Bekijk Van Spaendonck Online op:

Functie:
Salarisadministrateur

Locatie:
Van Spaendonck Online
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Afke Vissers
013 – 303 1600

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Salarisadministrateur

Van Spaendonck Online in Tilburg, zoekt een innovatieve Salarisadministrateur.

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van klantcontact? Spreken de woorden ‘cijfers’, ‘HRM’ en ‘procesoptimalisatie’ tot jouw verbeelding? Dan ben jij de Salarisadministrateur die wij zoeken!

Als Salarisadministrateur verzorg je enerzijds de salaris- en personeelsadministratie van aan jou toebedeelde klanten. Anderzijds verbreed je jouw dienstverlening door het aanbieden van extra service en ondersteunende producten en diensten waarmee je de klant (nog meer) kunt ontzorgen.

Van Spaendonck Online (VSO)

Als Salarisadministrateur kom je te werken bij Van Spaendonck Online (VSO), onderdeel van Van Spaendonck Services, in Tilburg. VSO is al meer dan 45 jaar deskundig op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. Deze jarenlange ervaring en deskundigheid is binnen Van Spaendonck Services gebruikt voor de ontwikkeling van Loket.nl, de slimme online applicatie voor salaris en personeel. Dat VSO voor de salarisverwerking gebruik maakt van Loket.nl, zal je dan ook vast niet verbazen.
VSO verwerkt zo’n 30.000 jaaropgaven per jaar, voor ongeveer 1.000 klanten. Dit betreft zowel grote internationaal opererende organisaties als lokale MKB-ondernemingen. Samen met 12 andere salarisadministrateurs- en adviseurs van VSO zal jij klanten optimaal ondersteunen bij de salaris- en personeelsadministratie en de mogelijkheden van Loket.nl onder de aandacht brengen. Precies passend bij de wensen van de klant.

De relatie met Loket.nl

VSO is het modelkantoor van de applicatie Loket.nl. Dit betekent dat alle nieuwe ontwikkelingen binnen Loket.nl worden getest en als eerste geïmplementeerd worden bij VSO. Dat betreft niet alleen software updates, maar ook nieuwe functionaliteiten en betaversies van nieuwe releases. Na een release van updates krijg je direct respons van je klanten. Door dit directe klantcontact van VSO ben je voor Loket.nl een belangrijke bron voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Functie

Als Salarisadministrateur bij VSO ben je het eerste aanspreekpunt van klanten, zowel telefonisch als schriftelijk. Hierdoor ben je werkzaam in een dynamische omgeving waarbij je jouw kennis op het gebied van personeels- en salarisadministratie kan inzetten.

Wij bieden

Een dynamische functie waarbij een beroep wordt gedaan op je innovativiteit, flexibiliteit en creativiteit. Binnen het kader van jouw rol als Salarisadministrateur krijg je de vrijheid en regelmogelijkheden om deze uitdagende functie invulling te geven.
Je komt te werken binnen een vooruitstrevende organisatie, waar samenwerking de sleutel tot succes is.
Een marktconform salaris wordt geboden afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en winstdelingsregeling. De standaard arbeidsduur is 36 uur per week.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur door een opleiding gericht op HRM – financiële administratie met minimaal PDL. Een afgeronde opleiding VPS is een pré;
  • Kennis van en inzicht in de administratieve organisatie van het Human Resource Management proces en het salarisverwerkingssysteem;
  • Relevante werkervaring die maakt dat je in staat bent de SALARISADMINISTRATIE van diverse klanten zelfstandig te verzorgen;
  • Heb jij al ervaring met het werken met onze applicatie Loket.nl? Dan nodigen we je zeker uit om te reageren!

Persoonlijkheidskenmerken: Snel kunnen schakelen – Communicatief sterk – Stressbestendig- Cijfermatig – Resultaatgericht – Planmatig – Zelfstandig – Accuraat –Kwaliteitsbewust – Proactief – Leergierig

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton met jouw CV. Een persoonlijk bericht kun je richten aan Bram Vlassak, teamleider Van Spaendonck Online.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afke Vissers, manager VSO (013-3031600).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.