Bekijk CapsNobel op:

Functie:
Salarisadministrateur

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
CapsNobel
Dorpsstraat 105
4661 HN Halsteren

Contactpersoon:
Angelique Aertssen
0113-252901

Plaatsingsdatum:
19/04/2019

Salarisadministrateur

CapsNobel is voor de afdeling Salarisadministratie op de vestiging in Halsteren op zoek naar een parttime én fulltime Salarisadministrateur voor 24-40 uur per week. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding aangevuld met een PDL of VPS vakopleiding en relevante werkervaring? En ben je bekend met loket.nl of vergelijkbare salaris software? Dan is dit jouw kans op een nieuwe baan! 

De functie

Als Salarisadministrateur is jouw grootste uitdaging om tijdig en foutloos de salarisadministraties te voeren. Je werkt in het hart van organisaties waar het meest verkeerd kan gaan. Loonverwerking moet gewoon kloppen en daar neem jij de verantwoording voor.

Met klanten heb je veel contact per telefoon en e-mail. Bij ons zijn dat vooral MKB-bedrijven, maar voor een deel ook medische organisaties zoals ziekenhuizen, fysiotherapeuten en huisartsenpraktijken. Kortom, een divers klantenpakket waarvoor je veel verschillende CAO’s gaat toepassen, dus variatie is er genoeg.

We verwachten van jou dat je actief meedenkt en “verkeerde” signalen oppakt. Is een medewerker van een klant een aantal weken ziek? Of kan een klant misschien subsidie krijgen voor een jonge werknemer? Dan doe je daar wat mee en vertel je dat er contact opgenomen moet worden met een bedrijfsarts of het UWV.

Je komt te werken op de afdeling Salarisadministratie die verder bestaat uit een Teamleader en 2 collega’s. Ons werk kent niet echt pieken en dalen. Maar in januari is het druk met afsluiten en opnieuw opstarten. Als team zorgen we dat goed op de hoogte zijn van vaktechnische ontwikkelingen. We hebben een heleboel abonnementen op vakbladen en op toerbeurt gaan we naar vaktechnische bijeenkomsten.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Juist en tijdig verwerken van salarissen in loket.nl
 • Periodieke aangiften loonheffing
 • Pensioen- en verzekeringsopgaven
 • Beoordelen van uitkeringen en premies
 • (On)gevraagd advies geven aan je klanten
 • Bijbehorende administratieve werkzaamheden

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, aangevuld met een PDL of VPS vakopleiding (of studeert hiervoor). Verder ben je bekend met loket.nl of vergelijkbare salaris software en heb je affiniteit met sociale zekerheid en arbeidsrecht, omdat je als Salarisadministrateur hierover ook met klanten meedenkt. Kennis van verschillende CAO’s heb je opgedaan bij een accountantskantoor, salarisadministratiekantoor, payrollbureau of uitzendbureau.

Wie zijn wij

CapsNobel (www.capsnobel.nl) is een accountantskantoor met vier vestigingen en circa 50 medewerkers in Zuidwest Nederland. Wij helpen ondernemers hun resultaten te verbeteren door hen actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning te geven.

Onze medewerkers zijn werkzaam vanuit de vestigingen te Goes, Halsteren, Breda en Bennekom.

Vanuit de vestigingen worden werkzaamheden verricht in de samenstelpraktijk en op het gebied van fiscale advisering, salarisadministratie en HRM-aangelegenheden. CapsNobel heeft een gevarieerde groep cliënten binnen het MKB en de medische sector.

Ons aanbod

 • Fulltime of parttime baan van 24-40 uur per week
 • Goed salaris, ons functiehuis en onze salarisschalen zijn conform de SRA.
 • Vaktechnische en competentiegerichte vaardigheden goed op peil houden met cursussen en opleidingen
 • Professionele en persoonlijke werkomgeving
 • Hoog kennisniveau en kwaliteit van dienstverlening
 • Platte organisatiestructuur en een open en informele cultuur op onze compacte vestigingen

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Aertssen – HR manager – via telefoonnummer 0113-252901.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar stellen dat voor deze functie niet op prijs.