Bekijk Ice-World op:

Functie:
Sales en Marketing Manager Internationaal

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Ice-World
Weteringpad 7
3762 EN Soest

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
13/06/2022

Sales en Marketing Manager Internationaal

Door groei verwelkomen wij graag een sales en marketingmanager in ons Management Team.  Wij zijn Ice-World uit Soest en misschien ken je ons wel. Van het ijsbaantje op het dorpsplein, Het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI of het WK allround schaatsen in het Olympisch stadion.  In een team van 11 sales en marketing collega’s wereldwijd, ben jij de strateeg die ook prima de saleskar weet te trekken. Kortom; jij zet de lijnen uit, vertaalt naar kansen in de markt en hebt het talent om collega’s met je mee te krijgen. Interessant? Wij maken graag kennis met jou. 

Waarom deze baan? 

Vanuit Nederland zetten we al jaren wereldwijd de mooiste ijsbeleving in de markt. Op en top dynamisch; want er is altijd wel ergens een potentiële klant, complex salestraject of salesvraagstuk. Gelukkig werken we met een ervaren salesteam en zijn we gewend aan verantwoording en vrijheid.  Hierdoor is de operationele aansturing niet jouw grootste focus. Jij mag jouw kennis inzetten voor onze sales strategie en bijbehorende plannen en acties. En dan vooral; wie zijn onze ideale klanten, hoe bereiken we ze, welke innovaties zien we in de markt en hoe zorgen we ervoor dat we de klant in de soms langdurige salestrajecten kunnen blijven helpen met het kiezen voor ons; de ijsbeleving voor jong en oud.

Dit vraagt van jou dat je de grote lijnen uit zet maar ook snapt wanneer collega’s jouw hulp kunnen gebruiken. Jij structureert de plannen, adviseert het team waar nodig en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de acties en te nemen actie. Ook als jouw hulp nodig is bij een sales traject zorg je dat je er bent. Kan dus ook betekenen dat je in het vliegtuig moet stappen om die nieuwe klant in Dubai, China of Zuid-Amerika of waar dan ook te ontmoeten.

Wanneer maak jij het verschil?

Je bent gewend aan een internationaal speelveld als People manager en begrijpt hoe je omgaat met verschillende culturen. Met jouw kennis en intelligente kijk op sales weet je het team te enthousiasmeren en motiveren.  Jij weet welke sales tools en processen je in kunt zetten om efficiënt te werken en de slimste weg naar succes te realiseren. Je weet hier anderen in mee te krijgen.

En verder

  • Een slimme manager die een bedrijf en een team weet mee te krijgen en te ontwikkelen. Je hebt managementervaring in een B2B sales en marketing omgeving.
  • Een internationale sales leader die zowel commercieel, strategisch en als het moet operationeel wil werken waarbij de wereld het speelveld is.
  • Het geduld voor langdurige salestrajecten, voor commercieel en resultaatgerichte salesmensen kan dat nog wel eens een uitdaging zijn.
  • Je schakelt veel met internationale en Nederlandse contacten. Engels en Nederlands en WO/HBO werk en denkniveau zijn een must.
  • Je staat bekend om jouw positieve vibe.

Wat wij bieden

Als onderdeel van het MT help je mee de strategie te bepalen en verder te implementeren, dit betekent dus dat jij jouw hele sales en management rugzak mag uitpakken en bij ons kunt inzetten. Je komt te werken in een Internationale en positieve werkomgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid. Leisure en entertainment is een groeiende markt in het binnen- en buitenland, doet het best goed dus, die ijsbanen. Er zijn nog volop mogelijkheden om de functie verder vorm te geven. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris tussen de 80K-90K (o.b.v. een fulltime dienstverband) wat afhankelijk is van de ervaring en expertise die jij meebrengt.

Over Ice World

Het is onze missie om overal ter wereld mensen onvergetelijke ervaringen te bieden met een ijsbaan of onze waterattractie als episch centrum.

Ice-World is wereldwijd de marktleider op het gebied van mobiele ijsbanen. Jaarlijks leveren wij meer dan 600 mobiele ijsbanen. Gemaakt van echt ijs waarbij wij gebruik maken van ons unieke opvouwbare aluminiumsysteem.

Sinds 1992 realiseren wij toonaangevende ijsevenementen in meer dan 40 landen verspreid over alle continenten. Dat doen we vanuit het hoofdkantoor in Nederland, via onze kantoren in Duitsland en China en via een uitgebreid dealernetwerk. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat iedereen – van jong tot oud en van recreant tot professioneel sporter – het ijs op kan. Het maakt ons niet uit waar of hoe warm het is. Wij zorgen dat er geschaatst kan worden!

Vragen of solliciteren?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Solliciteren is eenvoudig, laat je cv achter en wij nemen contact met jou op.

Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.