd met dat van onze opdrachtgevers en haar partners. Je draagt bij aan de vertaalslag van Revit modelleren naar de rest van de organisatie.

Bij Van Haren Installaties werk je als Revit Modelleur aan afwisselende en aansprekende opdrachten, uiteenlopend van industrie & utiliteit tot complexere farmacie. Je werkt nauw samen met een ervaren en hecht team van Engineers, tekenaars, werkvoorbereiders en Projectleiders. Je hebt dan ook gedegen kennis van REVIT en de toepassingsmogelijkheden. Je werkzaamheden bestaan onder ander uit het:

 • Het uitwerken van het bestek of jouw eigen ontwerp.
 • In overleg met de projectleider zorg je dat de technische-, ontwerp-, coördinatietekeningen en principeschema’s worden geïntegreerd in REVIT.
 • Tekenen en modelleren van detailtekeningen, sparings- en revisietekeningen.
 • Afstemmen van het ontwerp met de opdrachtgevers en partners.
 • Jij bent de belangrijke spil in het ontwerp en realisatie van de projecten.

Je brengt mee:

 • Afgeronde opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde en werkt op mbo-niveau 4/ HBO niveau (MIT/HIT of vergelijkbaar).
 • Ervaring met REVIT en/of vakgerichte tekenprogramma’s o.a.: Autocad, Stabicad.
 • Kennis van luchtbehandelingstechnieken.
 • Ervaring met (middel-)grote installatieprojecten of voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines.
 • Klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie.

Je krijgt:

 • Een salaris variërend tussen € 3000,– en € 5000,– gebaseerd op de kennis en ervaring die je inbrengt.
 • Een overeenkomst op basis van de Cao voor Technische installatiebedrijven en primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die boven gemiddeld zijn.
 • Een interessante functie, waar je jaren vooruit kunt.
 • Veel verantwoordelijkheid en de vrijheid die daarbij hoort.
 • Mogelijkheden om je binnen je vak en in ons bedrijf verder te ontwikkelen o.a. door opleidingsmogelijkheden
 • Een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s.

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf met een ervaren team van 65 collega’s. We richten ons op Werktuigbouwkundige installaties in zowel nieuwbouw als renovatie in met name de sectoren industrie en utiliteit. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren we installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. We zijn een vertrouwde partner en hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. Daarbij wordt vastgehouden aan basis van ons ontstaan. Namelijk op basis van kennis leveren van kwalitatief goed werk en service. Dat koppelen we aan Brabantse gemoedelijkheid, korte lijnen en collegialiteit. De sfeer is informeel, iedereen kent elkaar en wil een stapje extra zetten als dat nodig is. Er is een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samengaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel. Initiatief wort gewaardeerd en beloond. Zo bouwen we samen aan ons succes.

Solliciteren naar het werkklimaat van Van Haren Installaties?

Klik op de sollicitatieknop, vul je gegevens en stuur je CV en korte motivatie mee. Heb je nog vragen dan kan je gerust bellen of mailen. Je krijgt binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie.

Wil jij alvast lezen hoe de dag van Hein Stevens eruit ziet? Lees het hier: https://www.vanharencuijk.nl/modelleur-hein-stevens/

Natuurlijk kun je ook solliciteren door je brief met bijbehorende CV aan ons toe te sturen. De procedure ziet er dan als volgt uit:

 1. We hebben telefonisch contact of ontvangen je sollicitatie per mail. Is je mail ontvangen dan krijg je en binnen een werkdag hiervan een bevestiging.
 2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
 3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk wat jij wil en van ons verwacht.
 4. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.
 5. Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij Van Haren Installaties!

Belangstelling voor van Haren Installaties of heb je nog wat vragen?

Neem telefonisch contact op met Marjon Bongers op 0485 – 33 50 60 of stuur een WhatsApp naar dit nummer. Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.